Şenay Yangel
Şenay Yangel
Şenay Yangel

Tüm Astroloji sevdalılarını ücretsiz Astroloji dersimize bekliyoruz.

En saygın Astroloji okullarının başında gelen Amerika’daki Kepler College'de uzaktan eğitim programı webinar uygulaması ile 16 Ağustos 2014 günü ilk Vedic "HİNT" Astroloji dersimizi Türkçe olarak vereceğiz.

Haberin Devamı

Değerli öğretmenim Prof.Gary Gomes ile birlikte benim tarafımdan Türkçe, Prof. Gary Gomes tarafından İngilizce sesli ve görsel materyallerin kullanılacağı dünyanın en saygın Astroloji okullarının başında gelen Amerika’daki Kepler College'de  uzaktan eğitim programı webinar uygulaması ile 16 Ağustos 2014 günü saat 21:00'da gerçekleşecek ve ilk Vedic "HİNT" Astroloji dersimizi seminer olarak vereceğiz.

Tüm Astroloji sevdalılarını ücretsiz Astroloji dersimize bekliyoruz.

Dünyada Kepler College bünyesinde ilk Türkçe seminer olması dolayısı ile aynı anda tüm dünyada Türkçe konuşan tüm astroloji sevdalıları ÜCRETSİZ olarak bu seminere katılabilecektir. İnterneti olan herkesi seminerimize bekliyoruz. Seminer tarafımızdan kaydedilecek ve katılan herkese mail yolu ile ulaştırılacaktır. Kepler College ile işbirliğimizi artırarak devam ettirme arzusundayım. Nihai hedefim Kepler Collage Amerika'nın temsilciliğini almak ve benim vereceğim Kepler müfredatına uygun Türkçe dersler sonucunda, eğitimini başarı ile tamamlayan herkese Kepler onaylı ve tüm dünyada geçerli sertifika ve diploma vermektir. Bu iş birlikteliklerini başka uluslararası Astroloji eğitim kurumları ile de geliştirip hem astrolojiye hem de Türkçe konuşulan her yerde eğitimli astrologlar yetiştirebilme hizmetini amaç edindiğimi sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum.

Haberin Devamı

Tüm Astroloji sevdalılarını ücretsiz Astroloji dersimize bekliyoruz.

Seminer ile ilgili hem ben hem Kepler College resmi sitelerimizde duyuruları sizlerle paylaşacağız. Türkiye'de Astroloji konusunda uluslararası önemli bir çalışmanın temsilcisi olmaktan gurur duyuyorum. Başta değerli üstadım Prof.Gary Gomes'a, Kepler College başkanı sevgili Enid Newberg'e ve beni bu yolda bıkmadan usanmadan sürekli destekleyen her dersimde yanımda olan eşim Yüksel Yangel'e, Canım ablam Melek Baykal'a manevi babam Cemil İpekçi'ye, sevgili kardeşim Asena'ya yazarı olmaktan onur duyduğum Hürriyet Aile ve tüm değerli okuyucularıma sonsuz teşekkür ediyorum.

Haberin Devamı

Sizlerden aldığım destek ve güvenle Astroloji alanında pek çok ilki ve ilerlemeyi başaracağımıza inancım sonsuzdur. Tüm Astroloji meraklılarını ilk dersimize bekliyorum. Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun.

Bilgi ve kayıt için astrodeha@gmail.com

Tel: 0212 583 32 75