Şenay Yangel
Şenay Yangel
Şenay Yangel

Balık burcunda Dolunay gerçekleşecek!

Kilo problemi yaşayan herkes, kadınların ve sıvıların temsilcisi Ay’ın enerjilerinden faydalanabilir.

Haberin Devamı

Hint Astrolojisi'nde ‘’MİNA’’ ruhun yolculuğunda bireyin evrensel bütün parçası haline geldiği Atman’ın Brahma ile birleştiği son evreyi temsil eder. Mina, karşıt yönde birbirine bakan iki balıkla sembolize edilir. Mina’da doğanlar varlık okyanusunda kolayca yüzerler. Dalgalı, derin yüzeyin altındaki serin ve sakin sulara dalabilirler. Dişil ve değişkendirler. Her yöne gidebilir, yolunu şaşırabilirler ve başkaları tarafından yutulma riskleri vardır. Mina’yı büyük iyilik JÜPİTER yönetir. Eski bir yaşam sona yaklaşırken yeni bir yaşam için duyulan arzuyu simgeler. Balık Dolunay’ı olumsuz davranış ve alışkanlıklarımızdan ‘’Sigara içki vb.‘’ uzaklaşmamız için farkındalığımız doğrultusunda seçimler kararlar ve uygulamaları başarabilmemiz için fırsat zamanı olarak da değerlendirilebilir. İç dünyamıza yönelerek ruhsal ve duygusal dengemizi sağlayabilir. İrademizi güçlendirmek için meditasyon dua gibi çalışmalarda oldukça olumlu sonuçlar alabiliriz. Ayrıca, kilo problemi yaşayan herkes; kadınların ve sıvıların temsilcisi Ay’ın enerjilerinden faydalanabilir. Ay’ın konumu bize bu konuda fazlası ile yardımcı olacaktır.


KOÇ

Haberin Devamı

Balık burcunda Dolunay gerçekleşecek

9 Eylül'de 04:38’de Balık burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi yorgunluk ve strese bağlı sağlık sorunlarına neden olabilir dikkatli olun ve kendinize gereken zamanı ayırarak hareket edin. Dolunay enerjisi kendi iç dünyanıza yönelip yapacağınız yüzleşmelerle olgunluğa sakinliğe ulaşmanıza yardımcı olacak. Ayrıca kilo probleminiz varsa bu günler diyet için en uygun zamanlardır. 30 Eylül’de Venüs, karşıt burcunuz Terazi’ye geçiş yapacak ve 23 Ekim'e kadar seyrine devam edecek. Özel hayatınızı zorluklardan sonra iyileştirilebileceğiniz duygu ve öfke kontrolünü dengeleyerek sağlıklı kararlar alabileceğiniz zaman dilimi. Bekar Koçlar sizler de bu etki ile hayatınızı olumlu yönde değiştirecek insanla tanışabilir bir elmanın iki yarısı gibi birbirinizi tamamlayabilirsiniz.


BOĞA

Haberin Devamı

Balık burcunda Dolunay gerçekleşecek

9 Eylül'de 04:38’de Balık burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi aile dostlar ve sizi tüm kalbi ile seven bir çok kişinin desteğini alarak iş hayatınızda büyük bir çıkış sergileyebilmenize vesile olabilir. Şans kapıları sizin içeri girmeniz için açılmış durumda. 14 Eylül'de Mars Yay burcuna geçiş yapıyor ve 26 Ekim'e kadar bu burçta kalıyor. Sizlere yansıması da eş ve eşin ailesinin arasında yaşanacak maddi konularla ilgili gerginlikler ve bu nahoş duruma özellikle dahil edilmeniz için eşin yakınları tarafından baskı altına alınma çabası ile karşı karşıya kalmanız olarak yansıyacak. Sabırlı tavrınızı korumalı fakat eşinize de rahatsızlığınızı ifade ederek bu konuya müdahale etmesi için yanınızda olması gerektiği vurgusunu yapmalısınız. Emin olun yanınızda olacak ve sabrınıza olan hayranlığını ifade ederek ilişkinizi korumak ve güçlendirmek için elinden geleni yapacaktır. Sizi ilgilendirmeyen bir durumdan sorumlu tutulamayacağınıza göre!


