Tayfun Türkaslan
Tayfun Türkaslan
Tayfun Türkaslan

Nicki Minaj'ın kıvrımlarını oluşturan estetik dokunuşlar

Ünlü şarkıcının ilk dikkat çeken ve ön plana çıkan vücut bölgesi, popo ve ince bel simidi...

Haberin Devamı

Tüm zamanların en etkili kadın rap şarkıcısı olarak gösterilen Nicki Minaj, şarkıları kadar muhteşem vücut kıvrımlarıyla da müzik ve gösteri dünyasının idollerinden.

Peki Nicki Minaj, geniş basenleri, dik ve yüksek popo şekli, dolgun ve diri göğüsleri ile dişilik algısının hakkını veren kum saati vücudu genetik yatkınlığın bir eseri mi, yoksa estetik cerrahinin mi? 

Müzik dünyasının ilk basamaklarındaki Nicki Minaj, neredeyse düz bir popoya, belli belirsiz küçük göğüslere, etkileyici olmaktan uzak bir göz yapısına, bakışlara sahipti. Sahne dünyasında hızla yükselmesiyle birlikte estetik ve plastik cerrahinin doğal dokunuşlarıyla vücudunu baştan aşağı yeniden yarattı. 

Kadınlar için ideal kıvrımlı vücut hatları artık müziği kadar biliniyor ve birçok seveni onun kıvrımlarına sahip olmak için estetik cerrahi işlemlerine başvuruyor. Aslında onun vücut hatları ya da buna yakın ölçüler, hemen her kadının arzuladığı estetik görünümü simgeliyor.

Haberin Devamı

Nicki Minaj’ın bedeninde hayat bulan ideal dişilik kıvrımlarına, vücudun doğal görünümünü bozmayacak şekilde sahip olunması için ülkemizde yaptığımız estetik operasyonlarda son derece başarılı sonuçlar aldığımızın altını çizerek, ünlü rapçinin geçirdiği estetik operasyonları birlikte inceleyelim. 

NICKI MINAJ’IN POPOSUNUN SIRRI

Nicki Minajın kıvrımlarını oluşturan estetik dokunuşlar

Ünlü şarkıcının ilk dikkat çeken ve ön plana çıkan vücut bölgesi, popo ve ince bel simidi. Silik ve neredeyse düz bir popoya sahipken bel kıvrımıyla estetik uyum içindeki basenlere, geri ve yukarıya doğru dik yuvarlak hatlı, bacak ile belirgin sınırları olan popoya sahip olması Brezilya popo estetiğiyle mümkün. 

Brezilya poposu için iki yöntem vardır. Vücut şartlarına göre tek ya da kombine uygulanır. Popo yanağı içlerinden tıbbi silikon protezler yerleştirilmesi bazen tek başına yeterli olabilir. Silikon protezle arzu edilen görünüme ulaşılamaz ise dirençli yağ hücrelerinin bu bölgeye transferiyle sonuca gidilir. Bazen sadece yağ transferiyle dik, dolgun ve kıvrımlı bir popoya sahip olmak mümkündür. Unutmayalım, poponun şeklini belirleyen bu bölgedeki yağ miktarı ve yağların dağılımıdır. Nicki Minaj abartılı silikon protezler kullansa da etkileyici popo yapısına sahip olduğunu belirtmem gerekir. 

Haberin Devamı

ŞEKİLLİ BASENLER İÇİN YAĞ ENJEKSİYONU YA DA LAZER LİPOLİZ

Popoyu estetik görünümlü basen hatlarıyla desteklemek gerekiyor. Eğer basenler şekilsiz ise lazer lipoliz işlemi sayesinde birkaç saatte günde fazla miktardaki yağlar alınarak ya da yağ enjeksiyonu yapılarak istenilen hatlara kavuşturulur.

