Şenay Yangel
Şenay Yangel
Şenay Yangel

Güneş tutulması ve Yeni Ay'ın burçlara etkileri

29 Nisan'da gerçekleşecek Güneş tutulmasının burçlara etkilerini mutlaka okuyun!

Haberin Devamı

Güneş ve Ay tutulmalarının etkisi yaşamımız üzerinde 6 ila 12 ay arasında etkilidir.

08 °Boğa 51′(GMT 6:04)

Boğa burcunda halkalı Güneş tutulması 


KOÇ: 29 Nisan’da Boğa burcundaki Yeni Ay ve Güneş tutulması, finansal konularda köklü ve olumlu değişimleri de beraberinde getiriyor sizlere. İş ve eğitim hayatınızda zekanızı ortaya koyacağınız imkanlar söz konusu. Kendinize, aklınıza ve bilginize güvenin, her imkanı değerlendirin. Finansal konularda oldukça şanlısınız. İş birlikleri, yeni fikir ve projelere açık olun. İş hayatınızda kendinizi yenileyerek kazancınızı artırın. Tutulma enerjisi ile 1 yıl boyunca yapacaklarınızı planlayın ve harekete geçin. Bekar ve ilişkisi olmayan Koç’lar, sizler de arkadaşlarınız aracılığı ile kalbinizin kapısını aralayacak o özel insanla tanışabilirsiniz. Geçmişte yaşadığınız hayal kırıklıklarının korkusu ile kendinizi geri planda tutmayın ve Şemsi Tebrizi’nin bu güzel sözünü hatırlayın: “Sevmeye layık olmayanı hatırlayarak değerli etme! Dönmek mi istiyor, bir şans daha verme. Unutma, sevgi yürekli olana yakışır.” Beraberliği devam eden Koç’lar ise söz, nişan gibi kararlar alıp aile bireylerinin de desteği ile evliliğe ilk adımı atabilirler.

Haberin Devamı

Güneş tutulması ve Yeni Ayın burçlara etkileri



BOĞA: 29 Nisan’da burcunuzda gerçekleşecek Yeni Ay ve Güneş tutulması, yaşadığınız her türlü belirsizliğin belirginleşmesine, olumsuzluğun olumluya dönüşümüne vesile olacak. Gölgeli günler ardınızda kalıyor. Yorgun ve yılgın ruhunuz aşkla, başarıyla yeniden uyanıyor. Maddi zorluklar, duygusal konularda yaşanan hayal kırıklıkları ve üzüntüler yerini sevince, aşka ve huzura bırakacak. Sizlere tavsiyem, uzun zaman sonra gelen bu güzel ve güçlü etkiyi sonuna kadar değerlendirin ve iç sesinizin size fısıldadığı her şeyi can kulağı ile dinleyerek hareket edin. Şemsi Tebrizi’nin sözüne kulak verin: “Hak yolunda ilerlemek yürek işidir, akıl işi değil. Kılavuzun daima yüreğin olsun, omzun üstündeki kafan değil. Nefsini bilenlerden ol, silenlerden değil!’’ İş hayatınızda önemli fırsatlarla karşılaşabilir, kısa süre içinde hayallerinizi gerçeğe dönüştürecek imkanlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Evli Boğa’lar, eşinizden gelecek sürprizlerle aşk hayatınız renklenebilir.

Haberin Devamı

Güneş tutulması ve Yeni Ayın burçlara etkileri


İKİZLER: 29 Nisan’da Boğa burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ve Güneş tutulması ile yeteneklerinizi nasıl kullanabileceğinizi çok daha iyi fark edeceksiniz. Kendinizle yapacağınız yüzleşme ile sahip olduğunuz her şeye çok daha iyi sahip çıkabileceksiniz. Kendinizi yeniden keşfedeceğiniz özel bir ruhsal yolculuk deneyimleyerek, ruhsal ve bedensel anlamda arınıp yenileneceksiniz. Ayrıca tutulma enerjisi, aşk hayatınızda da sürprizlere neden olacak. Yeni bir ilişkiye adım atabilir, yüreğinizde hiç sönmeyen aşk ateşinin sahibine aşkınızı tüm coşkusu ile haykırabilir, aşkla bütünleşmek için cesur adımlar atabilirsiniz. Kararlı olun, korkularınızı ve keşkelerinizi ardınızda bırakın, isteklerinizi gerçekleştirmek için yürüyün. Şemsi Tebrizi’nin bu sözüne kulak verin: “Ey insan! Kaf dağı kadar yüksekte olsan da kefene sığacak kadar küçüksün. Unutma, Her şeyin bir hesabı var. Üzdüğün kadar üzülürsün.” Bu sözde de olduğu gibi sizi üzen pek çok kişinin yaşadıklarına şahitlik edecek, yaşam rotanızı istikrarlı ve huzurlu bir yöne çevireceksiniz. Bu süre içinde dikkat etmeniz gereken en önemli konu finansal anlamda risk taşıyan ya da daha önce yapmadığınız bir işe girişimci olarak katılmak konusunda aceleci kararlar almadan hareket etmemek olmalı.

Haberin Devamı

Güneş tutulması ve Yeni Ayın burçlara etkileri


YENGEÇ: 29 Nisan’da Boğa burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ve Güneş tutulması, iş hayatınızda yepyeni bir dönemin kapılarını aralayabilir sizlere. Yeter ki Hz. Mevlana’nın bu güzel sözünü unutmayın: “Sen değerinle ve düşüncenle, iki âleme de bedelsin, ama ne yapayım ki kendi değerini bilmiyorsun.” İnandığınız projelerinizin ve emeğinizin karşılığını fazlası ile almaya başlıyorsunuz. Özel yaşamınızda ise evli Yengeç’ler, eşinizle ilgili konularda sezgilerinize güvenmeli ve hissettiklerinizi sınırlamadan kararlar almalısınız. Bekar Yengeç’ler, sizler de sezgilerinize güvenerek hareket edin ve bırakın aşk kalbinizden ruhunuza süzülsün.

Güneş tutulması ve Yeni Ayın burçlara etkileri


ASLAN: 29 Nisan’da Boğa burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ve Güneş tutulması ile aile büyüklerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Sağlık sorunları ya da finansal konularda yaşanacak zorlayıcı etkilerle karşılaşabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise ilişkinizle iş hayatınızdaki dengeyi kurmakta zorlanabilir ve buna bağlı sorunlar yaşayabilirsiniz. İş hayatınızdaki sorunları özel yaşamınıza taşımamanız gerektiğini anlamalı ve biraz daha özverili davranmayı denemelisiniz. Bunu yaptığınızda ilişkinizde romantizm ve heyecanı yakalayabilirsiniz. İş hayatınızda hırsınız, var olan şartlarınızda beklemediğiniz köklü ve ani bir değişimin yaşanmasına neden olabilir. Birlikte çalıştığınız insanları yönetmeye kalkmak, her yaptıklarına bir mana bulmak zararlı çıkmanıza neden olabilir. Öfke hırsa, hırs davranışlarınıza yansırsa kaybeden siz olursunuz. Oto kontrolünüzü sağlayın ve Hz. Mevlana’nın bu güzel sözünü aklınızın bir kenarına not edin: “Kanaatten hiç kimse ölmedi, hırsla da hiç kimse padişah olmadı.”

Haberin Devamı

Güneş tutulması ve Yeni Ayın burçlara etkileri


BAŞAK: 29 Nisan’da Boğa burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ve Güneş tutulması ile Bekar Başak’lar, iş ya da eğitiminiz gereği çıkacağınız yolculuklar aşkın gönül kapınızı çalmasına vesile olabilir, güvendiğiniz ve güvenildiğiniz bir beraberliğin içine girebilirsiniz. Üzerinizde kurulan baskıların son bulduğu, yaşamı sağlıkla ve keyifle değerlendireceğiniz bu özel sürecin kıymetini bilerek hareket edin. Yine tutulmanın olumlu enerjisi ile iş ve eğitim hayatınızla ilgili hayallerinizi süsleyen bir konu gerçekleşebilir. Düşünmeden evet demeli ve hayallerinizi gerçeğe götüren yolda var gücünüzle çalışın. Gökyüzünün sizlere şifresi Hz. Mevlana’nın bu güzel sözü olsun: “Yüz binlerce birbirine benzeyenleri seyret de aralarındaki yetmiş yıllık farka dikkat et. İki şey birbirine benzeyebilir: Acı su da berraktır, tatlı su da.” Şimdi bu felsefe ile seçimlerinizi yapın ve şans sizle yürürken ona ayak uydurun.

Haberin Devamı

Güneş tutulması ve Yeni Ayın burçlara etkileri



TERAZİ: Gökyüzünün sizler için şifresi Şemsi Tebrizi’nin bu güzel sözü: “Allah'ın sırrı sensin, kalbine yolculuk et." 29 Nisan’da Boğa burcunda gerçekleşecek Dolunay ve Güneş tutulması ile bekar ve ilişkisi olmayan Terazi’ler, aşkta yüzünüz gülecek. Yeni insanlar tanımanın ve sosyal olmanın şansı doğru insan olarak karşınıza çıkabilir. Ayrıca finansal konularda kazancınızda önemli bir artış söz konusu. Yeni gelirler, yeni imkanlar ve alacakların tahsili ile maddi anlamda güçleneceksiniz. Ay boyunca paranızı biriktirmeli ve yatırım yapmaya yönelmemelisiniz. Cazip görünen yatırımlar, hayal kırıklıkları yaşatabilir ve yarım kalan işler yüzünden bir hayli zorlukla karşılaşabilirsiniz. Acele davranmanız yararınıza olacaktır. Ayrıca seyahat planlarınız varsa tutulmayı takip eden bir hafta boyunca ertelemeli, bu imkanınız yoksa tedbiri elden bırakmadan yolculuklarınızı gerçekleştirmelisiniz.

Güneş tutulması ve Yeni Ayın burçlara etkileri


AKREP: 29 Nisan’da karşıt burcunuz Boğa’da gerçekleşecek olan Yeni Ay ve Güneş tutulması ile iş hayatınızda olumlu etkiler yaşanmaya başlayacak. Arkanızdan çevrilen olayların gün yüzüne çıkacağı ve kariyer hayatınızı gölgeleyen etkilerin tamamen ortadan kalkacağı pırıl pırıl bir dönemin içine gireceksiniz. Yeni teklifler alabilir, cazip fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Değişim enerjisine ayak uydurun ve yeni teklifleri değerlendirip hayata geçirmek için ekstra çaba sarf edin. Aşk hayatınızda ise bitiş ve başlangıçlar söz konusu olabilir. Hastalıklı bir hal almış, sizi size yabancılaştıran, umutlarınızı hayal kırıklıklarına döndüren ilişkiniz bir anda karşı tarafın isteği ile bitebilir. Bırakın bitsin, korkularınızın ve kaygılarınızın esiri olmadan yitirdiğiniz umutlarınıza sarılın ve yeni başlangıçlara sağlıklı bir ruhun güçlü enerjisi ile yürüyün. Bunu yapmak ilk etapta sizleri zorlasa da bu ilişki boyunca yaşadıklarınızı ve Şemsi Tebrizi’nin bu güzel sözünü hatırlayın: “Kendini ancak bir başka insanın aynasında tam olarak görebilirsin.” Bu sözü kendinize ilke edinin.

Güneş tutulması ve Yeni Ayın burçlara etkileri


YAY: 29 Nisan’da Boğa burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay ve Güneş tutulması ile dost ve arkadaşlarınızı tamamen birbirinden ayırt edeceğiniz dönemdesiniz. Bu iki kavramın ne demek olduğunu anlayacağınız olaylar deneyimleyebilirsiniz. İş hayatınızda da finansal konularda verilen sözler yerine getirilmeyebilir, kısa süreli ödeme zorlukları yaşayabilirsiniz. Bu durum geçicidir, ısrarcı olmayın ve akışa ayak uydurun. İlerleyen günlerle her şey kendiliğinden yoluna girecektir. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizle aşkı aşkla taçlandırabilmiş olmanın, kendinizi doğru sözlerle ve anlayışla ifade edebilmenin büyük mutluluğunu yaşayabilirsiniz. Emek verdiğiniz aşk size kat kat sevgi olarak geri dönecek. Bekar Yay’lar, sizler de aşk hayatınızda olumlu gelişmeler yaşayabilir, kalıcı birliktelikler kurabilirsiniz. Gökyüzünün sizlere mesajı Hz. Mevlana’nın bu güzel sözü: “Kapı açılır, sen yeter ki vurmayı bil! Ne zaman bilemem. Yeter ki o kapıda durmayı bil!”