İKİZLER

Haberin Devamı

Balık burcunda Dolunay gerçekleşecek

9 Eylül’de 04:38’de Balık burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile özel yaşamınızla ilgili karışık etkiler söz konusu olabilir, haklıyken haksız durumda hissetmeniz için yoğun baskılarla karşılaşabilirsiniz. Özellikle evli İkizler bu dönemde sakinliğinizi koruyamazsanız işler kontrolden çıkabilir, zor olan durum çok daha zor bir hal alabilir, dikkatli davranın. 14 Eylül'de Mars, Yay burcuna geçiş yapıyor ve 26 Ekim'e kadar bu burçta kalıyor. Size yansıması ise iş hayatınızdaki başarı çıtanızı yükseltmek için tüm enerjinizi ortaya koymalı, bireysel düşünmenin yanında işbirlikçi davranışlar içinde de olmalısınız. Yaratıcılık gerektiren bir meslek sahibiyseniz bu dönem sizin için biçilmiş kaftan, sahne sizin, olabildiğince ön planda olun ve kazanın. Bu süre içinde iş ve eğitim hayatınızda seyahatler eğitim programları içinde yer almak için ekstra çaba sarf etmekten geri kalmayın.


YENGEÇ

Haberin Devamı

Balık burcunda Dolunay gerçekleşecek

9 Eylül'de 04:38’de Balık burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile resmi işlerle ilgili sıkıntıları olan Yengeçler olumlu gelişmelerle hakkınız olanı alacak, haklı mücadelenizin zaferini kutlayacaksınız. Bu dönemde geçmişle ilgili tahsil edilmemiş alacaklarınızı alabilir, finansal konularda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu süre içinde sezgilerinizin sesine kulak vermeli ve iş hayatınızı bu doğrultuda yönlendirmelisiniz. 14 Eylül'de Mars, Yay burcuna geçiş yapıyor ve 26 Ekim'e kadar bu burçta kalıyor. Sağlık sorunları olan Yengeç’ler bu dönemde biraz zorlanabilirsiniz, kendinizi bitkin huzursuz ve yorgun hissedebilirsiniz. Kendinizi çok fazla yormamalı ve aceleci davranışlar sergilememelisiniz. Aceleciliğiniz eklemler ve kaslarla ilgili zorluklara neden olabilir.


ASLAN

Haberin Devamı

Balık burcunda Dolunay gerçekleşecek

9 Eylül'de 04:38’de Balık burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi, rakiplerden kaynaklanan bir takım entrikaların gün yüzüne çıkmasına sebep olurken sizleri duygusal olarak hayal kırıklığına uğratabilir. Kendi menfaatleri için arkadaş bildiğiniz güven duyduğunuz kişilerin göründükleri gibi olmaması ile yüzleşebilirsiniz. 14 Eylül'de Mars, Yay burcuna geçiş yapıyor ve 26 Ekim'e kadar bu burçta kalıyor. Mars enerjisi iş hayatınızda popülaritenizi arttırırken işinizi ruhunuzla yapmanın avantajları ile karşılaşacak daha da fazla ön planda olacağınız imkan ve tekliflerle karşılaşacaksınız. Akılcı davranın ve ayağınıza kadar gelen şansı çalışma temponuzun yükselmesini dert etmeden kabul edin ve kazanın.


BAŞAK

Balık burcunda Dolunay gerçekleşecek

9 Eylülde 04:38’de karşıt burcunuz Balık burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile, ailevi konularda yaşanan gerginlikler, kardeşler arasında fikir ayrılıkları yaşanabilir. Sakinliğinizi koruyarak hareket etmelisiniz. Kendinize yönelip ruhunuzu dinlendirip sakinleştirmek için çalışmalar yapmalısınız. Fiziksel ve ruhsal olarak arınmanızı güçlenmenizi ve kişisel bakımınıza zaman ayırıp olumlu sonuçlar almanızı sağlayacak. Bu süre içinde diyete başlayabilir, estetik gibi konularda başarılı sonuçlar alabilirsiniz. Ayrıca uzun zamandır aşktan umudunuzu kestiyseniz ve geçmişte güven duygunuzun sarsılmasıyla aşka olan inancınız kalmadıysa hayatınıza bu dönemde girecek o özel insan bu düşüncelerinizi tamamen değiştirebilir! Evli Başaklar sizler e eşinizden gelecek maddi manevi sürprizlere hazır olun. Bu süre içinde yeni bir ev alabilir, ev eşyalarınızı yenileyebilir, ev ve yuvaya ait beklentilerinizi gerçekleştirebilirsiniz.


