Tayfun Türkaslan
Tayfun Türkaslan
Tayfun Türkaslan

Sonradan da badem gözlü olunur!

Badem göz estetiği düşük göz yapısının kalıcı olarak hafif çekik badem göz formuna ve son derece etkileyici bakışlara kavuşmasını sağlamaktadır.

Haberin Devamı

Bakışların önemine ve ömür boyu etkileyici bakışlara nasıl sahip olunabileceğine değineceğiz bu hafta. 

Hayalimizde iki farklı şekli canlandıralım. İlk yüzde dudaklar, çene, burun, kaşlar, yüz şekli yani göz yapısı dışında her şey son derece orantılı ve estetik görünümlü. Ama göz yapısı aşağı doğru üzgün bir bakışa sahip. İkinci yüzde burun, kaş, dudak, çene ve yüz şekli ilk yüzdeki gibi mükemmel ölçülere sahip değil, ama çok da göz tırmalamıyor. Ancak ikinci yüz şeklinde gözler bilimsel güzel göz ölçüleri mevcut. Gözün dış kenarı daha yukarı, hafif çekik, enerji dolu bakışlar var.

Bu iki yüz şeklinden ikincisi iletişimde ön plana çıkar. Çünkü bakışlar beyin ile direkt bağlantılı tek iletişim aracıdır. Bir insanla konuşurken ilk odaklandığımız ve fikir edindiğimiz yer gözlerdir. Bu yüzden bakışlardaki ifadenin güçlü mü ya da yorgun, cansız ve yaşlı mı olduğu çok önemlidir.

Haberin Devamı

Türk insanının göz yapısı genellikle düşüktür. Genç yaşta bile bakışlar biraz yorgun ve yaşlı bir ifadeye bürünür. Bu yüzdeki bütün güzel detayları da gölgeler. Genellikle makyaj ile etkileyici göz yapısına ve bakışlara ulaşılır. Bu da geçicidir.

Bakış açınızı değiştiren operasyon

Estetik cerrahide uyguladığımız badem göz estetiği düşük göz yapısının kalıcı olarak hafif çekik badem göz formuna ve son derece etkileyici bakışlara kavuşmasını sağlamaktadır.

3 yıldır uyguladığımız badem göz estetiği operasyonu günübirlik bir işlem. Gözün dış kenarını, bu operasyonla bilimsel güzel göz tarifine uygun olarak hafif bir şekilde yukarı doğru kaldırıyoruz. Lokal anestezi altında gerçekleştirdiğimiz mini cerrahi operasyon ortalama 30 dakika ile 1 saat arasında sürüyor. İşlem esnasında hastayla konuşarak, operasyona aktif olarak katılmasını sağlıyoruz. Kesi bölgesine saç telinden ince özel dikiş ipleriyle 3 ya da 4 dikiş atıyoruz. Bu dikişler göz kenarında ize neden olmuyor. Hasta aynı gün taburcu olarak evine dönebiliyor. Hastalarımız 3-4 gün içinde hafif bir kapatıcı makyaj ile işine dönebiliyor. İyileşme sürecinde hastalarımız 2 veya 3. günde yüzünü yıkayabiliyor, banyosunu yapabiliyor.

Haberin Devamı

Badem göz estetiğiyle birlikte göz kapağında sarkıklık, şakaklarda gevşeklik varsa bunları da aynı operasyon sürecinde yapıyoruz.

25-45 yaş aralığında tercih ediliyor

Bu işlemle ilgili en çok merak edilen sorulardan biri de yan etkiler… Operasyonun görmeye hiçbir yan etkisi olmuyor. Aksine göz çevresi ağırlaşmalarında canlandırıcı bir performans sergiliyor. Eğer hastamızda kırma kusurları varsa bu tedavi edildikten sonra badem göz estetiğini gerçekleştiriyoruz.

En çok 25-45 yaş arasındaki hastalarımıza bu operasyonu uyguluyoruz. Ailesel yatkınlığı olanlar, bilgisayar başında uzun süre zaman geçirenlerde erken dönemde göz yapısı deformasyonları, göz düşüklüğü yaşanabiliyor.

Sonuçları itibariyle hastaların yüzünü güldüren bir işlem badem göz estetiği. İyileşmenin ardından kişinin hayata bakışı değişiyor. Daha canlı ve pozitif bakışlar, çekik ve badem göz formunda göz şekli ortaya çıkıyor. Makyaj yapmak kesinlikle daha keyifli bir hal alıyor.

Haberin Devamı

Genellikle estetik işlemleri gizleriz. Ancak badem göz estetiği olduğunu hastalarımız çevresiyle rahatlıkla ve çekinmeden paylaşabiliyorlar. Gizlenme ihtiyacı duyulmayan bir operasyon.

Doğal, yakışan ve abartısız estetik uygulamalarımızdan yeni bir konuyla önümüzdeki hafta görüşmek dileğiyle…