Şenay Yangel
Şenay Yangel
Şenay Yangel

Koç burcunda Yeni Ay

Güneş, Koç burcunda güçlü konumdadır. Yenilenme, arınma, yaşam enerjimizi yükseltmemiz için gökyüzünün bizlere armağanı...

Haberin Devamı

Zodyak’ın ilk burcu başlangıçlar heyecan ve umudu temsil eder. Eril ve Rajastiktir. Yöneticisi güç ve cesaret veren Mars’tır. Güneş, Koç burcunda güçlü konumdadır. “Rajas” enerjinin özü anlamına gelir. Yenilenme, arınma, yaşam enerjimizi yükseltmemiz için gökyüzünün bizlere armağanı...

Niyetlerimiz, seçim ve başlangıçlarımızla şekillenen tohumlama zamanıdır ve bir yıl boyunca etkili olacaktır. Şimdi özümüzden gelen güzellikleri fark edip hayatımıza yansıtma zamanıdır. Baştan ayağa, tepeden tırnağa yenilenebilir, olumsuz alışkanlıklarımız ilişkilerimiz ve rahatsızlıklarımızdan uzaklaşabiliriz.

Ne duruyorsunuz şikayetçi olduğunuz konularda çözüm üretmek için harekete geçin, değiştirmediğiniz gerçeklere bakış açınızı değiştirin ve yenilenin.

Haberin Devamı

Rajas: Dinamizm, canlılık, yaşama gücüdür.

Koç burcunda gerçekleşecek Yeni Ay'da yapılacak ritüel

2 adet mavi mum alın, evlerinizin güney yönünde yakın ve mum ışığına odaklanın. Zihninizin berraklaştığını, olumsuz düşüncelerinizden, korkularınızdan, endişelerinizden arındığınızı hissedin. Hiçbir şey düşünmeden mum ışığı ile bütünleşin ve şu sözleri söyleyin: 

’’Düşmanlarıma teşekkür ediyorum, beni bana tanıttıkları, var olan yeteneklerimi fark etmemi sağladıkları için. İnanıyor, şükrediyor mucizelerle zenginleşiyorum. Bana sunulan mucizeleri sevgi ile karşılıyor ve kabul ediyorum.’’

Bunun ardından kırmızı renkli bir saksı alın, toprağınızı saksınızın içine doldurun ve içine çim tohumlarınızı ekin. İnancınızdan aldığınız gücü toprakla harmanlayın ve gerçekleşmesini istediğiniz dileklerinizi sınırsızca sıralayın; iyiye, güzele, bolluğa, berekete yönelik...

Doğum haritalarınızda Yeni Ay hangi evde nasıl etkiler yapacak?

Yeni Ay 1. evde - İnisiyatifinizi ortaya koyun ve cesaretli davranın.
Yeni Ay 2. evde - Rekabet edin, kazanmaya odaklanın ve hakkınız olanı alın.
Yeni Ay 3. evde - Cesurca konuşun; rahatsızlıklarınızı da aşkı da.
Yeni Ay 4. evde - Ailevi bağları güçlendirin. Evinizde dekoratif değişiklikler yapın.
Yeni Ay 5. evde - Çocuklarınıza zaman ayırın ve onlarla bütünleşin.
Yeni Ay 6. evde - İş hayatınızda aktif olun, girişimlerin startını verin.
Yeni Ay 7. evde - Aşk, ilişkiler,ortaklıklar ve hukuksal konularda zafer ve mutluluk sizin.
Yeni Ay 8. evde - Psikolojik olarak güçlenmeye çalışın, dua edin, meditasyon yapın, ruhunuzu canlandırın.
Yeni Ay 9. evde - Cesaretinizi açıkça ortaya koyun ve ideallerinizi hayatınıza yansıtın.
Yeni Ay 10. evde - Yeteneklerinize güvenin ve profesyonelce kendinizi ilerletmek için fırsatları değerlendirin.
Yeni Ay 11. evde - Sosyalleşin, ikili ilişkiler, yeni imkanları ve fırsatları getirebilir.
Yeni Ay 12. evde - Kendinizi ve sizi sevenleri sevin. Gönüllü olun ve başkalarının iyiliği için fedakarlık yapmaya başlayın.

