Şenay Yangel
Şenay Yangel
Şenay Yangel

Dolunay ve Ay tutulmasının burçlara etkileri

15 Nisan’da Terazi burcunda gerçekleşecek Dolunay ve Ay tutulması burcunuzu nasıl etkileyecek?

Haberin Devamı

KOÇ: 15 Nisan’da karşıt burcunuz Terazi’de gerçekleşecek olan Dolunay ve Ay tutulması ile evli Koç’lar, eşinizle sorunlu bir ilişkiniz varsa bitişler yaşayabilirsiniz. Kendinizi anlatmaya çalışmanıza rağmen eşinizin bunu görmezden gelmesi ve sizin duygusallığınıza duygusuzca yaklaşması ilişkiyi sonlandırmanıza neden olabilir. Yine bu dönemde iş hayatınızda tartışmalar söz konusu. Özellikle ortak bir projenin sorumluluğunu yöneten Koç’lar, bu süre içinde öfkenizi kontrol altında tutmalı, fevri davranışlar içinde olmamaya her zamankinden daha fazla önem göstermelisiniz. İsteklerinize ulaşmak için her zamankinden daha fazla çaba göstermeniz gerekecek ve kendi içsel dönüşümünüzü gerçekleştirdiğiniz oranda başarı elde edebileceksiniz.

BOĞA: 15 Nisan’da Terazi burcunda gerçekleşecek Dolunay ve Ay tutulması ile iş hayatınızda sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Geçmişte engellendiğiniz ve haksızlığa uğradığınız konularda öylesine sürpriz gelişmeler yaşanabilir ki herkesin cennetinin de cehenneminin de bu dünyada yaşandığına şahit olmasını sağlayabilirsiniz. Hayat sürprizlerle doludur, siz de güzel kalbinizin ve iyi niyetinizin mükafatını bu şekilde alıyorsunuz. Öğrenci Boğa’lar, 19 Nisan’a kadar eğitim hayatınıza gereken önemi vererek hareket ederseniz başarısız olduğunuz pek çok konuda önemli bir çıkış, yeni bir başlangıç gerçekleştirebilirsiniz. Evli Boğa’lar, sizler de bugünlerde eşinizin aşırı eleştirel davranışları karşısında ona nasıl davranacağınızı belirlemekte zorlanabilirsiniz. Sakin kalın ve olağanüstü sabrınızı sonuna kadar ortaya koyun. Bu durum gökyüzünün küçük bir sınavıdır ilişkiniz adına. Sabrınız, ilişkinizin en güzel ve keyifli zamanlarını yaşamanızın anahtarı olacak sizler için.

Haberin Devamı

İKİZLER: 15 Nisan’da Terazi burcunda gerçekleşecek Dolunay ve Ay tutulmasının enerjisi, yaşamınızı olumlu yönde yapılandırmanız adına büyük bir fırsat sizler için. İş hayatınızda zarar ettiğiniz konularda parlak zekanızı konuşturacak, yeni fırsatlar ve yeni imkanlarla karşılaşacaksınız. Finansal konularda bu ayı çok iyi değerlendirmelisiniz. Karlı yatırımlar gerçekleştirebilir, uzun vadede nakit akışı sağlayacak ek işler yapabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise 19 Nisan ile birlikte sürpriz gelişmeler söz konusu. Aşk, yüreğinizi taçlandıracak! Bu ay sizler için enerjisi yüksek, keyifli gelişmelerle dolu. İş ve özel yaşamınızda seçimlerinizi akıllıca yaptığınız takdirde etkileri yıl boyunca devam edecektir.

Haberin Devamı

YENGEÇ: 15 Nisan’da Terazi burcunda gerçekleşecek Dolunay ve Ay tutulması ile arkadaşlarınızla ilişkilerinizi güçlendireceksiniz. Dostlarınızla bağlarınız daha da kuvvetlenecek ve onlardan gelecek şanslar yakalayacaksınız. İş hayatınızda ise sorumluluklarınızın ağırlığı strese girmenize ve tartışmaya hazır bir ruh hali içinde olmanıza sebep olabilir, dikkatli olun! Özellikle yönetici pozisyonunda olan insanlarla ilişkilerinizin bozulmaması için hassas olmalı, iş hayatınıza duygularınızı yansıtmamaya özen göstermelisiniz.

