Şenay Yangel
Şenay Yangel
Şenay Yangel

Burcunuz ve cinsel yaşamınız

Astroloji; Venüs ve Mars’ ın etkileriyle size çekici gelen kadın ve erkek için önemli ipuçları verir. Venüs kadını, Mars erkeği temsil eder. İki gezegen de tutkuyla ilişkilidir.

Haberin Devamı

Astroloji; Venüs ve Mars’ ın etkileriyle size çekici gelen kadın ve erkek için önemli ipuçları verir. Venüs kadını, Mars erkeği temsil eder. İki gezegen de tutkuyla ilişkilidir.

Bir bayanın doğum haritasında Venüs beğendiği bir erkeğin Mars’ıyla uyumlu açıda ise, aralarında müthiş güçlü bir cinsel çekim vardır.

Erkeğin doğum haritasındaki Venüs; ilgi duyduğu kadını, aradığı kadından beklentilerini ifade eder.

Doğum haritalarınızda yaşam kaynağı Güneş, aşk ve güzellikler tanrıçası Venüs, cesaretin temsilcisi Mars, cinselliğinizin tutkularınızın durumunu belirleyen gezegenlerdir.

Güneş, Venüs ve Mars; Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Yay ve Kova gibi pozitif burçlarda ise negatif burçlar olan Boğa, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık; Güneş, Venüs ve Mars’a baskın gelirler.

Haberin Devamı

Karşınızdaki kadın ve erkeği tanımanız için baskın negatif gezegen yerleşimlerinin ortaya çıkması gereklidir. Pozitif burçlar her zaman cinselliğe yaklaşımlarını arzularını belli eder. Negatif burçlar ise bu konuda ilk adımı karşı tarafın atmasını ister ve arzulamaktan çok arzulanmayı ve bunun belli edilmesini ister.

BAĞIMSIZ BURÇLAR: Özgürlüklerine oldukça düşkün, pişmanlık duymadan ilişkilerini yaşayan ve ardında bırakabilen Koç, Kova, Yay ve İkizler’dir.

SADIK BURÇLAR: Boğa, Yengeç, Aslan, Oğlak ve Akrep, uzun süreli ilişkilerin insanlarıdır. Duygular önemlidir, gelip geçici heveslerin peşinde koşmazlar.

ATEŞ GRUBU ‘'KOÇ-ASLAN-YAY’’

Arzulu, dışa dönük ve ihtiraslıdırlar. Kovalamaktan, mücadele etmekten hoşlanan kişilerdir. Sosyaldirler, seçtikleri kişiyi eninde sonunda baştan çıkarmayı başarırlar. Cinselliği ve aşkı birbirine karıştırmazlar. Ateş grubuna mensup burçlara yaklaşmak için öncelikle kolay elde edilir olmamalısınız. Merak uyandırmalı, dikkatleri size yöneltecek küçük oyunlarla zihnini meşgul etmeyi başarmalısınız.

KOÇ erkeği: Arzulu, cinselliği yaşamının vazgeçilmez bir parçası olarak gören bir kişilik. Eğlenebileceği, yanında tüm doğallığını sergileyebileceği ve cinsellikle ilgili her şeyi açık açık konuşabileceği bir kadını tercih eder.

Haberin Devamı

KOÇ kadını: Erotik, ne istediğini bilen bir kadın. Cinsel duygularını saklamaz, rahatlıkla ifade eder. Sevdiği erkeği kovalamaktan ona kur yapmaktan zevk alır.

ASLAN erkeği: Kendine güvenen, çekici kadınlar tarafından beğenilen bir erkektir. Cinsellik onun için özeldir. Kovalamaktan hoşlanır, heyecanını sürekli yüksek tutacak bir kadını tercih eder.

ASLAN kadını: Kovalanmaktan hoşlanır fakat bir erkeğe ilgi duyduğu anda tüm dişiliğini sergiler. Seksapeli oldukça yüksektir. İstediğini elde etmek için oldukça cesur davranır ve bunu başarır.

YAY erkeği: Fiziksel güzelliğe çok önem verir. Cinselliğe bakış açısını ilk görüşmede çekinmeden ortaya koyabilir. Aklına geleni söyler, heyecan ve tutkuyu yaşayabileceği kadınları tercih eder.

