Şenay Yangel
Şenay Yangel
Şenay Yangel

Bugün gerçekleşecek Ay tutulmasının burçlara etkileri

Bugün, Koç burcunda gerçekleşecek Ay tutulması, ülkemizi ve burçları nasıl etkileyecek? İşte, cevabı!

Haberin Devamı

8 Ekim 2014 günü Koç burcunda gerçekleşecek Ay tutulması, değişim ve beklenmedik olayların gezgeni Uranüs ile kavuşum yapacak. Tutulma esnasında “Kardinal Grand Chroos” olarak adlandırılan gökyüzü konumu gerçekleşecek.

Tutulma, Türkiye saati ile 13:50’de başlayacak

Ay, Uranüs ve Alpheratz kavuşumuna Latince “Occultare” (gizlenme) adı verilir ve tarihteki ünlü araştırmacılardan Robson ve diğerleri gökyüzü olayları için önemli yorumlar yapmıştır. Bunlara bir göz atacağız. Yorumlar uluslararası kaynaklardan alınmıştır.

“Bu kavuşum hem başarı hem de yıkıcı bir kötülük işaretidir. Büyük servet getirir. Ölüm tehlikesidir. Yırtıcı ve dikbaşlı, acımasız kişilikle insan adeta kendi sonunu hazırlar.” (Great power, honor and wealth but benefits may not prove lasting, danger of violence, sickness, drowning or assassination)

Haberin Devamı

Ebertin, Mars kavuşumu için şunları yazıyor: “Alpheratz insanı sert, kavgacı, hırçın ve acımasız yapar.”

Alpheratz yıldızının anahtar kelimeleri şunlardır: “Yoğun dramatik militanlık, sezgi, şevk ve heves, kötü yargı, öfke, hırs ve acımasızlık, zalimlik, saldırganlık ve kışkırtıcılık. Şeytani güçlülük ve arzular.

Ay ve Mars kavuşumu zorlu ve şiddetli bir yaşam sonunu hatta suikastı göstermektedir. Ay-Antares kavuşumu için tarihten verilen örnek kişiler arasında Saddam Hüseyin bulunmaktadır. Bu tutulmayı ülkemiz açısından değerlendirdiğimizde gökyüzünün bizlere mesajı: Fanatik dini ideolojilerin ırkçı tavır ve söylemlerin getirdiği kaos ve ikiliğin şiddetli yansımaları ile karşı karşıya kalabileceğimiz konusunda uyarıcı. Müttefiklerimizle yaşayacağımız sorunlar 11 Ekim sonrası başlayarak Kasım 21’e kadar etkili olabilecek. Ekonomideki sorunlar gündemimizde sıklıkla yer alacak gibi görünmekte. Siyasilerin son derece gergin ve doğru karar verme noktasında zorlanacakları, uluslararası ilişkilerde yaşanacak gelişmelerin fazlası ile önem taşıyacağı zorlu bir süreç. Seçimlerimizin yapıcı ya da yıkıcı yansımaları ile belirlenecek fazlası ile hassas bir sürecin içerisindeyiz. Kazalar, öfke ve hırsın aklın önüne geçmesi, kişisel olarak bencilliklerimizin, tutkularımızın esiri olarak hareket edebileceğimiz bu süreçte kendi iç dünyamıza yönelerek iyi yönlerimizi ortaya çıkartıp yapıcı tutumlar sergilemek için olağanüstü bir çaba sarf etmeliyiz.

Haberin Devamı

TUTULMA BURÇLARI NASIL ETKİLEYECEK?


Bugün gerçekleşecek Ay tutulmasının burçlara etkileri

KOÇ: 8 Ekim 2014 günü saat 13:50’de burcunuzda Dolunay ve Ay tutulması gerçekleşecek. Tutulma enerjisi ile duygusal patlamalar ve olayları yalnızca kendi tarafınızdan değerlendirme eğiliminde olma arzunuzu kontrol altında tutabilirseniz her şey sizler için daha iyi gelişecektir. Evli ve ilişkisinde sorunlar yaşayan Koç’lar da başkaları için yaşamayı bir tarafa bırakıp özgür iradenizi ortaya koyabilmiş olmanız, eşinizle ilişkinize farklı bir boyut kazandırıp beraberliğinizi her iki taraf için de çok daha iyi bir hale getirecek. Siz yeter ki isteyin ve beraberliğinize sahip çıkın. Bitmesi gereken sorunlu ilişkiler çıkıp gidecek hayatınızdan. Bekar Koç’lar, ruhunuzu aşkla güçlendirecek, yaşama sevincinizi arttırıp hayata bambaşka bir yönden bakmanızı sağlayacak çok özel bir beraberliğe adım atabilir, ilerleyen zamanlarda aşkınızı evliliğe taşıyabilirsiniz.

Haberin Devamı

Bugün gerçekleşecek Ay tutulmasının burçlara etkileri

BOĞA: 8 Ekim 2014 günü saat 13:50’de Koç burcunda Dolunay ve Ay tutulması gerçekleşecek. Tutulmanın etkisi ile hayatınızın bir dönemi kapanıp yeni bir dönemi başlıyor. Ruhunuzu yüceltip gerçek saflığa ulaşabilmeniz için gerekli olan sizin için neyin iyi neyin kötü olduğunun farkına varmanızı sağlayacak. İç dünyanızdaki olağanüstü gelişim ve farkındalık yaşamınızın her alanında daha kontrollü. Yaşananların olgunluğu ve ruhunuza kattığı bilgelik ile değerlendirmelerde bulunup kararlılıkla uygulamaya geçirecek olmanızın maddi manevi zenginliklerini yaşatacak sizlere. İş hayatınızda yetenek ve becerilerinizin mükafatını almaya başlayacak, gizli düşmanlar ve rakipleriniz tarafından üzerinizde kurulmuş baskı ve oyunlardan özgürlüğünüze kavuşacaksınız.

Haberin Devamı

Bugün gerçekleşecek Ay tutulmasının burçlara etkileri

İKİZLER: 8 Ekim 2014 günü saat 13:50’de Koç burcunda Dolunay ve Ay tutulması gerçekleşecek. Tutulmanın etkisi ile merkezi sinir sistemine bağlı sağlık sorunları yaşanabilir. Bu enerjiyi kendinizi ve yaşamınızı yeniden yapılandırmak için kullanabilirsiniz. Bu hafta boyunca evinizin su tesisatı, elektronik eşyaları ile ilgili problemler yaşanabilir. Tutulma enerjisi ve geri hareketine devam eden Merkür’ün yansımaları ile iş ve özel yaşamınızda yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Evli ve uzun süredir ilişkisi devam eden İkizler, geçmişle ilgili üstü kapanmamış meseleler gün yüzüne çıkabilir ve bunun getirdiği zorluklarla uğraşmakta zorlanabilirsiniz.

Haberin Devamı

Bugün gerçekleşecek Ay tutulmasının burçlara etkileri

YENGEÇ: 8 Ekim 2014 günü saat:13:50’de Koç burcunda Dolunay ve Ay tutulması gerçekleşecek. Bu enerjiyle hayatınızın her safhasına cesaretli davranmalı ve başkalarının sizi yönlendirmesine müsaade etmeden kendi doğrularınızın mücadelesini vererek hareket etmelisiniz. İş ve özel yaşamınızda kiminle, nerede, ne konuştuğunuza dikkat edin. Gizlilik önem kazanmakta! Özel yaşamınızla ilgili bir anlık öfke ya da duygusallıkla yaptığınız paylaşımlarınız başınızı ağrıtabilir, dikkatli olun. Bekar Yengeç’ler, sizler de bu dönemde eski eş ya da sevgilinizin ısrarla geri dönme isteği ile karşılaşabilirsiniz. Duygularınızla değil mantığınızla hareket edin.


         Bugün gerçekleşecek Ay tutulmasının burçlara etkileri         

ASLAN: 8 Ekim 2014 günü saat:13:50’de Koç burcunda Dolunay ve Ay tutulması gerçekleşecek. Tutulma enerjisi ile sağlığınıza özen göstermeli, özellikle omurilikle ilgili bir sorunuz varsa mutlaka bir hekime danışarak hareket etmelisiniz. Bu dönemdeki ağrıları önemsemezseniz ayın ilerleyen zamanlarında daha ciddi sorunlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Sizlere tavsiyem bu süre içinde ruhsal çalışmalara yönelerek korku, endişe ve kaygılarınızdan arınmak yönünde çaba göstermeniz. Dostla düşmanı tanıyacağınız nahoş olaylarla karşılaşabilirsiniz. Güveninizi suiistimal edecek iş arkadaşlarınız ya da yakın çevrenizde değer verdiğiniz birilerinin arkanızdan çevirdiği dolaplar ortaya çıkabilir. Bu bir oyunsa siz de oyunu kuralına göre oynayın ve onlara kendi yaptıkları ile ayna olun. Yine bu dönem içinde seyahatlerde problemler yaşanabilir. Kişisel güvenliğinizle ilgili konularda da dikkatli olmalısınız.


          Bugün gerçekleşecek Ay tutulmasının burçlara etkileri          

BAŞAK: 8 Ekim 2014 günü saat 13:50’de Koç burcunda Dolunay ve Ay tutulması gerçekleşecek. Bu dönemde yeni bir ilişkiye adım attıysanız karşınızdaki insanı tanımaya çalışın. Evli Başak’lar, bu dönemde eşten gelecek destekle yeni bir eve taşınabilir, hayalini kurduğunuz evin sahibi olabilirsiniz. Bu güçlü gezegenin sizlere yansıyan enerjisini iyi değerlendirmeli, yapabileceklerinizin farkına vararak başarılı çıkışlar yakalamak için kullanmalısınız. Zorlukları dünde bırakın, geçmişin kalp kırıklıklarını ve hüzünlerini iyileştirmek için çaba gösterin ve kendinize güvenin.


            Bugün gerçekleşecek Ay tutulmasının burçlara etkileri            

TERAZİ: 8 Ekim 2014 günü saat:13:50’de karşıt burcunuz Koç’ta Dolunay ve Ay tutulması gerçekleşecek. Bu enerji gizli düşmanlarınızı ortaya çıkarabilir ve bunun getirdiği sorunlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. İş ve özel yaşamınızla ilgili değerlendirmeler veya planlamalar yapabilir, ihtiyacınız olan şeylere kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Kronik sağlık sorunları olan Terazi’ler, bu dönem sağlığınız hassasiyet kazanmakta. Evli ve ilişkisi devam eden Terazi’ler, ilişkinizde yaşanan sorunları görmezden gelmeyin, eşinizle iletişime önem verin.


             Bugün gerçekleşecek Ay tutulmasının burçlara etkileri             

Bugün gerçekleşecek Ay tutulmasının burçlara etkileri

AKREP: 8 Ekim 2014 günü saat 13:50’de Koç burcunda Dolunay ve Ay tutulması gerçekleşecek. Aşk hayatınızda sevip sevileceğiniz bir beraberliğe adım atabilir, yaşamınıza giren o özel insanın pozitif enerjisi ile maddi hayatınızda da karlı yatırımlar, kazançlı ve ortaklaşa işler yapabilirsiniz. Evli ve temeli sevgiye dayanan bir beraberlik sürdüren Akrep burçları, sorunları eğer isterseniz aşabilirsiniz. Evli Akrep’ler, tutulma enerjisi ile sorunlu bir ilişkiniz varsa şiddetli tartışmalar, hakarete varan kırıcı sözler duyabilirsiniz eşinizden. Sakin olun ve bir anlık öfkenin nelere mal olabileceğini düşünerek hareket edin. Yine bu süreç içinde hukuksal konularda resmi dairelerle ilgili birtakım prosedürlerle karşılaşabilirsiniz. Hakkınızı aramalı ve olası bir yanlışı düzeltmek için çaba göstermelisiniz.


Bugün gerçekleşecek Ay tutulmasının burçlara etkileri               

YAY: 8 Ekim 2014 günü saat 13:50’de Koç burcunda Dolunay ve Ay tutulması gerçekleşecek. Özellikle iş hayatınız ve birlikte çalıştığınız insanlarla ilgili şüphe ve kuşku duyabilir, ön yargılı davranışlar sergileyerek sizi başarınızdan dolayı samimiyetle destekleyen insanları kırabilir ve ilişkilerinizde ani bitişler yaşayabilirsiniz. Kontrollü davranın ve size yapılmasını istemediğiniz şeyleri karşınızdaki insanlara yapmamak için özenli hareket edin. Yine bu dönemde hızla başlayacak birliktelikler aynı hızla bitebilir, duygularınızdan emin olmadan bir ilişkinin içine girmeyi düşünmemelisiniz. Dostlar ve onların yaşamları ile ilgili konularda gizli meseleleri ortaya çıkarıp ortak düşmanlarınıza iyi bir ders vererek hem kendinize hem dostlarınıza rehberlik ederek yeni ve güçlü başlangıçlara yol alabilirsiniz.


                Bugün gerçekleşecek Ay tutulmasının burçlara etkileri                

OĞLAK: 8 Ekim 2014 günü saat:13:50’de Koç burcunda Dolunay ve Ay tutulması gerçekleşecek. Geçmişin tozlu rafları arasında yerini alacak pek çok meseleye son noktayı koymanız ve yeni başlangıçlara yol almanız için birçok fırsatla karşılaştıracak sizleri. Gideceğiniz yolda keskin bir viraj alacağınız ve başarılı olacağınız özel bir dönem. Aşk ve evlilik hayatınızda da pozitif yaklaşımlarınız kendinizle yaptığınız yüzleşme sonunda çözüm odaklı davranmanız eşinizle ilişkinizi çok daha keyifli bir hale getirecek ve birlikte geçirilen her an farklı bir anlam ve güzellik barındıracak sizler için. Eşinizi gerçekten seviyorsanız ilişkinize sahip çıkın ve birlikte zorlukların üstesinden gelebilmenin zaferinin tadını çıkarın.


Bugün gerçekleşecek Ay tutulmasının burçlara etkileri

KOVA: 8 Ekim 2014 günü saat 13:50’de Koç burcunda Dolunay ve Ay tutulması gerçekleşecek. Bu durum, Kova burçlarının eşten kaynaklanan sorunlarla karşılaşmasına neden olabilir. Eşiniz işten ayrılabilir, karlı olduğunu düşündüğü bir yatırımda zarar edebilir ve ev ekonomisi bir anda sarsılabilir. Bu dönemde internet üzerinden alışverişte bulunmak veya finansal kaynakları değerlendirmek kayıplara neden olabilir. Yeni iş teklifleri ve alım satımlar için de beklemede kalınması gereken bir haftadasınız. İmza altına almanız gereken evraklar varsa bu süre içinde okuduğunuzu anladığınızdan emin olun, aksi halde ilerleyen zaman içinde sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Geçmişle ilgili gizli kalmış konular gündeme gelebilir ve yaptıklarınızın olumlu ya da olumsuz yüzleşmeleri ile sınavlardan geçebilirsiniz.


                   Bugün gerçekleşecek Ay tutulmasının burçlara etkileri                   

BALIK: 8 Ekim 2014 günü saat 13:50’de Koç burcunda Dolunay ve Ay tutulması gerçekleşecek ve bu tutulmalar sizler için çok daha olumlu enerjileri beraberinde getirecek. İlişkisi olmayan Balık’lar, yeni bir ilişkiye adım atabilir, ailenizin de destek ve onayını alarak söz, nişan gibi çok özel bir aktiviteyi gerçekleştirebilirsiniz. Finansal konularda artan şansınız yeni iş imkanlarını sunabilir sizlere. Seçim sizin! Yenilenmek iyidir, memnun olmadığınız bir işiniz varsa başka bir yere çok daha iyi şartlarda geçiş yapabilirsiniz. Bu güçlü etki doğru yerde, doğru zamanda, doğru insanlarla bir arada olmanıza vesile olacak. Toplantılar ve organizasyonlar içinde yer almanız ve hiç beklemediğiniz insanlardan alacağınız destekle yaşamın farklı bir penceresini aralayabileceksiniz.