ASLAN: 15 Nisan’da Terazi burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ve Ay tutulması ile iş hayatınızda yeni imkanlar, yeni projeler için sürpriz teklifler alabilir, yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kendinize güvenin ve her türlü iş birliğine, yeni fikir ve projeye açık olun. Size bu teklifleri getiren insanlar neyi yapıp yapamayacağınızı bilerek hareket ediyorlar. Bunu bilin ve yeteneklerinizin hakkını verin. Özel yaşamınızda ise evli Aslan’lar, sizler için oldukça hassas ve seçimlerinizin fazlasıyla önem kazandığı günler… Sorunlarınız varsa ve aşmakta zorlanıyorsanız, gökyüzü, sorunlarınızı çözüme kavuşturmanız için size pek çok imkan sunacak. Yeni bir başlangıç yapabilir, tertemiz bir sayfa açarak mutluğu ve huzuru yakalayabilirsiniz. Siz yeter ki ne istediğinize karar verin; seven ve sevilen bir eşle hayat arkadaşlığı mı, yoksa yalnızlık mı? Sonuç seçimlerinizin neticesi olacak.

Haberin Devamı

BAŞAK: 15 Nisan’da Terazi burcunda gerçekleşecek Dolunay ve Ay tutulması, enerjinizi dengelemekte zorlanabileceğinize ve tartışmacı bir ruh haline bürünebileceğinize işaret etmekte. İş ve özel yaşamınızda hiç kimse ile tartışmamaya özen gösterin. Kontrolünüz dışında gerçekleşecek olaylarla karşılaşabilirsiniz. Akışa ayak uydurun ve değiştiremeyeceğiniz gerçekleri kabullenerek hareket edin. 19 Nisan’a kadar kişisel güvenliğinizle ilgili konularda dikkatli olun, kesici ve yanıcı aletlerle ilgili kazalar yaşanabilir. Bu konularda aile bireylerinizi de uyarmalı ve dikkatli olmalarını sağlamalısınız.

TERAZİ: 15 Nisan’da burcunuzda gerçekleşecek Dolunay enerjisi; kaosu, kaygıyı ve olumsuzlukları söküp atacak adeta hayatınızdan. İş hayatınızda kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz imkanlarla karşılaşacağınız yeni bir iş teklifi alabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise evli Terazi’ler, kararlar almadan önce son derece iyi düşünmelisiniz. Kaybedeceğiniz ve kazanacaklarınızın manevi dengesini hesaplayarak hareket etmelisiniz. Eğitim hayatı devam eden Terazi’ler, arzu ettiğiniz eğitim programı ile ilgili beklediğiniz haberleri alabilir, belki de kazanacağınız burs haberi ile eğitim hayatınıza bambaşka bir yön çizebilirsiniz.

Haberin Devamı

AKREP: 15 Nisan’da Terazi burcunda gerçekleşecek Dolunay ve Ay tutulması, duygusal konularda zorlukları ve kaçınılmaz ayrılıkları beraberinde getirebilir. Sürekli tekrar eden sorunlarınıza bir yenisi daha eklenebilir. Birlikte olduğunuz insanın suçlayıcı davranışları ile karşılaşabilirsiniz. Karar sizin, ya kurban rolü oynamaya devam edeceksiniz ya da bu hayata bir kez geldiğinizin farkına varıp yola tek başınıza ama huzurla devam etme kararı alacaksınız. Meslek hayatınızda da bürokratik engeller ve beklenmedik ödemeler söz konusu olabilir. Özel yaşamınızdaki sorunları sonlandırdığınız takdirde, sakinleşen zihninizle iş hayatınızdaki zorlukları da atlatabilecek enerjiyi kendinizde bulabileceksiniz.