Güneş tutulması ve Yeni Ayın burçlara etkileri


OĞLAK: 29 Nisan’da Boğa burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay ve Güneş tutulması ile birlikte özellikle aşk hayatınızda yaptıklarınızı sorgulayabilir, hatalarınızın farkına varabilirsiniz. Fakat birtakım şeyleri eski haline getirmeye gücünüz yetmeyebilir. Son pişmanlık fayda etmez. Bunun için tutulmadan önce iç dünyanıza yönelin, bu ilişkinin size kattıklarını ve kaybettirdiklerini adalet terazisinde adil bir şekilde değerlendirerek hareket edin. Hz. Mevlana’nın bu güzel sözüne kulak verin: “Küsmek ve darılmak için bahaneler aramak yerine, sevmek ve sevilmek için çareler arayın. Kararlarınızı da bu doğrultuda verin ve uygulamak için bir an evvel harekete geçin.” İş hayatınızda da uzun zamandır, belki yıllardır devam eden olumsuzluklar silsilesi sizleri bir hayli yordu, belki tembel ve boşvermiş bir ruh hali içine girdiniz. Bırakın bu hal dünde kalsın ve siz tutulmanın güçlü enerjisini derin bir nefesle yüreğinize çekip günün getirdiği güzelliklerin farkına varın. Yeniden yapılanmak için zümrüdü anka kuşları gibi küllerinizden yeniden doğun!

Güneş tutulması ve Yeni Ayın burçlara etkileri


KOVA: 29 Nisan’da Boğa burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ve Güneş tutulması ile alım satımlar, yeni bir iş, beraberliğinize resmiyet kazandırmak gibi konuları bu dönemde gündeminize alın ve olumlu gelişmelerle moralinizi yükseltin. Finansal konularda çok şanslısınız. Hukuksal sorunları olan Kova’lar, gelir kaynaklarınızla ilgili geçmişten kaynaklanan konular gündeminize gelebilir, bu etki olumlu da olabilir olumsuz da. Siz bu konuda işi sadece avukatınıza bırakmadan kendiniz yönetirseniz kazançlı çıkar, en azından yaşanacak bir olumsuzluktan en az zararla çıkabilirsiniz. Evli Kova’lar, sizler de tutulma enerjisi ile eşiniz ve eşinizin yakınları ile problemler yaşayabilir, isteklerinizin ve fikirlerinizin karşıt görüşlerle karşılaşmasını kişisel bir saldırı olarak değerlendirerek sonrasında pişmanlık duyacağınız davranışlar sergileyebilirsiniz. Sakin olun, yıllardır birlikte yol aldığınız ve sevdiğiniz insanı, onun yakınlarını anlamaya çalışarak hareket edin. Bir anlık bencillik ve boş vermişlik ani bitişlere neden olabilir. Hz. Mevlana’nın bu güzel sözünü hatırlayın: “Emek ver, kulak ver, bilgi ver ama sakın boş verme.” Bekar Kova’lar, çok uzun zaman sonra gönül kapınızı aşkla aralayacak o özel insan hiç beklemediğiniz, doğru zamanda ve doğru anda hayatınızın tam da merkezinde aşkla yerini alabilir.

Güneş tutulması ve Yeni Ayın burçlara etkileri


BALIK: 29 Nisan’da Boğa burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay ve Güneş tutulmasının enerjisi ile ruhsal yönünüz oldukça yoğunlaşacak. Bilinmeyene karşı merakınız sizi farklı alanlarda çalışmalar yapmaya yöneltebilir ve güçlü sezgilerinizi yaşamınızın bir parçası haline getirebilirsiniz. Kimsenin sizi yönlendirmesine izin vermeden hareket etmeniz, kendinizle baş başa kalarak isteklerinizi belirleyerek bunun üzerinde planlamalarda bulunmanız oldukça önem taşımakta. Hz. Mevlana’nın bu güzel sözü ile uyanın ve dostu düşmanı birbirinden ayırarak kendi kalbinizin sesine kulak vererek hareket edin. “Kalp deniz, dil kıyıdır. Denizde ne varsa kıyıya o vurur.’’ Finansal anlamda da şanslı etkiler söz konusu. Zam ya da terfi alabilir, beklenmedik gelirler elde ederek biriken borçlarınızı ödeyebilirsiniz. Aşk hayatınızda ise beraberliği olmayan Balık’lar yine bu dönem içinde beraber olacağınız insanı siz seçeceksiniz. Güçlü, kendinden emin, yanında güven duyacağınız o özel insan karşınıza hiç beklemediğiniz bir şekilde çıkabilir. Aşk hayatınızda uzun zamandır yaşamadığınız heyecanlar sizleri karşılamakta.

Güneş tutulması ve Yeni Ayın burçlara etkileri

NOT: Güneş, Yükselen ve Ay burcunuzu birlikte okuyunuz.

Gökler rehberimiz, yolumuz ışık olsun!