Haberin Devamı

KOÇ

 Koç burcunda Yeni Ay 

18 Nisan Koç burcunda Yeni Ay mesajı: İnandığın gibi yaşa, mücadeleden asla vazgeçme.

Burcunuzda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile duygularınız netleşecek ve bencilce yaklaşımlardan uzaklaşacaksınız. Evli ve ilişkisinde sorunlar yaşayan Koç’lar, başkaları için yaşamayı bir tarafa bırakıp özgür iradenizi ortaya koyabilmiş olmanız ve eşinizle ilişkinize farklı bir boyut kazandırıp beraberliğinizi her iki taraf için de çok daha iyi bir hale getirecek. Siz yeter ki isteyin ve beraberliğinize sahip çıkın!
Bitmesi gereken sorunlu ilişkiler çıkıp gidecek hayatınızdan. Bekar Koç’lar, ruhunuzu aşkla güçlendirecek, yaşama sevincinizi arttırıp hayata bambaşka bir yönden bakmanızı sağlayacak. Çok özel bir beraberliğe adım atabilir, ilerleyen zamanlarda aşkınızı evliliğe taşıyabilirsiniz.

Haberin Devamı

Yeni Ay enerjisi ile finansal konularda güçlü iş birlikleri sağlayabilir, uzun zamandır üzerinizde çalıştığınız projelerinizle ilgili ilk adımı atabilirsiniz. Riskli yatırımlar ve bilmediğiniz bir işe yönelmeden hareket etmeli, anlık kararlarla cazip tekliflerin büyüsüne kapılmamalısınız.


BOĞA

 Koç burcunda Yeni Ay 

18 Nisan Koç burcunda Yeni Ay mesajı: Düşmanlarına teşekkür et ve gücünün farkına var.

Farkındalığınız artıyor, öfkeyi yenip bilgeliğin gücünün bilincine varıyorsunuz. Zorlu bir dönem kapanıp yeni, sağlıklı, zengin, aşk dolu bir dönem başlıyor. Ruhunuzu yüceltip gerçek saflığa erişeceksiniz. Başarılı ve mutlu olmanız için neyin iyi neyin kötü olduğunun farkına varacaksınız. Kendinizle yüzleşebilmenin getirdiği huzur, yaşamınızın her alanında daha kontrollü olmanızı sağlayacak. Yaşananların olgunluğunu ve ruhunuza kattığı bilgeliği maddi manevi zenginliklerini yaşatacak sizlere.

Haberin Devamı

İş hayatınızda yetenek ve becerilerinizin mükafatını almaya başlayacak, gizli düşmanlar ve rakipleriniz tarafından üzerinizde kurulmuş baskı ve oyunlardan özgürlüğünüze kavuşacaksınız. Bu dönem içinde hukuksal sorunlarınız varsa haklılığınız ispatlanacak, bunun manevi huzuru ve meslek hayatınıza yansıyan başarısı ile kariyer hayatınızda güçlü başlangıçlara doğru yol alacak, kalıcı işlerin altına imza atacaksınız. Ailevi bağlarınız daha da güçlenirken bir olabilmenin maddi manevi zenginlikleri ile mükafatlanacaksınız. 


İKİZLER

 Koç burcunda Yeni Ay 

18 Nisan Koç burcunda Yeni Ay mesajı: Kalbine yönel ve doğrularını bul.

Yorgunluk ve stresin etkisi ile neyin doğru, neyin yanlış olduğunu anlayamadığınız süreçlerden geçtiniz. Şimdi, Yeni Ay enerjisi ile iş ve özel yaşamınızı yeniden yapılandırabilir, bozulan dengeleri yerli yerine oturtabilirsiniz. Aceleci değil sabırlı olmalı, kararlarınızın arkasında durmalı, beklemeyi zayıflık saymamalısınız.

