Şenay Yangel
Şenay Yangel
Şenay Yangel

Gökyüzünün Cumhurbaşkanlığı seçimine mesajı

Kova dolunayında gerçekleşecek seçimle birlikte yenilikçi bir akımın başlayacak.

Haberin Devamı

“Dünyada ve cennetlerde oluşan her şey burçların tesirleriyle meydana gelir”

Muhyiddin A’râbî

Cumhurbaşkanlığı seçimi 10 Ağustos 2014 Kova burcunda Dolunay gününde gerçekleşecektir. Dolunaylar astrolojide daima seçimlerimizin tercihlerimizin yaptıklarımızın sonuçları ile ilişkilidir! Hint astrolojisinde Kova burcu “Kumbha” olarak adlandırılır. Sankrit adı soluk alıp verme tekniği olan kumbhaka ile ilişkilidir. Kumbhanın sembolü̈ suyu taşıyan bir sürahidir. Su hayat verir, arındırır ve aslında evrensel bilinci temsil eder. Kumbha su taşıyıcıları aradıkları şeyi taşırlar. Evrensel bilincin suyunda kendileriyle birleşip kırılmaları için ilk önce bireysel egolarının sürahilerini kırmalıdırlar. Kumbhayı SATÜRN yönetir. Amaçları nihai aydınlanmadır. Batı astrolojisinde ise Kova burcu Uranüs’ün güçlü̈ enerjisi ile gelen orijinalite değişim ve yenilikçiliğin temsilcisidir. Kova dolunayında gerçekleşecek seçimle yenilikçi bir akımın başlayacağını da söyleyebiliriz.

Haberin Devamı

Recep Tayyip Erdoğan

Gökyüzünün Cumhurbaşkanlığı seçimine mesajı

26 Şubat 1954 tarihinde dünyaya gelmiş, net doğum saati olmadığı için anne karnında gerçekleşen güneş ve ay tutulmaları yaşamındaki önemli olaylardan geriye doğru yaptığımız rektifikasyon ‘’Doğum zamanını belirleme’’ yöntemi ile Batı ve Hint astroloji sistemlerini kullanarak hazırlamış olduğum horoskoplara göre yaptığım çalışmalarda doğum öncesi Güneş ve Ay tutulmaları Oğlak-Yengeç aksında gerçekleşmiş. Vedic ‘’Hint Astrolojisi'ne’’ göre “Dasa”ların ( Gezegensel büyük periyot . İnsan yaşamının bir sürecini etkisi altında tutan gezegen zamanı.) hesabı doğumdaki Ay’ın konumuna göre yapılır. Hint sisteminde gezegenler yıldızıl Zodyak değerleri ile yerleştirilir. Batı Astrolojisi Tropikal Zodyak’ı kullanır, egoya yöneliktir. Çin Astrolojisi, antik çağ takvimini kullanır, meslek seçimimiz ve başarılarımızla ilgili bize rehberlik eder. Vedic ‘’Hint’’ astrolojisi de sideral Zodyak’ı kullanır ve hayatta cevap aradığımız soruların netleşmesinde bizlere rehberlik eder.

Haberin Devamı

Sayın Erdoğan, diğer adaylara göre Türkiye haritası ile karşılaştırdığımızda daha şanslı bir dönemin içerisinde. Çin Astrolojisi'ne göre At burcu olması ve bu yılın at yılı olmasından kaynaklanan sıkıntılarla sınandığı süreçlerden geçiyor olması ve 24 Ağustos'ta kariyeri temsil eden 10. evinde etkili olacak gezegensel enerjiler, kendisini fazlası ile zorlayacak, kontrolü dışında yaşanacak olaylara rağmen, güçlü Marsı ve Jüpiter alt periyodunun etkisi Başkanlık yolunda en fazla destek alacak aday olacağına işaret etmekte. Göksel enerjiler 2015 ve sonrası artarda gelen ve üstesinden gelmekte zorlanacağı konuları da beraberinde getirebilir.


