Şenay Yangel
Şenay Yangel
Şenay Yangel

Gökyüzü yalan söylemez, işte astroloji gerçeği!

Geçenlerde yazdığım yazımda belirttiğim olaylar bir bir gerçekleşti. Keşke gökyüzünün mesajları herkes tarafından daha iyi kavranabilse ve astrolojinin popüler kültürün gel geç yansıması olmadığı anlaşılsa.

Haberin Devamı

10 Mayıs 2013 tarihinde HürriyetAile ve Astrodeha’da yayınladığım “Boğa Burcundaki Güneş Tutulmasının Etkileri” yazımda belirttiğim olaylar bir bir gerçekleşti. Keşke gökyüzünün mesajları herkes tarafından daha iyi kavranabilse ve astrolojinin popüler kültürün gel geç yansıması olmadığı anlaşılsa. Bu kadim öğreti yüz yıllardır insanlığa önemli mesajlar vermekte ve bunun için de tüm dünyada saygın üniversitelerde bir “bilim dalı” olarak öğretilmektedir.

Yazıyı hatırlayalım ve astrolojinin ne denli büyük bir derinliğe sahip, insanlığa ışık tutan bir rehber olduğunu daha iyi kavrayalım.

İşte o yazı;

"10 Mayıs Günü saat 03:20’de Boğa burcunda Güneş tutulması gerçekleşecek. Güneş tutulması; Ay, Güneş ile Dünya’nın arasına geldiği zaman ve Güneş’in ışığını kestiği zaman oluşur. Güneş tutulması daima Yeni Ay’dır ve yeni başlangıçlarla ilişkilidir, olumlu ya da olumsuz…

Haberin Devamı

Tüm burçlar, özellikle toprak grupları (Boğa, Başak ve Oğlak’lar), kendinizi gergin, huzursuz, endişeli hissedebilirsiniz. Bu tutulma tüm dünyayı, ülkemizi ve bireysel anlamda bizleri fazlası ile etkileyecek etkilere sahip. Yaşamımızın olumlu ya da olumsuz seçimlerimiz, tepkilerimiz ve davranışlarımızın da etkisi ile şekilleneceği özel bir süreç… Yaşadığımız zorluklara karşı güçlükler çıkararak hareket edersek çözümsüz kalacağımız olaylarla karşı karşıya kalabilir, uzun süre bu çözümsüzlük ve sıkıntıların getirileri ile uğraşmak zorunda kalabiliriz. Alışkanlıklarımızı, egomuzu ve sadece ben haklıyım duygumuzu kontrol edip, adil ve anlayışlı davranarak hareket edebilirsek, yıkıcı etkileri yapıcı ve olumlu enerjiler haline getirebiliriz. Dikkatli olunması gereken çok hassas bir süreç. Seçimlerimiz kaderimizi etkileyen en önemli faktörlerin başında gelir. Bunun bilincinde olabilmek şart.

Dünyadaki etkilerine gelince, “21 Aralık dünyanın sonu mu, yeni bir başlangıç mı?” yazımda, “Mayıs ayında İsrail Suriye’yi vurabilir” diye belirttiğim olay bir kaç gün önce gerçekleşti. İsrail-Suriye gerginliği ve yaşanan çatışma daha da büyüyebilir. Dünya siyasetinde önemli gelişmeler ve gerginlikler, ekonomide yaşanacak ani değişimler, liderleri etkileyecek olumsuz olaylar bu tutulmanın getirileri arasında. Yine doğal afetler, başta ABD olmak üzere tüm dünyada etkili bir şekilde kendini göstermeye başlayabilir. Ülkemizde siyasi gerginlikler, gizli terörist örgütlerin saldırıları ile acı olaylar, uluslararası siyasette yaşanacak gelişmeler, halkı da içine alan kararların alınması ve bunun yaratacağı yoğun tartışmalar gündemde yerini alabilir. Hükümet ve halkı karşı karşıya getirecek olaylar söz konusu olabilir.

Haberin Devamı

Bu dönemde sen-ben üstünlüğü yerine “biz” olabilmeyi başarmalı, gökyüzünün yansıttığı sert ve güçlü enerjileri doğru seçimler yaparak, olumlu enerjiler haline getirmek için çaba göstermeliyiz.

Bir dönem bitip yeni bir dönem başlarken gelen bu yüksek enerjiyi iyi değerlendirebilmeniz dileklerimle…"

Gökler rehberiniz, yolunuz ışık olsun.