Niobe Aslı Temel
Niobe Aslı Temel
Niobe Aslı Temel

Jüpiter'in konumu bizi biraz tembelleştirebilir!

Şah gezegeni ve Jüpiter'in konumu düşünüldüğünde bazılarımız gerçekten çok şanslı olaylar yaşamaya aday bu hafta.

Haberin Devamı

HAFTALIK BURÇ YORUMLARINI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Bu hafta güzel bir hafta. 2018 yılına kadar malesef ülkemiz açısından bizi üzen, canımızı acıtan konular devam edecek.

Bunun dışında bizim bireysel haritalarımıza baktığımızda Boğa burcundaki güneşin Neptün, Jüpiter ve Pluton ile uyumlu açıları ve Boğa burcundaki yeni ay ön plana çıkıyor.

Mayıs doğumlu Boğa'lar başta olmak üzere Ocak doğumlu Oğlak'lar, Eylül doğumlu Başak'lar için fırsatlara ve çeşitli olanaklara açık çok olumlu ve keyifli bir hafta olabilir.

Aslında bu etkiyi geçen haftadan beri hissediyor olabilirler. Olumlu gezegen görünümlerinden farklı alanlarda olumlu şekilde etkileneceğiz.

Spiritüel konulara ilgi duyabiliriz. Rüyalarda artış yaşayabiliriz. Bilinçaltı algılamarımızın arttığı dönemlerdeyiz. Öz güvenimiz yüksek olacaktır, hayata biraz daha iyimser bakacağız bu hafta.

Herkesle pozitif ilişkiler kurmak çabasında olacağız. Karşılıklı sağlam bağlar oluşturmak isteyecek ve bunu yapabilecek konumda olacağız.

İletişim açısından güzel bir hafta ama Merkür geri harekette olduğu için iletişim araçlarına bağlı haberleşmeleri içeren aksilikler çok var.

Dolayısıyla iletişimden çok fazla faydalanamayabiliriz.

Şah gezegeni ve Jüpiter'in konumu düşünüldüğünde bazılarımız gerçekten çok şanslı olaylar yaşamaya aday bu hafta. Ancak Jüpiter'in konumu bizi biraz tembelleştirebilir. Eğlenelim, coşalım, keyfimize bakalım modu elimizden kayıp giden çeşitli fırsatlara ve olanaklara işaret edebilir. Dolayısıyla zevke düşkün yanlarımızı bir tarafa bırakalım. Tembellikten uzak duralım çünkü önümüze çok farklı fırsatlar ve şanslar gelebilir. Bu fırsatlar ve şanslar önümüzdeki 15 gün boyunca geçerli.

Maddi anlamda fırsatlara açığız. Seyahatler, eğitim, ruhsal, kişisel gelişim başlıklı konularda türlü şanslar söz konusu.

Aynı zamanda hayatımızda istediğimiz değişiklikleri kolayca yapabiliriz. Ruhsal dönüşümler gerçekleştirebiliriz. Önemli pozisyondaki kişilerle olumlu ilişkiler kurabiliriz. Çok önemsediğimiz insanlarla iletişime geçebiliriz veya bizim için önemli kişileri kolaylıkla etkileyebiliriz.

Lider konumuna gelebileceğimiz kariyerimizi veya işimizi ya da üzerinde yoğunlaştığımız işleri olumlu etkileyen olumlu olaylara tanık olabiliriz.

Kendimiz ve başkaları için güzel şeyler yapma fırsatımız olabilir. Önemli sorularımız yanıt bulabilir. Sorun olarak gördüğümüz şeyleri düzeltme şansı bulabiliriz.

Boğa burcundaki yeni ayı yepyeni başlangıçlar için değil de üzerinde yoğunlaşmak ve düzeltmek istediğimiz alanlarda yenilikler yapmak için kullanalım. Daha çok maddi başlıklı konular, masraflar, alacak verecek meseleleri, güvenlik, gayri menkul başlıklı konulara yönelik yenilikler ön planda.

Yeni başlangıçlar için haziran sonunu beklemek hepimiz için daha doğru olacaktır. 

02-08 MAYIS HAFTALIK BURÇ YORUMLARINIZI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN!