Tuğsan Yılmaz
Tuğsan Yılmaz
Tuğsan Yılmaz

İlk buluşma

‘’Aile Hukuku ve Sosyal Medya ‘’ isimli köşemizde sizlerle doğrudan buluşmanın heyecanı içerisindeyim.

Haberin Devamı

Sevgili Hurriyetaile.com okurları,

‘’Aile Hukuku ve Sosyal Medya ‘’ isimli köşemizde sizlerle doğrudan buluşmanın heyecanı içerisindeyim. Bu nedenle sizlerle bu güzel birlikteliğimize nasıl başlayacağımızı uzunca bir müddet düşündükten sonra ilk yazımızın çerçeveyi belirleme amacı taşıması gerektiğini idrak etmiş bulunmaktayım.

Köşemizde başta boşanma kavramı, anlaşmalı ve çekişmeli olmak üzere boşanma çeşitleri ve alt başlıkları, aile birlikteliği, çocukların velayeti, nafaka çeşitleri ve bu kavramların Türk Medeni Kanunu çerçevesindeki şartları ile ilgili konuları, yasal düzenlemeler ile birlikte uygulamaları da ele alarak işlemenin yanı sıra uzmanlık alanlarımızdan olan Bilişim Hukuku ve Sosyal Medya’nın Aile Hukuku üzerine etkilerini, sosyal paylaşım platformlarını, fotoğraf, video çekimi, ses kaydı gibi teknolojinin getirisi olan unsurların Aile Hukuku’nu ilgilendiren alanlardaki ispat gücünü ve delil niteliğini birlikte işleyeceğiz.

Haberin Devamı

Sizlerle olan bu güzel birlikteliğimizi, gündemimizi siz değerli okurlardan gelen görüş ve önerilere göre şekillendireceğimizi önemle belirtmek isterim. Bu nedenle sadece Aile Hukuku ve Bilişim Hukuku alanlarını ilgilendiren konuları değil, çalışma alanlarımızı kapsayan bütün hukuk dallarında sizlerle paylaşımda bulunmaktan keyif duyacağız.

Bu alanda sizinle birlikte yazılarımı paylaşırken kadim dostum Av. Halil İbrahim ÇELİK de beni kırmayarak uzman soru cevap köşesinde sizlerle birlikte olacak, sizden gelen soruları en kısa süreçte cevaplayıp sorunlarınıza çözüm üretmenizde destekçiniz olmaya çalışacaktır.

Av. Halil İbrahim Çelik'e soru sormak için tıklayın!

Sizlerin de bu birlikteliğimizden en az benim kadar keyif alacağınızı ümit ediyor, mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısı temennilerimi en içten dileklerimle paylaşmak istiyorum. 

Unutmayın, hayatın her alanında son yok, daima yeni bir başlangıç var!

Sevgiyle kalın..

Avukat Tuğsan YILMAZ