Mehmet Üstündağ

Salma Hayek’in tercihi Cüneyt oldu

3 Mayıs 2024
Hollywood’un ünlü yıldızı Salma Hayek, ilk kez bir Türk fotoğrafçı olan Cüneyt Akeroğlu’na Vogue dergisi için poz verdi.

Dünyaca ünlü oyuncu Salma Hayek, Vogue Arabia’nın kapak yıldızı oldu ve onu ilk kez bir Türk fotoğrafçı olan Cüneyt Akeroğlu çekti. Vogue’un önerileri arasından çalışmalarına hayranlık duyduğu Akeroğlu’nu tercih eden ünlü oyuncu, çıkan sonuçtan öyle memnun kaldı ki, çekim sonrası farklı bir proje için Akeroğlu’yla yeniden iletişime geçti.



Salma Hayek’in büyük ilgi gören ve beğenilen kareleri, dört farklı kapakla mayıs sayısında okuyucuyla buluştu. Hayek, çok beğendiği fotoğrafları sosyal medyada paylaştı. Çekimler, Londra’da özel bir stüdyoda, Cüneyt Akeroğlu’nun yönetiminde, profesyonel bir ekip tarafından gerçekleştirildi.

Sezon açılışı yapıldı

Six Senses Kaplankaya, yeni sezonuna başlar başlamaz ilk kez düzenlediği ve bütünsel sağlığın tüm sırlarını paylaştığı “The Art of Staying Young” retreat programına ev sahipliği yaptı.

Yazının Devamını Oku

Florida’da Trump’ın davetine katıldı

1 Mayıs 2024
Uğur Akkuş, Donald Trump’ın kendi adını taşıyan oğlu Donald Trump Junior’ın Florida Palm Beach’teki evinde düzenlenen özel davete katıldı.

Donald Trump Junior ve eşi Kimberly Trump tarafından kapıda karşılanan Uğur Akkuş, gecede yapılan müzayedeye de katıldı.

Kimberly Trump, sahipsiz sokak hayvanları için kurulan vakfına bağış toplamak amacıyla eski Başkan Donald Trump’ın imzalı özel silahı ve portresini açık artırmaya çıkardı.

Uğur Akkuş, bu açık artırmayı kazanarak hem portrenin hem de silahın sahibi oldu. Akkuş ayrıca, 5 Mayıs’ta Trump Ailesi’yle bir akşam yemeği yiyecek.

Yine göğsümüzü kabarttılar!

Miami’nin en ünlü Türk restoranı El Turco, 3 yıl üst üste Michelin Bib Gourmand ödülü alarak bir rekora imza attı. Açıldığı ikinci yılda kazandığı Michelin ödülünün ardından 2023 ve 2024 yıllarında üst üste iki Michelin ödülüne daha layık görülen restoranın ödülünü Nurdan Yüzbaşıoğlu teslim aldı.

Yazının Devamını Oku

Yalanın belgeleri!

29 Nisan 2024
Geçen ağustosta 1 milyon Euro’luk düğünle Monako’da evlenen, fakat 4 ay sonra boşanma kararı alan Doğukan Dudaroğlu ve Alara Mildon’un arasındaki olaylar bitmiyor.

Zorlu bir boşanma sürecinde olan Doğukan Dudaroğlu ve Alara Mildon’un 2 ay önce kızları Fatoş Mila dünyaya gelmişti.

Dudaroğlu’nun kızını henüz görmediği yönünde haberler çıktı. Ancak benim aldığım bilgiler ve elde ettiğim belgeler, bunun tam tersini ortaya koyuyor!

DOĞUM TARİHİNİ GİZLEDİLER

“Doğumda bile yanında yoktu” denilen babaya başından beri yalanlar söylendi. Doğum tarihi ve hastane bilgisi yanlış verildi.

Doğumu dostlarından duyan Doğukan Dudaroğlu hastaneye gidince, Alara Mildon’un burada olmadığını öğrendi.

Doktorundan da telefonla bilgi alamayan baba, bütün gece özel hastaneleri dolaştıktan sonra doğru hastaneyi buldu.

Fakat oda dört koruma tarafından korunarak gözü korkutulmak istendi. Sonunda odaya girdiğinde ise bebeğinin üstü örtüyle kapanarak, yüzünü görmesi engellendi.

Yazının Devamını Oku

Miami’de mekân açıyorlar

26 Nisan 2024
Ünlü oyuncu Ceyda Ateş ve eşi Buğra Toplusoy, Miami’de yiyecek içecek sektörüne giriyor.

Buğra Toplusoy, Roman mağazalarının veliahdı ve uzun süredir oyuncu eşi Ceyda Ateş ve kızıyla birlikte Miami’de yaşıyor. YouTube kanallarından keyifli anlarını paylaşan çiftin Miami’de geniş de bir çevreleri var.

Çok uzun yıllardır Miami’de yaşayan Gökhan Yüzbaşıoğlu ise 3 yıldır üst üste Michelin ödülü alan ünlü Türk restoranı El Turco’nun sahibi. Bir de İtalyan restoranı bulunan Gökhan Yüzbaşıoğlu, hem finans sektöründe hem yiyecek içecek sektöründe Amerika ve Türkiye’de tanınmış bir isim.



Yüzbaşıoğlu’nun yeni projesi Meksika sokak yemeği konseptinde iki isim bir araya geldi. Miami’nin ünlü Design District bölgesine komşu olan Magic City’de, 1600 metrekarelik bir bahçe içinde ‘El Pueblo’ isimli yeni bir mekân hayata geçiriyorlar. İspanyolcada ‘köy’ anlamına gelen bu proje, Amerika’nın önde gelen mimarlarından Kobi Karp tarafından tipik bir Meksika köyü olarak tasarlanmış ve Meksika’da her yıl kutlanan “Dia de los Muertos-Ölüler Günü” temasını yansıtacakmış.


