Şenay Yangel
Şenay Yangel
Şenay Yangel

Ay, Terazi burcunda!

24 Eylül 09:13’de Terazi burcunda gerçekleşen Yeni Ay burcunuzu nasıl etkileyecek? İşte cevabı…

Haberin Devamı

24 Eylül 09:13’de Terazi burcunda gerçekleşen Yeni Ay burcunuzu nasıl etkileyecek? İşte cevabı…


Ay, Terazi burcunda

KOÇ: 24 Eylül 09:13’te karşıt burcunuz Terazi’de gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi, iş hayatınızda ve mesai arkadaşlarınızla ilişkilerde gerginliklere neden olabilir. Sakin olun ve sizi hiç kimsenin fikirlerinizi hayata geçirme noktasında engellemesine izin vermeyin. Yeni Ay enerjisi, aileden gelecek maddi manevi desteğin de müjdesi sizler için. Gökyüzünün bu olumlu enerjisi ile sıkıntılarınızı ardınızda bırakın ve her doğan günün yeni bir hayata merhaba demek olduğunun farkına vararak hareket edin.

Haberin Devamı

Ay, Terazi burcunda

BOĞA: 24 Eylül 09:13’de Terazi burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile iş hayatınızda önemli projeler ve teklifler alabilirsiniz. Gizlilik çerçevesinde değerlendirmelerinizi yapmalı ve gelen şansı kısa süre içinde değerlendirmelisiniz. Ek gelirler ve gelirinizde süreklilik arz edecek anlaşmaların altına yine bu süre içinde imza atabilirsiniz. Yeni Ay enerjisi, alerjik reaksiyonlara, idrar yolu rahatsızlıklarına neden olabilir. Böyle bir durumda hemen uzman bir hekime görünmeli, ihmalkar davranmamalısınız.


Ay, Terazi burcunda

İKİZLER: 24 Eylül 09:13’de Terazi burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile kardeşler ve yakın aile bireyleri ile ilgili konularla ilgilenecek, yakınlardan birinin yaşadığı problemi çözmesine yardımcı olacaksınız. Yeni Ay enerjisi ile aşk hayatınızda dengeler yerine oturacak. Olumsuzlukların sona yeni ve huzurlu bir süreci karşılayacaksınız. Bekar ve ilişkisi olmayan İkizler, sürpriz karşılaşmalar aşk hayatınızdaki tüm hayal kırıklarınızı unutturacak sizlere.

Haberin Devamı

Ay, Terazi burcunda

YENGEÇ: 24 Eylül 09:13’de Terazi burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile aşk hayatınızda huzuru bulacak, eş ya da sevgilinizden kaynaklanan sorunların ilişkiniz üzerinde yıpratıcı enerjilerinden tamamen arınacaksınız. Yeni Ay enerjisi yatırımlarla ilgili fırsatları da beraberinde getirebilir sizlere. Yeni bir ev ya da otomobil alabilir, eşten gelecek destekle kendinizi daha da güvende hissedebilirsiniz. Bekar ve ilişkisi devam eden Yengeç’ler, bu süre içinde 3. şahıslardan kaynaklanan etkilerle kıskançlığa bağlı tartışmalar yaşanabilir, bu da ilişkinizin yıpranmasına neden olur.


Ay, Terazi burcunda

ASLAN: 24 Eylül 09:13’de Terazi burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile maddi gelirlerinizdeki artış ve güvenle yatırımlar yapabilirsiniz. Yine bu olumlu enerji bekar Aslan burçlarının aşk hayatını renklendirecek, karşı cinsin yoğun ilgisini karşılıksız bırakıp bırakmamak sizlerin iradesine kalmış. Bu dönemde hemen her konuda iletişime önem vermeli; kontrat, anlaşma, sözleşme gibi konuları oldu bittiye getirmeden ayrıntılara önem vererek hareket etmelisiniz.

Haberin Devamı

Ay, Terazi burcunda

BAŞAK: 24 Eylül 09:13’de Terazi burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile finansal konular ve gelirlerle ilgili önemli gelişmeler söz konusu olacak. Artan gelir düzeyiniz aşırı harcamaları da beraberinde getirebilir, dikkatli davranın. Yeteneklerinizi kazanca döndürebileceğiniz keyifli bir süreçtesiniz. Yeni Ay enerjisi, ikili ilişkilerinizde dengeleri sağlamanız açısından da fırsat sizler için. Uzlaşmacı davranışlarınız da olumlu enerjileri beraberinde getirecektir.