Haberin Devamı

Bekar İkizler, Yeni Ay enerjisi ile aşk hayatınız da sürpriz ve olumlu enerjilerle karşılaşabilir. Keyifli, kalıcı bir birlikteliğe adım atabilirsiniz. İş hayatınızda ticari konularda yapılan uyarıları dikkate aldığınız takdirde, rahat bir nefes alarak finansal anlamda da kazançlı çıkacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz.


YENGEÇ

 Koç burcunda Yeni Ay 

18 Nisan Koç burcunda Yeni Ay mesajı: Vazgeçme, her sonda yeni bir başlangıç vardır.

İş ve özel yaşamınızda hiç kimsenin sizi istediği gibi yönlendiremeyeceğini hissettirmeli ve kendi doğrularınız, kararlarınız için mücadeleden vazgeçmeyeceğinizi dosta düşmana ispatlamalısınız.

İşinizle ilgili konularda alım satımlar gerçekleştirebilir, kazancınızı uzun vadeli yatırımlarda değerlendirebilirsiniz.

Evinizi yenilemek ya da bir araç satın almak istiyorsanız Yeni Ay enerjisinin güçlü yansımasını değerlendirebilirsiniz.

Özel yaşamınızda kiminle, nerede, ne konuştuğunuza dikkat edin. Gizlilik fazlası ile önem kazanmakta! Özel yaşamınızla ilgili paylaşımlarınız eş ya da sevgilinizle sorunlar yaşamanıza, haklıyken haksız duruma düşmenize neden olabilir. Dikkatli olun. Bekar Yengeç’ler, sizler de yeni insanlar tanıyabilir, duygusal yakınlaşmalar içinde bulabilirsiniz kendinizi.


ASLAN

 Koç burcunda Yeni Ay 

18 Nisan Koç burcunda Yeni Ay mesajı: Güneşin yoğun ve güçlü enerjisini ruhunda hisset.

Gelecek kaygılarınızı, yarın ne olacak endişelerinizi bırakın ve özgürleşin. Her şey olması gerektiği gibi ilerlerken siz yalnızca yapmanız gerekenleri yerine getirin ve yaşamın akışındaki yerinizi alın.

İşinizle ilgili konularda rakipler ve iş birliği içinde olduğunuz kişilerin arkanızdan çevirdiği dolaplar ortaya çıkabilir. Kime değer verip kimi yaşamınızdan uzaklaştırmanız gerektiğinin farkına varabilirsiniz. Sizlere tavsiyem Yeni Ay enerjisi ile içinizdeki karanlığı aydınlatmak için dua edin, meditasyon yapın. Korku, endişe ve kaygılarınızdan arınmak yönünde çalışmalarda bulunun. Popülerliğiniz iş hayatınızda kalıcılığınıza kalıcılık, başarınıza başarı katacak. Bu durum finansal gelirleriniz artabilir, yeni yatırımlar yapmanıza ve sürekli gelir kaynağı elde edebileceğiniz işler ya da işbirlikleri yapmanızı sağlayabilir. Özel yaşamınız ise aşkla mükafatlandırılıyor, siz yeter ki kalbinizin cömertliğini alabildiğince özgür bırakın.


BAŞAK

 Koç burcunda Yeni Ay 

18 Nisan Koç burcunda Yeni Ay mesajı: Kendini sev diğer her şeyi sevdiğin gibi, bağışla ve özgür bırak.
Ne kadar özel ve değerli olduğunuzun farkına varın ve he şeyden önce kendinizi sevin. Yeni Ay enerjisi ile iş ve eğitim hayatınızda da olumlu gelişmeler söz konusu. Yüzünüze gülen fırsatı yeteneklerinizle zenginliğe çevirmek için harekete geçin.

İkili ilişkileriniz de önem kazanmakta. Ayrı olduğunuz eş ya da sevgilinizle yeniden bir araya gelebilir, yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Aşk hayatınızda ise yeni bir ilişkiye adım atabilirsiniz.

Evli Başak’lar, bu dönemde eşten gelecek destekle hayalini kurduğunuz ev ya da arabanın sahibi olabilirsiniz. Zorlukları, olumsuzlukları dünde bırakın ve Yeni Ay enerjisi ile aydınlanın.


