Tayfun Türkaslan
Tayfun Türkaslan
Tayfun Türkaslan

Bel yağlarını Brezilya poposuna dönüştüren yöntem

Bel incecik kavislere, popo ise dolgun, yuvarlak ve dik bir forma 1 günde dönüştürülebiliyor!

Haberin Devamı

Yağların vücuda geri kazandırılarak belin incecik kavislere, poponun ise dolgun, yuvarlak ve dik bir forma 1 günde dönüştürüleceğini biliyor muydunuz?

Bu mümkün, günümüzde estetik ve plastik cerrahinin geldiği son noktada geri dönüşüm estetiği tekniğiyle vücut ölçüleri çok kısa bir sürede kalıcı olarak ideal estetik oranlara getirilebiliyor. Kadınlardaki erkeksi hatlar ortadan kalkıyor. Vücudun her bölgesini puzzle gibi düşünürsek puzzle’ın bütün parçaları birbiriyle uyumlu hale getiriliyor.

Yaşlanmak vücut estetiğinin de artık yavaş yavaş bozulması, deformasyonların başlaması demektir. Yeme içme kültürünün, kalıtımsal etkilerin, yerçekiminin de etkisiyle kadınların dişilik imajında dengeler değişmeye başlıyor.


Kadın vücudunda dengeler nasıl değişiyor?

Nedir bu dengeler? Popo yağlanıyor, ki yağların miktarı ve dağılımı poponun şeklini belirler. Basenler, şaşırtıcı derecede genişliyor ve adeta popoyu yutuyor. Bel çevresi kalınlaşarak kadına ince bel hattını yok ediyor. Karın bölgesinde yağlanma ve sarkma başlıyor. Oysa ki ideal kadın vücudunu oluşturan lokomotif unsurlar ince kavisli bir bel hattıyla bütünleşen ve basenleri minimale indirilmiş, sıkı, hafif geriye doğru, yüksek, bacak ile birleştiği kıvrımları net, yuvarlak yapıdaki popo kombinasyonudur. Dengeler bozulduğunda bu kombinasyonda kadının aleyhine kalıcı değişimler oluşur.

Haberin Devamı

30’lu yaşlardan sonra her kadın gençliğindeki vücut ölçülerinden hızla uzaklaştığını fark eder. Bu rahatsızlık verici bir durumdur. Özellikle fit bir vücuda sahip kadınlara gıpta ile baktıklarını, böyle bir vücut arzuladıklarını belirtmek yanlış olmaz. Burada kadınların kadınsı hatlarını koruyan, kalkan görevi görecek bir tedaviden bahsedeceğiz. Bu tedavi yöntemine geri dönüşüm estetiği diyoruz.

Bel yağlarını Brezilya poposuna dönüştüren yöntem


Nedir geri dönüşüm estetiği?

Geri dönüşüm estetiği, bel-basen-popo dengesinin mükemmel oranlarını sağlamak için herhangi bir protez kullanmadan belde erimeye karşı dirençli fazla yağların bir kısmının alınarak poponun Brezilya popo formuna kavuşturulmasıdır. Tek bir operasyonda bel inceltiliyor, karındaki bölgesel yağlar alınarak karın düzleştiriliyor, basenler estetik ölçülere getiriliyor ve bacaklardaki fazla yağlar alınarak düzgün bacaklar tasarlanıyor, müdahale edilen bölgedeki cilt gevşeklikleri ise kullanılan lazer lipoliz yöntemindeki lazer ışınları sayesinde ortadan kalkarak cilt sıkılaşıp gençleşiyor. Bütün bu kalıcı sonuçların tamamı geri dönüşüm estetiğiyle bir günde elde ediliyor.

Haberin Devamı

Vücudu çirkinleştiren kalıcı yağlar, geri dönüşüm estetiğiyle harikulade estetik vücut oranlarının oluşturulmasında kullanılıyor. Özellikle bel bölgesinde toplanan ve erimeye karşı dirençli yağların transferi ile yeniden dizayn edilen poponun formu kalıcı oluyor.

Bel yağlarını Brezilya poposuna dönüştüren yöntem


1 günde kalıcı estetik değişim

Bu operasyonda kullanılan yöntemin adı lazer lipoliz. Güçlü lazer ışığıyla vücudun her bölgesindeki lokalize olmuş fazla yağlara son derece hassas ve sonuç getiren müdahaleler yapılmasına imkân veren lazer lipoliz yöntemi, çok ince kanüller yardımıyla dikişe ihtiyaç bırakmayan kesilerden girilerek yapılıyor. Yağ miktarının aşırı olması ve yağ transferi durumunda lazer liposuction yöntemiyle kombine edilerek yapılan geri dönüşüm estetiğinin 1 günde yarattığı estetik değişim, kişinin özgüveni ve görünümünde son derece etkileyici ve doğal sonuçlar ortaya çıkarıyor.

Haberin Devamı

Bel yağlarını Brezilya poposuna dönüştüren yöntem


Konforlu iyileşme dönemi

Lazer lipoliz ile geri dönüşüm estetiğinde iyileşme sürecinin son derece konforlu geçtiğini belirtmem gerekir. Hastalar 2 ila 7. günden itibaren işine, sosyal hayatına dönebiliyor. Dikiş izi olmuyor. 2 hafta boyunca korse kullanıyor. Spor dahil birçok aktiviteyi 20 gün sonra gönül rahatlığıyla yapabiliyor. Tam sonuçları ise 1.5 ayda görebiliyor.

Bel yağlarını Brezilya poposuna dönüştüren yöntem