YAY kadını: Bağımsızdır, oldukça seksi bir aşıktır. Cinsellikte duygulara önem verir fakat utangaç değildir. İsteklerini ifade eder. Güven duyabileceği, sadık, onu her zaman heyecanlandıracak bir erkeği tercih eder.

TOPRAK GRUBU ‘’BOĞA-BAŞAK-OĞLAK’’

Haberin Devamı

Cinsel dürtülerini kontrol altında tutarlar. Duygu, onlar için çok önemlidir, ilk adımı karşı taraftan beklerler. Romantizm olması şarttır, Toprak grubuna mensup burçlara yaklaşmak için şefkatli ve duygulara yönelik yaklaşımlar sergilemelisiniz. Fiziksel güzellik onlar için oldukça önemlidir.

BOĞA erkeği: Sadık, derin duygulara sahip, kıskanç Boğa erkeği için cinsellik çok özeldir. İstendiğinin belli edilmesini bekler, sevgisini hissettirecek onun ruhuyla birleşebilecek kadınları tercih eder.

BOĞA kadını: Cinsel dürtülerinin esiri olmaz. Duyguya çok önem verir duygu olmadan cinselliği düşünemez. İlk adımı daima karşı tarafın atmasını bekler. İlgisini gösterebileceği güvenip yaşamın her alanı hakkında konuşabileceği erkekleri tercih eder.

BAŞAK erkeği: Mükemmelliyetçi bir bakış açısı vardır cinselliğe karşı. Duyguları ikinci plandadır. Beraber olacağı kadında temizliğe çok dikkat eder. Saf bir ruha sahip olmasını ister ve cinsellikte kontrolü elinde tutmaktan hoşlanır.

BAŞAK kadını: Hayattan zevk almasını bilen Başak kadını cinselliğe kendi kuralları çerçevesinde yaklaşır. Arzu edildiğini duymaktan hoşlanır. Sözleriyle davranışlarıyla onu etkileyen karizmatik erkekleri tercih eder.

OĞLAK erkeği: Kendi tutkularının farkındadır. Tek gecelik ilişkilerden hoşlanmayan, tutkularını paylaşabileceği ilgili, sevecen ve dişiliğini gösteren kadınları tercih eder. Cinsellikte bir öğretmen gibi yönlendiricidir.

OĞLAK kadını: Güven ve saygı duyacağı bir beraberlik içinde olmayı ister. Arzularını güvenmedikçe göstermeyecek ve cinselliğe mümkün olduğunca uzak durmayı tercih edecektir. Güvenini kazanacak saygı duyacağı kendinden daha güçlü erkekleri tercih eder.

SU GRUBU: ‘’YENGEÇ-AKREP-BALIK’’

Haberin Devamı

Su grupları beraber oldukları insana sevgilerini ve ne kadar önemli olduklarını hissettirirler. Duygusal ve bir o kadar da ihtiraslı kişilerdir. Gizli ilişkiler, heyecanlar yaşamlarının vazgeçilmezleridir. Sonunu düşünmeden cinsel deneyimler yaşayabilirler. Onların dikkatini çekebilmek için gizliliğe önem vermeli, gizemli bir hava yaratmalısınız. Dokunmak onlar için çok önemlidir, ten uyumunu fazlasıyla önemserler.

YENGEÇ erkeği: Romantik ve duygusal bir yapıya sahip Yengeç erkeğinin cinselliğe bakış açısı da oldukça duygusaldır. Reddedilmekten, incinmekten ve incitmekten korkar ve kendini bu konuda ifade etmesi zaman alır. Sevildiğini anladığı anda da romantik bir aşık olur ve tüm çekincelerini ortadan kaldırır.

YENGEÇ kadını: Aşk yoksa cinselliğin ‘’C’’ sini bile aklından geçirmezler. Utangaç doğalarından dolayı cinsellikle ilgili konuşmaktan hoşlanmazlar. Aşık olduğunu her haliyle belli edecek bir erkeği tercih eder bunu anladığı anda da setleri kaldırır ve tüm dişiliğini ortaya koyar.

AKREP erkeği: Tutkulu, çapkın, tensel zevklere fazlasıyla düşkün bir yapıdadırlar. Cinsellik onların yaşamında öncelikler sıralamasında birincidir. Peşinde koşacağı, merakını uyandıracak güçlü karakterlerdeki kadınları tercih eder.

AKREP kadını: Vamp, tam anlamıyla bir dişi. Kovalamaktan hoşlanmaz sahip olduğu doğal çekiciliği erkekleri kendisine bir mıknatıs gibi çekmesini sağlar. Güçlü, konuşma kabiliyeti olan cesur erkekleri tercih eder.

BALIK erkeği: Romantik çekici ve serseri bir ruha sahiptir. Cinsel dürtüleri ve aşk onun için aynı önemdedir. Hassas, romantik, açık sözlü kadınları tercih eder. Sadık kalması güçtür, sürekli olarak farklılık yaratılmasını ve ilginin üzerinde olmasını bekler.

BALIK kadını: Büyüleyici, sezgili ve maymun iştahlı bir yapıdadır. Cinselliğe yaklaşımı tamamen duyguları ile ilişkilidir bir anda yaklaşırken bir anda uzaklaşıp duyarsız kalabilir. İyi konuşan ruhunu okşayan erkekleri tercih edecektir.

HAVA GRUBU: ‘’ İKİZLER-TERAZİ-KOVA’’

Haberin Devamı

Cinsel dürtüleri oldukça kuvvetli davetkar kişilerdir. Ateşli aşıklardır, cinsellikten konuşmaktan hoşlanırlar, bu konuda oldukça açık fikirlidirler. Karşısındaki insanın gizli saklı  ve utangaç tavırlar sergilemesinden hoşlanmaz. Bu grubun insanlarına karşı son derece net olmalı isteklerinizi söylemekten çekinmemelisiniz.

İKİZLER erkeği: Her an etrafıyla ilgili flört etmekten hoşlanan yapıdadırlar. Cinsel dürtüleri birden fazla ilişkiyi aynı süreçte götürmelerinin nedenidir. Sohbet edebileceği, birlikte eğlenebileceği, keşfetmek için mücadele edeceği kadınları tercih eder.

İKİZLER kadını: Eğlenceli, dikkat çekmekten hoşlanan, cinselliğini doğal karşılayan ve arzuları kuvvetli yapıdadırlar. Kovalamaktan hoşlanan, mücadele edeceği, tartışacağı bir erkeği tercih edecektir. Duygularını ve cinselliğe yaklaşımını ortaya koymaktan çekinmez.

TERAZİ erkeği: Flört etmekten hoşlanan, kadın ruhundan anlayan bir yapıdadırlar. Cinsellikte kendi isteklerinin bilincinde romantik aşıklardır. Fiziksel özellikleri ile dikkat çeken güzel kadınları tercih ederler. Gösterdikleri ilgiyi fazlasıyla görmekten hoşlanırlar.

TERAZİ kadını: İlgi görmek ve göstermekten hoşlanan, cazibeli ve güzel kadınlardır. Her şeyiyle tam bir dişidir. Bunu göstermekten ve seçtiği erkeği baştan çıkarmaktan hoşlanır. Giyimine özen gösteren, fiziksel özellikleri düzgün, kendiyle uyum içinde olan erkekleri tercih ederler.

KOVA erkeği: Sahip olduğu yüksek enerji kadınlara olan yoğun ilgisi ile birleşir. Tutkularının peşinden giden yapıdadırlar. Herkesin içinde dikkat çekmeyi başaran kadınları tercih ederler. Cinselliğe ait her şeyi alenen konuşurlar, utangaç ve çekimser davranışları itici bulurlar. 

KOVA kadını: Olağan dışı seksapeli yüksek gizemli kadınlardır. Cinsellikte ne istediğini bilir ve kendi istekleri doğrultusunda hareket eder. Alışıla gelmişin dışında entelektüel, güçlü, söz sahibi erkekleri tercih ederler. Heyecanının ve merakın daima yüksek enerjilerde seyretmesinden hoşlanırlar.

Göklerin kutsal ışıkları daima yaşamınızı aydınlatsın. Yıldızınız ve şansınız bol olsun…