Yazının Devamını Oku

Sürpriz aşk!

24 Nisan 2024
Güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz, ünlü yönetmen Sinan Çetin’in oğlu Rafael Cemo Çetin ile yeni aşka yelken açtı.

Babası gibi yönetmenlik yapan Rafael Cemo Çetin, çektiği sıra dışı reklam filmleriyle uzun zamandır adından söz ettiriyor.

Yılın sürpriz aşkına imza atan Dilan Çiçek Deniz ve Rafael Cemo Çetin, önceki gün Magnet Quarterly Dergisi’nin üçüncü yıl partisine el ele giderek aşklarını ilan etmiş.

Sordum soruşturdum; çift yaklaşık bir aydır birlikteymiş. Çiftin birlikte olduğunu çok yakın arkadaşları dışında pek henüz bilen yok. Ama ikisinin de sosyal medyalarına baktım. Aslında küçük ipuçları vermişler...

Mesela Dilan Çiçek Deniz, sevgilisinin son gönderilerini like’lamayı ihmal etmezken, Magnet Quarterly gecesinden paylaştığı fotoğraf serisine de Çetin’i etiketlemiş.



Yazının Devamını Oku

Kazanmadığı ödülü ‘yürüttü’

22 Nisan 2024
Cuma gecesi, Türkiye’de ilk kez dijital içerik üreticileri ödüllendirildi.

Fakat, No7influencers Sosyal Medya Ajansı’nın düzenlediği törene, garip bir olay gölge düşürdü.

Adı açıklanmayan bir influencer, fotoğraf çektirmek bahanesiyle bir ödülü alarak kayıplara karıştı!



Oysa, “No7influencers Awards 2024” oldukça renkli başlamıştı. No7influencers Sosyal Medya Ajansı kurucusu Anıl Tiryaki’nin ev sahipliğini yaptığı gecenin sunuculuğunu Burcu Esmersoy, kırmızı halı töreninin sunuculuğu ise Ümit Karalar üstlenmiş ve birbirinden değerli içerik üreticileri ödüllendirilmişti.


Temsili fotoğraftır.

Yazının Devamını Oku

Yarattığı izdihamın ödülü: Yeni araba!

19 Nisan 2024
Her gittiği ülkede izdiham yaratan Burak Özçivit, dönüşte kendisini yeni bir otomobille ödüllendiriyor. En son İngiltere’de ezilme tehlikesi geçiren oyuncu, dönüşte stresini 13 milyonluk Mercedes GT ile attı.

Burak Özçivit, milyonluk garajına bir lüks otomobil daha eklemiş! Aldığım duyumlara göre oyuncunun yeni otomobili, 13 milyon TL değerinde bir Mercedes GT...

Özçivit’in araba merakı, sıradan bir tutkudan çok daha fazlasını ifade ediyor bence.
Garajında birbirinden değerli otomobiller bulunduran Özçivit’in bu tutkusu, aynı zamanda kendisini ödüllendirme ritüeli haline gelmiş durumda!


Yıllar farklı ama haber hep aynı: Burak Özçivit, sürekli yeni bir araba almış ya da arabasını yenilemiş.

Her ay farklı bir ülkeden aldığı davetiyelerle, bazen eşi Fahriye Evcen’i de yanına alarak dünya çapında etkinliklere katılan oyuncu, dönüşte kazandığı parayı sanırım otomobillere yatırıyor!


Yazının Devamını Oku

Gökhan Çıra’nın yeni aşkı Alya!

17 Nisan 2024
Selin Ciğerci’nin eski eşi Gökhan Çıra, meğer bir aydır şarkıcı Alya ile aşk yaşıyormuş. Çiftin bayram tatilini Alaçatı’da geçirdiği ve Çıra’nın, burada Limon isimli mekânda sahne alan Alya’yı en önden izlediğini de öğrendim.

Aldığım duyumlara göre Gökhan Çıra ve Alya’nın ilişkisi, arkadaşlık ilişkisinden aşka dönüşmüş. Çünkü genç şarkıcının uzun zamandır Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra ile arkadaş olduğu söyleniyor. Hatta ikili evliyken, sık sık Alya’yı, sahne aldığı mekânda izlemeye gidermiş. Bilindiği gibi Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra’nın çalkantılı bir ilişkisi vardı.

Çift, iki kez evlenip boşanmış, bir kız çocuğunu evlat edinmişti. Saadet Selenay ismini verdikleri kız çocuklarına ortak ebeveynlik yapan ikili, çoktan ayrı yollara gitti ve ilişkilerini arkadaşlık çerçevesinde sürdürmeye devam ediyor. Bu nedenle yeni aşkın, ebeveynlik ilişkilerine bir zarar vereceğini düşünmüyorum.

Bayram tatilini Afrika’da geçirdi

30 yıl önce Londra’da tanışıp yakın arkadaş olduğu Botswanalı dostu Desirée Ferrari, bayram tatili için Mine Kalpakçıoğlu’nu ülkesine davet etti.

1 hafta boyunca Botswana’da doğanın kucağında serbestçe dolaşan vahşi hayvanları izleyen Kalpakçıoğlu, muhteşem anlar yaşadı. Meğer Mine Hanım’ın en sevdiği hayvan zürafaymış ama seyahati boyunca zürafa göremediği için üzülmüş.

Yazının Devamını Oku