Şenay Yangel
Şenay Yangel
Şenay Yangel

Dolunay ve etkileri

Özel yaşamınızdaki sorunlarınızı aşacaksınız ve ilişkiniz daha önce olmadığı kadar iyi bir hal alacak.

Haberin Devamı

Dolunay: Ay 28 günlük turunun yarısını tamamlar. Dolunay günlerinde sorunlar, duygusal ve ruhsal gerginlikler, huzursuzluklar, tartışmalar yoğunluk kazanır. Bu dönemde etrafımızda negatif enerjiler çarpışır. Bedenimizde yağlanmanın artacağı günlerdir.

KOÇ: 12 Temmuz saat 14.24’te Oğlak burcunda Dolunay enerjisi ile işle ilgili konular önem kazanacak. Son derece disiplinli olmanız gereken zamanlar. Duygusal davranmadan, hedeflerinizi gerçekleştirmek için profesyonel düşünmeli ve tereddütte kalmadan hareket etmelisiniz. İş hayatınızda artan temponuz aile ve özel hayatınızı etkileyebilir. İkisi arasındaki dengeyi sağlamalı ve sevdiğiniz insanların sizden ilgi görmek istemelerinden daha doğal bir şey olamayacağını aklınızdan çıkarmamalısınız.

Haberin Devamı

BOĞA: 12 Temmuz saat 14.24’te Oğlak burcunda Dolunay enerjisi ile özel yaşamınızdaki sorunlarınızı aşacaksınız ve ilişkiniz daha önce olmadığı kadar iyi bir hal alacak. Eş ya da sevgilinizden gelecek sevgi dolu jestlerle romantizmin doruklarına çıkacaksınız.

İKİZLER: 12 Temmuz saat 14.24’te Oğlak burcunda Dolunay enerjisi ile güveninizi suistimal edecek iş arkadaşlarınız olabilir. Yakın çevrenizde değer verdiğiniz birilerinin arkanızdan çevirdiği dolaplar ortaya çıkabilir. Bu bir oyunsa siz de kuralına göre oynayın ve onlara kendi yaptıkları ile ayna olun.

YENGEÇ: 12 Temmuz saat 14.24’te karşıt burcunuz Oğlak’ta gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile finansal gelirlerde artış, iş hayatınızdaki istikrarlı gelişmeler kendinizi çok daha huzurlu hissederek verimli çalışmanızı sağlayacak. Evli Yengeç’ler bu dönemde eşten gelecek destekle yeni bir eve taşınabilir, hayalini kurduğunuz evin sahibi olabilirsiniz. Bekar Yengeç’ler sizler de iş arkadaşlarınızdan birinin yoğun ilgisini karşılıksız bırakmazsanız keyifli bir beraberliğe adım atabilirsiniz.

ASLAN: 12 Temmuz saat 14.24’te Oğlak burcunda Dolunay enerjisi ile parasal anlamda rahatlamalar söz konusu. Borçlarınızın hafiflemesi ve yeni imkanlarla birikim yapmanız da olası. Bu dönemde kendi işinin patronu Aslan’lar cazip ortaklık tekliflerini de iyi değerlendirmelisiniz. İkili ilişkilerinizde kiminle, nerede olduğunuza dikkat edin. Zaten sorunlu bir ilişkinin içinde hırpalanmanın yorgunluğunun üstüne başka biri ile ilişkinizin ortaya çıkması, sizi büyük bir çıkmazın içine sokabilir. Öncelikle var olan ilişkinizi bitirme cesaretini göstererek, bir diğerine yol almalısınız.

Haberin Devamı

BAŞAK: 12 Temmuz saat 14.24’te Oğlak burcunda Dolunay enerjisi düşüncelerinizi netleştirecek ve sizler ağırlıklarınızdan, sizi yoran enerjilerden uzaklaşabileceksiniz. Özellikle Dolunay günü, ev ya da iş yerinizi sandal ağacı ile tütsüleyerek Dolunay enerjisini olumlu yansımasını yaşam alanlarınıza doldurabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinize olan kırgınlığınızı aşmak için gereken gücü kendinizde bulamayabilirsiniz. İç dünyanıza yönelerek yaşadıklarınızı ve yaşattıklarınızı adil bir değerlendirmeye alabilirsiniz.

TERAZİ: 12 Temmuz saat 14.24’te Oğlak burcunda Dolunay enerjisi ile hayattan beklentilerinizi, arzularınızı, rahatsızlıklarınızı düşünün ve doğa ile baş başa kalacağınız ortamlarda bulunmaya çalışın. Tabiatla bütünleşin, gökyüzünün maviliği ve denizin derinliğine bırakın ağırlıklarınızı. Tüm inancınız ve içtenliğinizle kendiniz, sevdikleriniz, insanlık için ruhunuzu zihninizi dinlendirin. Dua edin, ruhunuzu okşayacak düşüncelerle doldurun zihninizi ama kesinlikle kendinizle baş başa olun. İş hayatınızda beklediğiniz haberler ve gelişmelerle ilgili stres yapmayın. Zafer daima inananlarındır. Siz yaptığınız işe inanın gerisi gelecektir.