TERAZİ

 Koç burcunda Yeni Ay 

18 Nisan Koç burcunda Yeni Ay mesajı: Zihnini ve bedenini dinlendir, yarım kalan her şeyi tamamla ve ilerle.

Karşıt burcunuz Koç’ta gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile iş ve özel yaşamınızla ilgili değerlendirmeler planlamalar yapabilir, gerçeklerin farkına varabilirsiniz. İşinizle ilgili var olan şartları iyileştirmek için harekete geçebilir, başarılı olabilirsiniz. Yeni Ay enerjisi ile yeni başlangıçlar yapmamaya dikkat etmelisiniz.

Ayrıntılara önem vermeli, aklına güvendiğiniz kişilerle fikir alışverişleri yapmalısınız. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin iş hayatında yaşanan belirsizlikler içine kapanmasına ve finansal konularda yanlış kararlar almasına neden olabilir. Bu süreçte onunla iletişime önem verin ve anlayışlı davranmaya çalışın.

Bekar Terazi'ler, arkadaşlarınız aracılığı ile tanıştırılacağınız yeni biri ruh eşiniz olabilir ve kalıcı bir beraberliğe adım atabilirsiniz. Sağlık sorunları olan Terazi’ler, bu dönem sağlığınız hassasiyet kazanmakta, ihmalkar davranmayın.


AKREP

 Koç burcunda Yeni Ay 

18 Nisan Koç burcunda Yeni Ay mesajı: Doğan her günle yenilen ve kendine güvenmeyi öğren. 

Aşk hayatınızda karabulutlar yerini ışıl ışıl parlayan güneşin parlaklığına bırakıyor. Bekar Akrep'ler, Yeni Ay enerjisi ile sevip sevileceğiniz bir beraberliğe adım atabilirsiniz.

Evli ve temeli sevgiye dayanan bir ilişkisi olan Akrep’ler, sorunları ardınızda bırakacak, beraberliğinizi güvenli ve keyifli bir hale getirecek, yaşamı aşkla, sevgiyle harmanlamanın güzelliklerini deneyimleyeceksiniz.

İş hayatınızda ise resmi dairelerle ilgili birtakım prosedürlerle karşılaşabilirsiniz. Kontrollü olmalı ve olası bir yanlışı engellememelisiniz. İş arıyorsanız Yeni Ay enerjisi şansınızı artıracaktır. Finansal konularda harcamalarınızı kontrol altına tutmalısınız.


YAY

 Koç burcunda Yeni Ay 

18 Nisan Koç burcunda Yeni Ay mesajı: Sevmekten korkma, aşka teslim ol, yaşamın zenginleşsin.

Koç Yeni Ay’ı ile uzun zamandır tahsil edebilmek için çabaladığınız yüklü bir paranın gelmesi ile iş hayatınızdaki krizleri atlatabilir, biriken borçlarınızı ödeyerek düzlüğe çıkabilirsiniz. Yeni bir işe girebilir, işinizi daha farklı bir sektörde yeniden yapılandırma imkanına kavuşabilirsiniz. Kontrollü davranın ve kararlarınız konusunda her zamankinden özenli davranın.

Özel yaşamınızda evli Yay’lar, enerjiniz yükselirken eşinizden uzaklaşmak yerine ona yakınlaşmalı ve farklı arayışlar içine girmemelisiniz. Yeni arayışlar içine girebilirsiniz. Gizli ilişkiler, hızla başlayıp hızla biten birliktelikler geri dönüşü olmayan bir yola girmenize neden olabilir, dikkatli davranın.

Bekar Yay’lar yeni insanlar tanıyabilir, sürpriz bir evlilik teklifi alabilirsiniz.


OĞLAK

 Koç burcunda Yeni Ay 

18 Nisan Koç burcunda Yeni Ay mesajı: Anda kal, inan, sevmekten ve hayattan korkma.

Hayatınızın belki de en kararlı sürecini karşılıyorsunuz. Karanlık yönlerinizle, aydınlığın gücü ile arındırarak güçleneceksiniz.

