GeriDoğum Yeni ebeveynlerin sahip olması gereken 20 akıllı ürün
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Yeni ebeveynlerin sahip olması gereken 20 akıllı ürün

Yeni ebeveynlerin sahip olması gereken 20 akıllı ürün

Dünyaya yeni gelen bebekleriniz için her şeyin en iyisini ve yenisini istemenizden doğal hiçbir şey olamaz. Kendi büyüdüğünüz dönemler ile kıyaslandığında hem teknolojik hem de çevresel olarak ciddi farkların söz konusu olduğunu bildiğinizden yeni döneme ve bu yeni dönemdeki teknolojik ürünlere olan ihtiyacınız artış gösterebilir. Her şeyin artık çok daha pratik bir yolu varken ve zaman bu dönemde her şeyden çok daha öncelikliyken zamanı çok daha tasarruflu kullanmanızı sağlayacak 20 akıllı ürün ile bebeğinizi çok daha rahat bir şekilde büyütebilirsiniz.

BİBERON STERİLİZATÖRÜ

Biberonları sağlıklı bir şekilde uzun süre kullanabilmeniz için temizliğinden emin olmanız gerekiyor. Siz her ne kadar yüksek ısıda onları yıkasanız da asla sizin istediğiniz temizliğe ve hijyene ulaşamayabilirler. İşte tam da bu sebeple üretilmiş olan biberon sterilizatörü, birkaç adet biberonun temizliğini ve hijyenini aynı anda gerçekleştirmek üzere tasarlanmış muhteşem bir akıllı ürün.

BİBERON ISITICI

Biberonun içindeki sütü başka bir yerde ısıtarak el ile sıcaklığını ölçme durumu tarihe karıştı. Biberon ısıtıcılar ile artık bu işleme gerek duyulmadan bebeğiniz için her saniye hazır olan süte ya da mama suyuna erişmeniz mümkün hale geliyor.
Bebek Kamerası
Yanınızda olmadığınız zamanlarda bebeğinizin neler yaptığını merak ediyorsanız, bebek kamerası sizin için harika bir seçim olacak. Üstelik gelişen teknoloji ürünü olan kameralarda bebeğinizin sizin sesinizi duyup rahatlamasını da sağlayabiliyorsunuz.

ATEŞ ÖLÇER

Çocuğunuzun hasta olma ihtimalini düşünmek bile sizi üzüyor olabilir. Ama bebeğiniz büyürken arada sırada da olsa ateşlenme gibi rahatsızlıklar geçirecektir. Böyle durumda bebeğinizin ateşini saniyeler içinde ölçmek isin tasarlanmış ateş ölçerleri kullanmanızda fayda var.

Yeni ebeveynlerin sahip olması gereken 20 akıllı ürün

ODA TERMOMETRESİ

Yeni doğmuş bebeğinizin yaşadığı oda ısısı büyük bir öneme sahip. Normalden soğuk bir odada hastalanabilecek bebeğiniz, normal ısıdan yüksek ısıdaki bir odada ise uyku problemi çekebilir. Bunun için tasarlanmış oda termometresi bebeğinizin sağlıklı bir sıcaklık ortamında yaşamasını sağlaması açısından önemli bir ürün.

SU TERMOMETRESİ

Suyun sıcaklığını ölçmek için kullanabileceğiniz bu termometre ile zamandan tasarruf sağlamış olacaksınız.

GÖĞÜS POMPASI

Bebeğinizin yanında olamadığınız zamanlarda ona en doğal besin olan anne sütünü hazırlayıp bırakmanız adına üretilmiş olan anne pompası, elektronik seçenekleri ile hayatınızı çok daha fazla oranda kolaylaştırmış durumda.

Buharlı Sebze Pişirici

İlk 6 ay anne sütü ile beslenen bebeğiniz ek gıdaya geçtiğinde ona taze ve kısa sürede yemek hazırlamak için kullanacağınız bu ürün sayesinde besinlerin değerini öldürmemiş oluyorsunuz.

Yoğurt Makinesi

Ek gıdaya geçmiş olan bebeğiniz için sağlıklı öğünlerden biri olan yoğurdu evde kendiniz yaparak bu sağlıklı besini çok daha yararlı bir hale dönüştürebilirsiniz.

KENDİNDEN HAREKETLİ ANA KUCAĞI

Siz iş yaparken ya da bebeğinizi koyacak bir yer ararken faydalanabileceğiniz kendinden hareketli ana kucağı ile hem bebeğiniz uykuya dalabilir hem de onu güvenli bir kucağa emanet edebilirsiniz.

KENDİNDEN HAREKETLİ BEŞİK

Bebeğinizi uyutmak için yanınızda birilerinin olması derdine son veren kendinden hareketli beşik ile sallanarak uyumaya alışık bebeğinizi tek başınıza olsanız dahi rahatlıkla uyutmanız mümkün olacak.

BEBEK BUHAR MAKİNASI

Bazı uzmanların tavsiye ettiği ama bazı uzmanların kullanılmasından kaçınılması gerektiğini düşündüğü buhar makinesini doktorunuza danıştıktan sonra alıp kullanmanız daha doğru olacaktır.

TERMOMETRELİ BEBEK KÜVETİ

Bebeğinizin banyo keyfini hızlandırmak için seçebileceğiniz bu ürün ile ısıyı ayarlamak için dirseklerinizi kullanmanıza gerek kalmayacak. Kendinden termometreli bebek küveti ile suyun sıcaklığını görmeniz mümkün.

ALT AÇMAYA DÖNEN BEBEK ÇANTASI

Çantanızın tonlarca ağırlığından sizi kurtaracak olan bu muhteşem ürün hem bebek çantası hem de alt açma bezi olarak kullanılabiliyor. Özellikle yolculuklarda işinize çok yarayacak olan bu ürüne mutlaka sahip olmalısınız.

TAŞINABİLİR MAMA SANDALYESİ

Tatilde ya da yolculuklarda kurtarıcınız olacak bu ürün ile bebeğinizi nerede oturtup doyuracağınız sorularından da kurtulmuş olacaksınız.

Yeni ebeveynlerin sahip olması gereken 20 akıllı ürün

EMZİK TERMOMETRE

Yine ateş ölçmek için başka bir seçenek olan emzik termometre, özellikle geceleri bebeğinizin uykusunu bölmeden ateşini ölçmeniz için ideal bir ürün.

RÜYA İSTASYONU

Bebeklerin rahat uyumaları ve uyanmaları için rahat bir ortam sağlayan rüya istasyonu, vücut hareketi ve sese duyarlı akıllı sensörleri sayesinde yeni doğanlar için uyku sürecinin 5 evresinde de otomatik olarak uyum sağlayabilerek ideal bir uyku ortamı oluşmasını sağlıyor.

KENDİNDEN ISITMALI BEBEK BİBERONU

Termosları hayatınızdan çıkartmak için harika bir yol. Dışarı ya da uzun yola çıktığınızda mamayı nerede ısıtacağım derdine son veren bu akıllı ürün ile kendinizi çok daha rahat hissedeceksiniz.

TELEFON UYGULAMALARI

Telefonunuza indireceğiniz akıllı uygulamalar ile bebeğiniz mama saatleri, son bezlediğiniz saat gibi bilgileri tek bir yerde toplamanız mümkün olacak.

HEM OTO KOLTUĞU HEM BEBEK ARABASI

Bebek aranası olarak kullandığınız ürünün aynı zamanda oto koltuğu olarak kullanılabilmesi hem maddi hem de ergonomik açıdan sizi bir hayli rahatlatacak. 

AY AY BEBEK GELİŞİMİ

False