GeriSağlık Kanseri yenen ünlüler
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Kanseri yenen ünlüler

Kanseri yenen ünlüler

Pes etmeyip kanser ile savaştılar! İşte kanseri yenen ünlüler...

Hepsi ünlü, hepsi başarılı… Fakat ortak özellikleri sadece bununla sınırlı değil. Onlar pes etmeyip kanser ile savaştılar ve kanseri yendiler. İşte Filiz Akın’dan Arzum Onan’a kanseri yenen ünlüler

Kanseri yenen ünlüler

FİLİZ AKIN – NAZOFAREKS KANSERİ

Türk sinemasının güzel oyuncusuna 2002 yılında Nazofareks kanseri teşhisi kondu. Burun ve ağız arasındaki bir tür kanser olan Nazofareks teşhisinden sonra ünlü oyuncu uzun süre tedavi gördü ve kanseri yendi.

AĞIZ KANSERİ NEDİR? BELİRTİLERİ NELERDİR TIKLAYIN! 

 
Kanseri yenen ünlüler
 

DEFNE SAMYELİ – RAHİM KANSERİ

Haber spikeri ve eski Türkiye güzeli Defne Samyeli, 2000 yılında rahim kanserine yakalanmıştı. Samyeli, Amerika'da gördüğü tedavi sonucu kanseri yenmeyi başardı.

RAHİM KANSERİ NEDİR? HANGİ YAŞLARDA GÖRÜLÜR?

 
Kanseri yenen ünlüler
 

OYA BAŞAR – MEME KANSERİ

Ünlü oyuncuya üçüncü derecedeyken meme kanseri teşhisi konuldu. Ünlü oyuncunun sol göğsünün yarısı ve lenfleri alındı. Birçok ameliyat sonrası kanseri yendi.

KENDİ KENDİNE MEME MUAYENESİ NASIL YAPILIR?

 
Kanseri yenen ünlüler
 

ARZUM ONAN – LENF KANSERİ

İlk önce lenf kanseri ile mücadele eden güzel oyuncuya daha sonra tiroid kanseri teşhisi konuldu. Eşinin de desteği ile moralini bozmayan Onan, operasyonlar sonrası hastalıktan kurtuldu.

LENFOMA NEDİR? LENFOMA RİSKİNİ ARTIRAN NEDENLER NELERDİR?

 
Kanseri yenen ünlüler
 

VAHİDE GÖRDÜM - MEME KANSERİ

Ünlü oyuncu Vahide Gördüm de meme kanserine yakalanan ünlülerden… Kemoterapi nedeniyle dizi çekimlerine ara veren oyuncu, kemoterapinin bitişini 'Adını Feriha Koydum' ekibiyle birlikte pasta keserek kutladı.

MEME KANSERİYLE SAVAŞAN BESİNLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN!

 
Kanseri yenen ünlüler
 

YILDIZ TİLBE – RAHİM KANSERİ

Rahatsızlanıp doktora gittiğinde rahim kanseri olduğunu öğrenen ünlü şarkıcının geçirdiği operasyonla rahmi alındı. Hastalığı döneminde büyük bir aşk yaşadığını söyleyen sanatçı kanseri yendikten sonra gereksiz şeylere üzülmediğini belirtti.

KANSERLERİN EN BELİRGİN 16 BELİRTİSİ İÇİN TIKLAYIN!

 
Kanseri yenen ünlüler
 

DENİZ UĞUR - MEME KANSERİ

Meme kanserine yakalanan Deniz Uğur, uzun süren kanser savaşını kazandı. Tedavi sürecinde hayatında önemli değişiklik yapmadığını belirten ünlü oyuncu, sevenlerinin desteği ile kanseri yendiğini söyledi.

MEME KANSERİNDE RİSK FAKTÖRLERİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN!

 
Kanseri yenen ünlüler
 

YILMAZ MORGÜL – CİLT KANSERİ

1996 yılında cilt kanserine yakalanan Yılmaz Morgül, uzun süre Amerika’da tedavi gördükten sonra kanseri yendi. Hastalığa şifa olan ayetler olduğunu ve beş yıl boyunca onları okuduğunu belirten Yılmaz Morgül, Maneviyat ve dualarla kanseri yendiğini belirtti.

10 SORUDA CİLT KANSERİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN!

 
Kanseri yenen ünlüler
 

NİLÜFER - MEME KANSERİ

Meme kanserine yakalanan ünlü şarkıcı da ameliyatla sol göğsündeki kitleyi aldırdı. Kemoterapi sürecinin ardından şarkı söylemeyi çok özlediğini söyleyen Nilüfer, hayranlarına yazdığı mektupta erken teşhisin önemini belirtti.

KANSERE KARŞI KORUYUCU BESLENME PROGRAMI!

 
Kanseri yenen ünlüler
 

ÖZKAN UĞUR - LENF KANSERİ

Ağrılı kitle şikayetiyle başvurduğu hastanede lenfoma teşhisi kondu. Moralini hep yüksek tuttuğunu söyleyen Özkan Uğur tedavisinin ardından kanseri yendi.

KANSERDEN DOĞRU BESLENME İLE KORUNUN!

 
Kanseri yenen ünlüler
 

HARUN KOLÇAK – PROSTAT KANSERİ

Yeşilçam’ın efsane oyuncularından Eşref Kolçak’ın müzisyen oğlu Harun Kolçak, prostat kanserine yakalandı. İki yıl süren kanser savaşından galip çıktı.

PROSTAT İLE İLGİLİ YANLIŞ BİLİNENLER İÇİN TIKLAYIN!

False