Haberin Devamı

YAY: 15 Nisan’da Terazi burcunda gerçekleşecek Dolunay ve Ay tutulması ile meslek hayatınızda istikrarlı bir dönemin kapılarını aralıyorsunuz. Enerjinizi iş hayatınıza yansıtmalı ve son derece aktif, girişimci davranmalısınız. İş birliklerine açık olun ve emeğinizi alma konusunda talepkâr davranışlar içinde olmaktan çekinmeyin. Özel yaşamınızda ise beraberliğinde ani bitişler yaşamış olan Yay’lar, tutulma enerjisi, geçmişte kaçırdığınız şansları tekrar önünüze getirecek. Hatalarınız nedeniyle ya da yeterli çabayı gösteremediğiniz için biten ilişkinizle ilgili önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Geçmişte olan biten pek çok konunun gün yüzüne çıkması ile kafanızdaki soru işaretleri ortadan kalkacak ve keşkelerinizi arkanızda bırakmayı başaracaksınız.

OĞLAK: 15 Nisan’da Terazi burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ve Ay tutulması ile birlikte, iş hayatınızda yeni insanlar tanıyabilir, yeni girişimlerde bulunarak kısa sürede başarılı işlerin altına imza atıp maddi manevi kazançlı çıkabilirsiniz. Önerilerinizi ortaya koyun. Çalışma hayatınızın fazlası ile önem kazanacağı bugünlerde, her zamankinden biraz daha fazla yorulacak olsanız da kazanımlarınız kariyer açısından oldukça dikkat çekici olacak. Finansal konularda risk almamanız gereken bir dönemdesiniz. Yatırımlar, yüksek harcamalar ve hukuksal sorunlarla karşı karşıya kalmanıza neden olabilir. Mecburiyetten kaynaklanan yer değişimleri, taşınmalar ve görev değişiklikleri de yine bu haftanın getirileri arasında.

KOVA: 15 Nisan’da Terazi burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ve Ay tutulması, aşk hayatınızda olumlu gelişmelere sebep olabilir. Özellikle de Bekar ve ilişkisi olmayan Kova’lar, aşk yüreğinize ansızın gelip okunu atabilir. Heyecanı yüksek ve keyifli bir birlikteliğe adım atabilirsiniz. İş hayatınızda gizli saklı olayların içine çekilmek istenebilir, buna bağlı yanılgılar yaşayabilirsiniz. Size güvenen insanların sırlarını ifşa etmekten uzak durmalı, öfkenize yenilerek size güvenen kişileri yarı yolda bırakmamalısınız. İşinizle ilgili konularda kimsenin sizi yönlendirmesine izin vermeyin. Yine bu dönemde akrabalarınızla ilişkilerinizde gerginlikler yaşayabilirsiniz.

BALIK: 15 Nisan’da Terazi burcunda gerçekleşecek Dolunay ve Ay tutulması ile birlikte yaşamınızda sizi engelleyen birçok şeyden uzaklaşacaksınız. Belki de onlar sizin müdahaleniz olmadan çıkıp gidecekler yaşamınızdan. Kendinize her zamankinden daha fazla değer verecek, bulunduğunuz şartları farklı gözlerle değerlendirerek doğru kararlar alabileceksiniz. Bu süreçte dikkat etmeniz gereken konu ilişkileriniz olmalı. İster iş, ister aileniz olsun, tüm ilişkilerinizde dikkatli olmalı ve tek taraflı düşünmeden hareket etmelisiniz. Hepimiz aynı yöne bakıyor, farklı yönleri ile değerlendirmelerde bulunuyoruz, bunu aklınızdan çıkarmayın. İşinizle ilgili konularda da rakiplerinizin önüne geçebilir, önemli bir terfi alabilir, kendi işinizin sahibiyseniz önemli bir çıkış yakalayarak maddi manevi üst seviyelere çıkabilirsiniz.