Tayfun Türkaslan
Tayfun Türkaslan
Tayfun Türkaslan

Mezuniyetin kraliçeleri için güzellik sırları

Anneler kraliçesidir mezun olan prens ve prenseslerin. Ve her kraliçe güzelliğine güzellik katmayı hak eder.

Haberin Devamı

Öğrenciler ve ebeveynleri mezuniyet heyecanı sardı bugünlerde. Yıllarca verilen emeğin karşılığında alınan başarılar mezuniyet töreniyle resmi, mezuniyet balo ve partileriyle gayri resmi olarak taçlanacak. Öğrencileri şimdiden sardı partilerin hazırlık telaşı. Peki, ya ebeveynler? Onlar da yıl boyunca öğrencilere verdikleri destekle bu başarıda en az onlar kadar pay sahibi kesinlikle. Ve haklarını teslim ediyoruz… Mezuniyet törenlerindeki mutluluğun perde arkasındaki bu görünmez kahramanların, yılın yorgunluğundan arınarak başarılarını taçlandırmaya, kalplerindeki güzelliği yüzlerine yansıtmaya ihtiyacı var törenlere sayılı günler kala. Onlar kraliçesidir mezun olan prens ve prenseslerin. Ve her kraliçe güzelliğine güzellik katmayı hak eder.

Haberin Devamı

Herkes yaşlanırken kahraman annelerin kısa sürede gençleşmesini, daha güzel bakmasını, harikulâde bir gülümseyeme sahip olmasını sağlayan hızlı ve pratik bir şekilde yaptığımız operasyonları anlatacağız bu yazıda.

Kırışıklıklara 10 günde elveda

Anne olmak belli bir yaşı, emeği, fedakârlığı gerektirir. İlerleyen yaşla birlikte yüzdeki kırışıklıklar da artar ancak alında ve göz çevresindeki kırışıklıklara 10 günde botoks ile elveda demek mümkün oluyor, böylece annenin yüreğindeki ışıltı, pürüzsüzleşen yüzüne de yansıyor.

Dinamik bir yüz için kaşlara 15 dakikalık müdahale

Yılların yorgunluğu kadınların kaşlarına erkeksi bir form veriyor. Kaşın dış köşesi gözün üzerine düşüyor ve yüz ifadesi daha da yaşlı bir hale geliyor. Pratik ve oldukça hızlı bir yöntem olan kaş askılama işlemiyle lokal anestezi altında kaşları olması gereken pozisyona çekiyoruz. Estetik kaş yapısına kavuşan annenin yüzüne, dinamik ve enerji dolu bir ifade yerleşiyor. Hepi topu 15 dakika sürüyor kaş askılama işlemi. 

Dudaklara dişilik aşısı

Annenin kadınsı algısını etkileyen diğer bir yüz bölgesi de dudakların şekli ve hacmidir. Dolgu işlemiyle ince ve şekilsiz dudaklar 1 hafta sonra dolgun, doğal kıvrımlara sahip, çekici bir görünüme kavuşuyor. 

Ağız kenarlarındaki sarkmaya askılama yöntemi

İlerleyen yaş özellikle hassas tenli kadınlarda ağız kenarlarındaki sarkmayla kendini gösterir. Saç içinden kesi ve iz olmadan yapılan askılama yöntemiyle bu sarkmalar 15 günde ortadan kaldırılıyor. Annelerin yüzündeki yaşlılık belirtileri yok oluyor. 

Haberin Devamı

Kepçe kulaktan kaç günde kurtulursunuz?

Elbette istediği zaman saçlarını toplayabilmeli her anne. Kulaktaki deformasyonlar, kepçe kulak görüntüsü buna engel olmamalı. Bunun için 3-4 günde kepçe kulak görüntüsünü ortadan kaldıracak iple kepçe kulak estetiği kısa sürede bu sorunu çözmektedir ya da kepçe kulak cerrahi operasyonu. 

Buruna dolgu operasyonu

Burnundaki şekil bozukluklarından şikâyetçi olan annelerin bu sorununa hızlı ve kolay bir uygulama olan dolgu yöntemiyle çözüm getiriyoruz. Gerektiğinde burun ucunu dolguyla biraz daha yukarı kaldırıyoruz. Yeni burnunuzu görmek için sadece 1 hafta beklemeniz yeterli. 

Ter kokusuna botoks

Sıcaklıklar bastırıyor, istenmeyen kötü ter kokularıyla nasıl başa çıkacaksınız peki? Annelerin güzel ten kokusu gölgelenmemeli. Konforlu, hijyenik ve tertemiz bir yaza merhaba demek için botoks ile terleme tedavisi yerinde ve zamanında bir tedavi süreci olarak karşımıza çıkıyor. 1 haftada kötü ter kokuları bu yöntemle ortadan kaldırılıyor.