NICKI MINAJ’IN BELİNİ İNCELTEN YÖNTEM

Nicki Minajın kıvrımlarını oluşturan estetik dokunuşlar

Kum saati formundaki kadın vücudunun baş aktörü ince bel çevresidir. Belin arkası içe doğru bir kavisle dik popoya uzanmalı, düz bir karın görüntüsü, yağlardan arınmış yan bel çizgileriyle tamamlanmalıdır. Aşk tutamaçlarının olmadığı belin yan kısımları estetik bir kavisle genişleyen basenle birleşecektir. Böyle ince ve estetik bir bele sahip olmak için en etkili ve kalıcı sonuç veren yöntem lazer lipoliz işlemidir. Lazer lipoliz sayesinde bel simidindeki fazla yağ hücrelerini bir daha oluşmamak üzere parçalayarak yok edebiliyoruz. Nicki Minaj’ın yaptırdığı estetik operasyonların temelini lazer lipoliz ya da lazer liposuction yağ aldırma ve vücut şekillendirme işlemi oluşturmaktadır. 

Haberin Devamı

Bel, popo, basen bölgesi için yapılan lazer lipoliz işleminden sonraki 1 hafta içinde hastalarımız işlerine dönebiliyor. İşlem gören yağlar istenilen düzeye gelene kadar sürekli vücuttan atılıyor ve 1.5-2 ayda tam sonuç elde ediliyor.
Silikon popo protezinin iyileşme süresi ise 1.5 ayda gerçekleşiyor. 4 ila 6 haftada hastalarımız cinsel yaşam dahil birçok günlük aktivitesini rahatlıkla yerine getiriyor. 

O’NUN GÖĞÜSLERİNDE AKILLI SİLİKON VAR

Nicki Minajın kıvrımlarını oluşturan estetik dokunuşlar

Nicki Minaj kalçalarıyla olduğu kadar dolgun ve iri göğüsleriyle de dikkatleri üzerinde topluyor. Minaj bu göğüslere, göğüs estetiği operasyonuyla sahip oldu. Göğüs estetiğinde tıp teknolojisinin geldiği son nokta akıllı silikon protezlerdir. Yüksek dereceli tibbi silikon ve hafızalı jele sahip bu protezler ile kişinin beden ölçüleriyle uyumlu 300’den fazla farklı göğüs modeli ortaya çıkarabiliyoruz. Deformasyona uğramayan, doğal göğüs görüntüsünden ödün vermeyen bu silikon protezler ile muhteşem bir göğüs dekoltesi elde edilebiliyor. 

Haberin Devamı

Göğüslerinin küçüklüğünden şikâyetçi kadınlar, 1.5-2 saatlik bir operasyonla arzu ettikleri dolgun, kıvrımlı, dik ve doğal görünümlü göğüs formuna sahip olabiliyorlar. 18 yaşından itibaren yaptırılabilen bu operasyonun sonuçları 8 ila 12 haftada tam olarak oturuyor. Hastalarımız 4 hafta boyunca özel sutyen kullanıyorlar. 

BADEM GÖZ ESTETİĞİ

Nicki Minajın kıvrımlarını oluşturan estetik dokunuşlar

Ünlü sanatçının yıllar önceki göz yapısıyla bugünkü göz yapısı arasında ciddi bir şekil farkı var. Yıllar önceki göz yapısında gözün iç ve dış köşesi aynı hizadaydı. Bilimsel olarak güzel göz tarifine göre gözün dış kenarı iç kenara kıyasla birkaç derece daha yukarda olmalıdır. Minaj’ın bugünkü haline baktığımızda gözün dış kenarı iç kenara göre daha yukarda, yani hafif çekik bir yapısı var. Böyle bir değişiklik badem göz estetiğiyle mümkündür. 

Haberin Devamı

Yıllarca Türkiye’de yaptığımız bu estetik işlemin sonucu kalıcıdır. Minaj’ın göz yapısındaki bu değişiklik, onun enerji dolu genç bakışlara sahip olmasını sağladı. Badem göz estetiğinin amacı da zaten budur. 

Bu estetik operasyon, iz kalmadan gözün dış kenarının birkaç derece yukarı çekilmesiyle yapılmaktadır. Hastalarımız aynı gün eve dönmekte, birkaç gün içinde günlük rutinine dönmektedir. 

Özetleyecek olursak, silikon protez, lazer lipoliz, yağ transferiyle elde edilen Brezilya poposu ve kıvrımlı basenler, ince ve kavisli bel çevresi, akıllı silikon protezleriyle gerçekleştirilen göğüs büyütme ameliyatı, kalıcı sonuç veren badem göz estetiği… Bu operasyonlar, Nicki Minaj’ı baştan aşağı yeniledi ve kıskanılacak vücut hatlarına kavuşturdu.