TERAZİ

Balık burcunda Dolunay gerçekleşecek

9 Eylül'de 04:38’de Balık burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile rahatlayacaksınız. Eğitim hayatı devam eden Teraziler olumlu diyaloglar kurarak eğitiminizi ilgilendiren önemli destekler alabilirsiniz. Evli Teraziler sizler de Dolunay enerjisi ile eşinizle iletişime önem vererek onu önemsediğinizi hissettirecek baş başa kalacağınız ortamlar hazırlayabilir, ilişkinizdeki sorunları çözüme kavuşturabilirsiniz. 14 Eylül'de Mars Yay burcuna geçiş yapıyor ve 26 Ekim'e kadar bu burçta kalıyor, iş hayatınızda rahat bir nefes alarak yeni çıkış yolları bulmanıza yardımcı oluyor. Bu süre içinde ek bir iş edinebilir, az maliyetle kendinize yeni gelirler elde edebileceğiniz imkanlar yaratabilirsiniz. Aklınızı hayal gücünüzle birleştirip harekete geçmelisiniz. Yine bu dönemde ilişkisi olmayan Teraziler iş ya da eğitim hayatınızda tanışacağınız birinden çok etkilenebilir, duygularınızın karşılık bulması ile keyifli ve kalıcı bir beraberliğe adım atabilirsiniz.


AKREP

Balık burcunda Dolunay gerçekleşecek

9 Eylül'de 04:38’de Balık burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi beraberliği olmayan ve ilişkisi sürüncemede devam eden Akreplerin hayatına netlik kazandıracak ve doğru yerde doğru insanla karşılaşmanın getireceği güzellikleri sunacak. Aşk ve iş hayatınızda beklentilerinizin üzerinde olumlu olaylar söz konusu olacaktır. Sizler yeter ki geçmişten gelen ayak bağı olan kişi ve olaylara karşı kararlı bir tavır sergileyerek mutluluğunuzu kimsenin bozmasına izin vermeyin. 14 Eylül'de Mars Yay burcuna geçiş yapıyor ve 26 Ekim'e kadar bu burçta kalıyor. Bu enerjiyi doğru kullanabilirseniz kendi işinizi kurabilir, var olan işinizi geliştirebilir, karlı ortaklıklar işbirlikleri yapabilirsiniz. Yatırım planları yapmalı, güvendiğiniz insanların fikir ve önerilerini alarak hareket etmelisiniz.


YAY

Balık burcunda Dolunay gerçekleşecek

9 Eylül'de 04:38’de Balık burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile uzun zamandır elden çıkarmak için çabaladığınız bir mülk iyi bir fiyata alıcı bulabilir, oradan aldığınız parayla daha iyi bir yatırım gerçekleştirme imkanı bulabilirsiniz. Bu olumlu etki aşk hayatınıza da yansıyacak. Son derece tutkulu, duygulu, anlayıp anlaşılacağınız bir beraberliğe adım atabilir, beraberliğinizi kısa süre içinde resmiyete dökme kararı da alabilirsiniz. 14 Eylül'de Marsın burcunuza geçiş yapıyor olması ve 26 Ekim'e kadar seyrine devam etmesi. Sizleri her zamankinden çok daha fazla enerjik, cesaretli ve girişimci davranmaya yöneltecek. Bu süre içinde sportif aktivitelere yönelebilir, fazla kilolarınızdan kurtulabilir, ilgi duyduğunuz bir hobinize zaman ayırabilirsiniz. Evli ve ilişkisinde sorunlar yaşayan Yaylar, sizler de ilişkinizdeki sorunları büyük bir cesaretle dile getirerek tek taraflı fedakarlıkların yorgunluğunu artık kaldıramayacağınızı belirten cümlelerinizle ilişkiyi sonlandırarak yola tek başına devam etme kararı alabilirsiniz.