Ekmeleddin İhsanoğlu

Haberin Devamı

Gökyüzünün Cumhurbaşkanlığı seçimine mesajı

26 Aralık 1943 tarihinde dünyaya gelmiş net doğum saati olmadığı için anne karnında gerçekleşen güneş ve ay tutulmaları yaşamındaki önemli olaylardan geriye doğru yaptığımız rektifikasyon ‘’Doğum zamanını belirleme’’ yöntemi ile Batı ve Hint Astroloji sistemlerini kullanarak hazırlamış olduğum horoskoplara göre yaptığım çalışmalarda doğum öncesi Güneş ve Ay tutulmaları Aslan-Kova aksında gerçekleşmiş. Vedic ‘’Hint Astrolojisi'ne’’ göre Dasa’ların hesabı doğumdaki Ay’ın konumuna göre yapılır. Hint sisteminde gezegenler yıldızıl Zodyak değerleri ile yerleştirilir. Batı Astroloji'si Tropikal Zodyak’ı kullanır, egoya yöneliktir. Çin aAtrolojisi antik çağ takvimini kullanır, meslek seçimimiz ve başarılarımızla ilgili bize rehberlik eder. Vedic ‘’Hint’’ astrolojisi de sideral Zodyak’ı kullanır ve hayatta cevap aradığımız soruların netleşmesinde bizlere rehberlik eder.

Haberin Devamı

Sayın Ekmeleddin Bey de son derece güçlü bir horoskopa sahip. Jüpiterin Dasa'da olması özellikle eğitim düzeyi yüksek kişilerden destek alıp takdir kazanacağının göstergesi. Horoskopu, gelenekçi yapıyı sürdürme eğiliminde olduğuna işaret etmekte. Çin Astrolojisi'ne göre koyun burcu ve at yılı onun için son derece talihli bir zaman periyodu. Bu durum başkanlık yarışında popülaritesinin yükselerek halkın belli oranda desteğini alacağına işaret etmekte. Türkiye haritası ile karşılaştırdığımızda ve seçim günü Kova dolunayının olması, şans ve şanssızlığı kendisine beraberinde getirmekte ve başkanlık yarışında beklediği ve kendisinden beklenenden daha zayıf etkilerle karşı karşıya kalacağına işaret etmekte.

Haberin Devamı

Selahattin Demirtaş

Gökyüzünün Cumhurbaşkanlığı seçimine mesajı

10 Nisan 1973 tarihinde dünyaya gelmiş, net doğum saati olmadığı için anne karnında gerçekleşen güneş ve ay tutulmaları yaşamındaki önemli olaylardan geriye doğru yaptığımız rektifikasyon ‘’Doğum zamanını belirleme’’ yöntemi ile Batı ve Hint Astroloji sistemlerini kullanarak hazırlamış olduğum horoskoplara göre yaptığım çalışmalarda doğum öncesi Güneş ve Ay tutulmaları Oğlak Yengeç aksında gerçekleşmiş, Vedic ‘’Hint Astrolojisin'e’’ göre Dasa’ların hesabı doğumdaki Ay’ın konumuna göre yapılır. Hint sisteminde gezegenler yıldızıl Zodyak değerleri ile yerleştirilir. Batı Astrolojisi Tropikal Zodyak’ı kullanır egoya yöneliktir. Çin astrolojisi antik çağ takvimini kullanır, meslek seçimimiz ve başarılarımızla ilgili bize rehberlik eder. Vedic ‘’Hint’’ astrolojisi de sideral Zodyak’ı kullanır ve hayatta cevap aradığımız soruların netleşmesinde bizlere rehberlik eder.

Sayın Selahattin Bey, Çin Astrolojisi'ne göre Öküz burcudur. 2014 yılı kendisi için çok parlak ve şahane bir yıl değildir ama düzgün ve doğru davranarak yenilikçi düşünceleri ile ilerideki siyasi geleceği açısından önemli ve başarılı çıkışlar gerçekleştirebilir. Hint Astroloji sistemine göre Ketu Dasa'da olması düşüncelerinin kabul görmesi ve kitleler üzerinde etkileyici olması yönünden zorlayıcı enerjilere sahip, kendisinden beklenenin üstünde bir desteği alsa da başkanlık yarışında en zayıf etkileri alan aday olarak görünmekte.

OY KULLANIRKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİ?