Tayfun Türkaslan
Tayfun Türkaslan
Tayfun Türkaslan

O operasyonla partnerini mutlu etme endişesine son veriyorlar

Erkeklerin son zamanlarda yaptırdığı penis büyütme ameliyatıyla elde edilen ölçüler, cinsel hayatta partnerini mutlu etme endişesine de son veriyor.

Haberin Devamı

Erkeklerin estetik cerrahiye gösterdiği ilgi, son yıllarda partnerini mutlu etmeye yönelik estetik operasyon talebi artışını da beraberinde getirdi.

Burun ameliyatı, kadınsı, iri ve belirgin göğüslerden kurtulma, yağ aldırma işlemlerinin ön planda olduğu erkek estetiği, özgüveni yükseltme amacına yöneliktir. Özgüveni tazeleyen, kişinin kendini daha iyi hissetmesini sağlayan estetik operasyonlara son dönemde eklenen yeni cerrahi işlem ise genital estetik, yani penis büyütme ve penis kalınlaştırma. Erkeklerin son zamanlarda yaptırdığı penis büyütme ameliyatıyla elde edilen ölçüler, cinsel hayatta partnerini mutlu etme endişesine de son veriyor.

Penis boyu ve kalınlığı, toplum yaşamında ahlâki bir tabu olmakla birlikte erkeklerin dünyasında çoğunlukla endişe ve depresyona yol açabilecek bir konu olmaya devam etmektedir. Kadınların mutlu bir cinsel yaşam için ilgi gösterdiği genital estetik operasyonları, artık erkeklerin de hayatına girdi.

Haberin Devamı

O operasyonla partnerini mutlu etme endişesine son veriyorlar

ORTALAMANIN ÜZERİNDEYSE

Tarihten bugüne erkeklik organının boyu ve kalınlığı, erkeklik ve otorite algısını tamamlayan bir unsur olarak toplumsal ve bireysel yaşamda her zaman yer aldı ve almaya da devam edecek. Bu çağrışım bilinçaltına kodlandı diyebiliriz. Penis boyu ve kalınlığı normal olanlar (penis boyu ortalaması, 11 ila 13 santimetre olarak kabul edilmektedir) ve normalden büyük olanlar, bu ölçülere sahip olmanın verdiği güvenle daha kaliteli bir cinsel yaşam sürerken, endişelerden uzak bir şekilde partnerini mutlu etmeye odaklanabiliyor.

Dijital teknolojinin dünyamızı küresel bir köy haline dönüştürmesi, her türlü haber ve bilgiye hızla ulaşma imkânının toplumun her kesimine yayılması ve özellikle film endüstrisi, erkeklerin, penis büyüklüğünü daha çok sorgulamasına ve memnuniyetsizliklerini ortadan kaldırmak için çözüm arayışlarına itiyor. Dolayısıyla, erkekler artık bu ahlaki tabuyu yavaş yavaş aşmaya başladı ve penis büyütme ameliyatlarına ilgi son yıllarda giderek arttı.

Haberin Devamı

PENİS BOYU, EN AZ BEŞTE BİR ORANINDA UZATILIYOR

Bu ameliyatı olacak erkek hastalarımıza şunu özellikle belirtiyoruz. Penis boyu uzatma operasyonu bir kez yapılabilir. Penis kalınlaştırma ise, hastanın isteğine göre belirli aralıklarla tekrarlanabilmektedir. Penis büyütme ameliyatı aslında penis boyu uzatma işlemidir. Penis, kendi boyunun en az beşte biri oranında kalıcı ve doğal olarak uzatılmaktadır.

O operasyonla partnerini mutlu etme endişesine son veriyorlar

NASIL YAPILIYOR?

Ameliyathane ortamında hafif bir narkoz verdiğimiz hastamızın penis büyütme ameliyatını 1 ila 1.5 saatte tamamlıyoruz. Penisin bir kısmı anatomik olarak alt karın bölgesi içindedir. Ameliyatın amacı, bu gömülü kısmı serbest bırakarak dışarı çıkarmak, uzamayı sağlamaktır. Gizlenen bölümü pelvik duvarına bağlayan asıcı bağlar bulunmaktadır. Bu bağlar kesilerek gizlenen kısım dışarı çıkarılır. Dolayısıyla penis boyunda gözle görülür, belirgin bir uzama sağlanır. Penis etrafında kesi yapılan alan dermal yağ greftleri ile kapatılarak işlem tamamlanır. Ameliyat sonucu kalıcıdır. Doğal uzama sağlanır. Penis büyütme estetiğinin bir kez yapılabilmesinin nedeni de böylece açıklamış oluyoruz.

Haberin Devamı

Ameliyat sonrası iyileşme süreci, çoğunlukla 4 ila 6 haftayı bulmaktadır. Hastalarımız bu süre sonunda cinsel yaşamını aktif olarak sürdürebilmektedir. Konforlu bir iyileşme dönemi sözkonusudur. Kesi izleri kasıktaki tüylü bölgenin içine gizlendiği için pek fark edilmez. 1-2 yıla kadar da ten rengini alarak belirsizleşir. 18 yaşını dolduran ve penis boyundan memnun olmayan her sağlıklı erkek penis büyütme ameliyatı olabilmektedir.

Penis kalınlaştırma işleminin detaylarına başka bir köşe yazımızda değineceğim.

Sevgi ve sağlıkla kalın…