OĞLAK

Balık burcunda Dolunay gerçekleşecek

9 Eylül'de 04:38’de Balık burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile akrabalarınız ve kendi yakınlarınızla sorunlar yaşayabilir, maddi anlamda sizden beklenenlerin yükselmesi yapamayacağınız şeylerin ısrarla istenmesine bağlı tartışmalar yaşayabilirsiniz. Sizlere tavsiyem her ne olursa olsun sakin kalmanız olayları öfke ile değil akıl çerçevesinde değerlendirerek kızgınlığın sağlıklı düşünmenizin önüne geçmesine izin vermemeniz. 14 Eylül'de Mars, Yay burcuna geçiş yapıyor, 26 Ekim'e kadar bu burçta kalıyor ve sizleri karşılaşabileceğiniz entrikalara karşı dikkatli olmanız için uyarıyor. Özellikle işlerinizi, mutluluğunuzu bozmak, yükselen enerjinizi örselemek isteyen geçmişte hayatınızda öyle ya da böyle yer almış kişilerin oyunları gün yüzüne çıkabilir. Kararlı olmalı ve başarınızı mutluluğunuzu bozmak isteyen insanlara iyi bir ders vermelisiniz. Bu süre içinde dikkat etmeniz gereken bir diğer konu da yaşadıklarınız karşısında psikolojik dengenizin bozulmaması olmalı. Bunun önüne geçmek için sevdiğiniz insanla daha fazla vakit geçirmeli zihninizi bunaltan enerjileri sevginin gücü ile alt etmelisiniz.


KOVA

Balık burcunda Dolunay gerçekleşecek

9 Eylül'de 04:38’de Balık burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile iş hayatınızda olumlu etkileri beraberinde getirecek sizlere. Alacaklarınızı tahsil edebilir, yeni bir iş teklifi alarak geçiş yapabilir, kendi işinizin sahibiyseniz alanınızda bilinilirliğinizi arttırarak kazancınızı yükseltebilirsiniz. Bu süre içinde dikkat etmeniz gereken konu ticari olarak risk gerektiren işlerden uzak durmalı kendinizi ispatlamak arzusu ile yapabileceğinizden fazla sorumluluk almamalısınız. Dolunay enerjisi evli ve ilişkisi devam eden Kovaların 3. şahıslardan kaynaklanacak sorunlarla karşılaşabileceği yönünde de uyarıcı. Eş ya da sevgilinizin arkadaşları ile küçük bir mesele yüzünden tartışabilir, bunun gerginliği ile ilişkinizde kıran ve kırılan bir kalbin vicdan azabının ağırlığını taşıyabilirsiniz. Söylenenleri iyi anladığınızdan emin olmadan tepki vermemelisiniz. Hukuk ve resmi dairelerde işleri olan Kovalar bu dönem içinde beklenmedik hamlelerle karşılaşabilir, yenilginin hırsıyla hareket etme eğiliminde olabilirsiniz. Sizlere tavsiyem daha fazla zarar görmemek adına uzlaşmacı olmalı ve çözüm odaklı hareket ederek zararın büyümesini engellemelisiniz. 14 Eylül'de Mars Yay burcuna geçiş yapıyor ve 26 Ekim'e kadar bu burçta kalıyor. Yolculuklarda iptaller, aksamalar söz konusu olabilir. Aile hayatınızda büyüklerle ilgili sorunlarla uğraşabilirsiniz.


BALIK

Balık burcunda Dolunay gerçekleşecek

9 Eylül'de 04:38’de burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile, enerjiniz düşebilir, genel bir isteksizlik hali ile her şeyden uzaklaşmak isteyebilir, iç dünyanızda yaşadığınız duygusal patlamalar sonucu sizi gerçekten seven ve yanınızda olan insanlara kırıcı davranışlar sergileyebilirsiniz. Sizlere tavsiyem Dolunay ve takip eden birkaç gün boyunca kendinize zaman ayırın şikayetçi olduğunuz konu ve kişilere karşı neler yapabilirim sorusunun cevabını arayın. Bunun için güçlü sezgileriniz size rehberlik edecektir.

14 Eylül'de Mars, Yay burcuna geçiş yapıyor ve 26 Ekim'e kadar bu burçta kalıyor ve sizleri maddi manevi güçlü kılıyor. Yapabileceklerinizin idrakine varmış olmanız iç dünyanıza yönelerek içinizdeki sizi en yalın halinizle ortaya koyarak başarılı olmanızı sağlayacak bir enerji ile karşı karşıyasınız. Şimdi sahne sizin! Yöneticiliğinizi, sezgilerinizi aklınızı ortaya koyun ve kazanın. İş hayatınızda söz sahibi olabileceğiniz bu dönemi iyi değerlendirmek için elinizden geleni yapın. Eğitim hayatı devam eden Balıklar ilk etapta adaptasyon zorluğu çekseniz de başaracağım ilkesi ile hareket ederseniz ilerleyen zaman içinde ne kadar doğru bir karar verdiğinizin farkına varacaksınız.