İş ve özel yaşamınızda değerlerinize sahip çıkarken güçlü yönlerinizi keşfedecek ve başarı ile yaşamınızın her safhasına yansıtacaksınız. İçinizdeki güç ateşleniyor, siz yenileniyorsunuz. İşinizle ilgili finansal konularda aleyhinize gelişen konularda yakalayacağınız küçük bir ayrıntı bir anda her şeyi lehinize çevirebilir ve haksızlıklar bir anda sonlanarak üzerinize oynanan oyunlar geri tepebilir.

Ruhunuzu ve zihninizi yoran, sizi kendinize küstüren pek çok meseleye son noktayı koyacak, yeni başlangıçlara yol alacaksınız. Yeni Ay enerjisi sizleri pek çok fırsatla karşılaştıracak. Başarılı olacağınız özel bir süreçtesiniz, iç sesinize kulak verin ve ilerleyin. Aşk ve evlilik hayatınızda da pozitif yaklaşımlarınız, kendinizle yaptığınız yüzleşme sonunda çözüm odaklı davranmanız eşinizle ilişkinizi çok daha özel ve anlamlı bir hale getirecek. Bekar Oğlak'lar, sizler de aşkın güzelliğinden payınıza düşeni alacağınız bir sürecin içine giriyorsunuz.


KOVA

 Koç burcunda Yeni Ay 

18 Nisan Koç burcunda Yeni Ay mesajı: Yeni başlangıçlara hazırsın yüreğinin sesine kulak ver.

Yeni Ay enerjisi ile sahip olduğunuz finansal gelirleri artıracak fırsatlarla karşılaşabilir, hırsla değil akılcı yaklaşımlarla adımlarınızı dikkatli attığınız takdirde kazançlarınızı artırabilirsiniz. Yeni iş teklifleri alabilir ve önemli bir projenizi hayata geçirebilirsiniz. Bu süreçte resmi işlerinizle ilgili imza altına almanız gereken evraklar varsa okuduğunuzu anladığınızdan emin olmalı ve başkalarının etkisi altında kalmadan imza altına almalısınız.

Özel yaşamınızda ise evli Kova'lar, eşin ailesinden kaynaklanan sorunlarla karşılaşabilir, kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Kendi kendinizi üzmek yerine eşinizle duygularınızı paylaşmalı ve sizin yanınızda yer alması gerektiğini ifade etmelisiniz.

Bekar Kova’lar, sizler de iş ya da eğitim hayatınızda şanslı bir tesadüfle karışınıza çıkacak, yaşam enerjisi yüksek, sizi her anlamda etkileyecek özel bir insanla ömür boyu sürecek keyifli bir beraberliğin ilk adımını atabilirsiniz.


BALIK

 Koç burcunda Yeni Ay 

18 Nisan Koç burcunda Yeni Ay mesajı: Kaygıyı ve hüznü olgunluğa dönüştür, kendini sev ve kendine değer ver.

Yeni Ay enerjisi ile iş arkadaşlarınızla ilişkilerinizi gözden geçirmeli, eleştirilerinin sınırları aşmaması konusunda onları uyarmalı ve kendinizi ezdirmemelisiniz. Finansal konularda gecikmeler söz konusu olabilir ve verdiğiniz sözleri yerine getirememe endişesine kapılabilirsiniz. Telaşa kapılmadan hareket eder ve alacaklarınızı almak için kararlı olursanız istediğinizi elde edersiniz.

Yeni Ay enerjisi ile alım satımlardan, ortak işler yapmaktan uzak kalmalı, var olan şartları daha iyi hale getirebilmek için sosyal ilişkilerinizi güçlendirmelisiniz. Kendi işinizin sahibi iseniz yenilenmek için bir adım atabilir, yer değişikliği planlarınızı çok daha iyi şartlarda gerçekleştirebilirsiniz.

Evli Balık’lar, eşinizle iletişime önem verip onunla yakınlaşmak için çaba gösterdiğiniz takdirde aynı şekilde karşılık alacağınızdan emin olun. Suçlamak ve haklı çıkmak adına huzursuzluk çıkarır ve bencilce yaklaşımlar içinde olursanız karşılığı yine sizin davrandığınız şekilde olacaktır. Nasıl davranacağınızı belirleyin ve harekete geçin.