AKREP: 12 Temmuz saat 14.24’te Oğlak burcunda Dolunay enerjisi ile yaşamınızın her alanında çözüm odaklı hareket etmeli ve işbirliklerine açık olmalısınız. İşinizle ilgili ayrıntılara önem vermeli, finansal olarak harcama ve ödemelerinizi kontrol etmelisiniz. Zamanında gerçekleşmeyen ödemeler; vergi, sigorta primleri gibi resmi konularda başkalarından kaynaklanan problemler yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı

YAY: 12 Temmuz saat 14.24’te Oğlak burcunda Dolunay enerjisi ile iş hayatınızda istikrarlı bir süreç karşılıyor sizleri. Zam, terfi ya da yeni bir pozisyon söz konusu olabilir. Oğlak’ta gerçekleşecek Dolunay, kendinize olan güveninizi arttıracak. Bu enerjiyi daha güçlü bir hale getirebilmek için meditasyon yapın ve tüm pozitif enerjinizi tepe çakranızda yoğunlaştırın. Beyazın gücüne, saflığına odaklanın ve tüm olumsuz düşüncelerinizden uzaklaştığınızı hissedin. Dua edin ve ruhunuzu besleyin. Özel yaşamınızda ise uzun zaman sonra keyifli gelişmeler yaşayabilir, partnerinizin yoğun ve samimi davranışları karşısında şaşırabilirsiniz.

OĞLAK: 12 Temmuz saat 14.24’te Oğlak burcunda Dolunay enerjisi kariyerinizle ilgili konularda etkili olacak. Elinizden geleni fazlası ile yapın, eleştirileri yapıcı olarak değerlendirin. Bu dönemde önceliğiniz iş hayatınız olsun. Bekar Oğlak’lar yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Fakat geçmişte kalan biri yeni başlayan ilişkiniz üzerinde kara bulutların gezmesine neden olabilir, dikkatli olun. Kendinizle yapacağınız yüzleşme ile sahip olduğunuz her şeye çok daha iyi sahip çıkabileceksiniz. Kendinizi yeniden keşfedeceğiniz, özel bir ruhsal yolculuk deneyimleyerek ruhsal ve bedensel anlamda arınıp yenileneceksiniz. Ayrıca bu enerji aşk hayatınızda da sürprizlere neden olacak. Yüreğinizde hiç sönmeyen aşk ateşinin sahibine aşkınızı tüm coşkusu ile haykırabilir, aşkla bütünleşmek için cesur adımlar atabilirsiniz. Kararlı olun, korkularınızı ardınızda bırakın ve isteklerinizi gerçekleştirmek için yürüyün.

Haberin Devamı

KOVA: 12 Temmuz saat 14.24’te Oğlak burcunda Dolunay enerjisi ile iş hayatınızda yeni imkanlar, yeni projeler için sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kendinize güvenin ve her türlü işbirliğine, yeni fikir ve projeye açık olun. Size bu teklifleri getiren insanlar neyi yapıp yapamayacağınızı bilerek hareket ediyorlar. Bunu bilin ve yeteneklerinizin hakkını verin. Özel yaşamınızda ise evli Kova’lar, sizler için oldukça hassas ve seçimlerinizin fazlasıyla önem taşıdığı günler. Sorunlarınız varsa ve aşmakta zorlanıyorsanız gökyüzü sorunlarınızı çözüme kavuşturmanız için size pek çok imkan sunacak. Yeni bir başlangıç yapabilir, tertemiz bir sayfa açarak mutluğu yakalayabilirsiniz. Siz yeter ki ne istediğinize karar verin!

Haberin Devamı

BALIK: 12 Temmuz saat 14.24’te Oğlak burcunda Dolunay enerjisi ile iş ya da eğitiminiz gereği çıkacağınız yolculuklar, aşkın gönül kapınızı çalmasına vesile olabilir. Güvenin hakim olduğu bir beraberliğin içine girebilirsiniz. Üzerinizde kurulan baskıların son bulduğu, yaşamı keyifle değerlendireceğiniz bu özel sürecin kıymetini bilerek hareket edin. Yine Dolunayın enerjisi ile iş ve eğitim hayatınızla ilgili hayallerinizi süsleyen bir konu gerçekleşebilir. Düşünmeden evet demeli ve hayallerinizi gerçeğe götüren yolda var gücünüzle çalışmalısınız.