Şenay Yangel
Şenay Yangel
Şenay Yangel

Sapla samanı karıştırmayın!

Nasıl ki bir kırıkçı çıkıkçı ile Tıp fakültesini bitiren bir doktoru aynı kefeye koyamazsak eğitimsiz Astroloji meraklısı bir kişiyi de eğitimli bir astrolog ile bir tutamayız.

Haberin Devamı

Değerli okuyucularım,

Sizlerden gelen sorulara toplu bir cevap vermek için bu yazıyı sizlerle paylaşma gereği duydum. Hemen bir örnekle başlamak istiyorum sözlerime...

Nasıl ki bir hekim eğitimini almadığı, uzmanlığı olmadığı bir alanda hastasına bilgi verip bir uygulamaya yönlendiremezse bir astrolog da eğitim almadan, uzman olmadan, üniversitesini bitirmeden astrolojik yorumda bulunamaz, yantra ya da kristal tavsiye edemez.

Malesef Astroloji ülkemizde suistimale çok açık bir konudur. İki kitap okuyan ben astroloğum diye ortaya çıkarak insanları inançlarından, zayıflıklarından ve malesef duymak istediklerini ileterek suistimal etmektedirler. Kaldı ki Astroloji; Rabbin bizlere çizmiş olduğu hayat planını yorumlayan eşsiz bir rehberdir. Astroloğun görevi de yanlızca haritadaki etkileri doğru bir şekilde ifade edip danışana rehberlik etmektir.

Haberin Devamı

Astroloji ,bizlere duymak istediklerimizi değil gerçeği gösteren sosyal bir BİLİM dalıdır. Acısı ile tatlısı ile, hür irademizi geliştirip değerlendirmemiz için bizlere hediye edilmiş çok kıymetli bir armağandır. Doğru ve eğitimli kişilerin rehberliğinde tabii ki.

Düşünün şimdi bir kurs açtık ve doktor yetiştiriyoruz, kurs sonunda da belge veriyoruz. Ama hekim ameliyata giremiyor ilaç yazamıyor resmiyette kabulu yok! Sizlere tavsiyem okuduğunuz, danışmanlık aldığınız kişinin eğitimine bakın. Ülkemizde bir Astroloji üniversitesinin olmadığını da aklınızdan çıkarmayın!

Herkes, yantra sembol ve kristalleri gelişi güzel kullanamaz. Her renk, her harf , her sayı, her kristal bir gezegenin yönetimi altındadır.

Bilmeyen birinin önerisi size faydadan çok zarar getirebilir. Kırıkçı çıkıkçı ile tıp fakültesini bitiren bir doktorun bir olamayacağı gibi eğitimsiz bir Astroloji meraklısı kişi ile eğitimli bir astroloğu da aynı kefeye koyamayız.

Sapla samanı birbirinden ayırt etmek dileği ile...

Doğru bilgilerle doğru insanlardan alacağınız güzellikler sizlerin olsun...