Ay, Terazi burcunda

TERAZİ: 24 Eylül 09:13’de burcunuzda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi, kalıcı etkileri beraberinde getirecek. Sağlık sorunları olan Terazi’ler, bu dönemde fiziksel rahatsızlıkları önemsemeli ve bedeninizi, ruhunuzu dinlendirmeyi ihmal etmemelisiniz. İş ve özel yaşamınızda başarılı bir süreç sizleri karşılamakta. Kendinize güvenin, yapacaklarınızı planlayın ve ilerleyin.

Haberin Devamı

Ay, Terazi burcunda

AKREP: 24 Eylül 09:13’de Terazi burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile sağlığınız hassasiyet kazanabilir, belli aralıklarla rahatsızlık duyduğunuz bir konu tekrar edebilir, bu durumla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Bu dönemde göreceğiniz tedavi, olumlu sonuçlar vereceği için özenli olup sağlığınızı önemsediğiniz sürece panik yapmanızı gerektiren bir durum olmamalı. Ayın son günlerinde arkadaşlarınızın finansal talepleri söz konusu olabilir, sizlere tavsiyem hayır demeyi bilmeli, hatır gönül uğruna neye mal olacağını bilmediğiniz harcamalara yönelmemelisiniz.


Ay, Terazi burcunda

YAY: 24 Eylül 09:13’de Terazi burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile dostlar ve aile bireyleri ile bir araya gelebilir, özlem giderirken iş birlikleri ve fikir birlikleri yaparak ortak kazançlar elde edebileceğiniz girişimlerde bulunabilirsiniz. İş hayatınızda sözde arkadaşlarla özde dostların farkını fark edeceğiniz olaylar söz konusu. Yanlışlarla doğruların hiçbir zaman aynı kefede yer alamayacağını deneyimleyerek birden fazla arkadaşınızı hayatınızdan çıkarabilir, dostlarınızla çok daha iyi ilişkiler kurabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise aniden gelişecek duygusal yakınlaşmalar bir anda aşkın gücünü tüm hayatınızda hakim kılabilir.

Haberin Devamı

Ay, Terazi burcunda

OĞLAK: 24 Eylül 09:13’de Terazi burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile rahatlayacaksınız. Özellikle iş hayatınızda finansal konularda şanslı bir evredesiniz. Bu süre içinde ev, otomobil ya da gayrimenkul alışı söz konusu olabilir. Eş ve eşin çevresinden gelecek şanslar da iş hayatınızda yeni teklif ve oluşumları da beraberinde getirebilir. Yurt dışı eğitimi ya da işinizle ilgili bağlantılarınız varsa Yeni Ay enerjisi ile bu konulara yönelebilir, fikirlerinizin kabul görmesi ile kariyer hayatınızın önemli bir döngüsünün içinden başarıya imza atarak çıkabilirsiniz.


Ay, Terazi burcunda

KOVA: 24 Eylül 09:13’de Terazi burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile bekar Kova’lar, geçmişte yaşanan bir aşk hikayesinin kahramanı ile tekrar karşılaşabilir, yaşanan ve yaşatılan olumsuzlukları aşkın gücü ile silerek yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. İş hayatınızda gerginlikler söz konusu olabilir, hırsınıza yenilerek hareket ederseniz üzülürsünüz. Haklı olana haklısın demekle hiçbir şey kaybetmeyeceğinizi, aksine takdir edileceğinizi bilerek hareket etmelisiniz. Finansal konularda dikkatli olmalı, yatırım planlarınızı ve yolculuklarınızı mümkünse bir sonraki haftaya ertelemelisiniz.


Ay, Terazi burcunda

BALIK: 24 Eylül 09:13’de Terazi burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile bekar Balık’lar, katılacağınız bir organizasyon ya da toplantıda kalbinizin sahibi olacak o özel insanla tanışabilirsiniz. Yeni Ay enerjisi, evli Balık burçlarını eşten kaynaklanan, finansal zorluklar, ödemeler ve hukuksal sorunlarla karşılaştırabilir. Sizlere tavsiyem ay boyunca eşinizle iletişime önem verin ve hayatın olumlu olumsuz her şeyini sizinle paylaşabileceğinin güvenini ona verin. Böylelikle olası pek çok zorluğu en aza indirgeyebilir, hemfikir olmanın çözümleri ile maddi manevi rahatlayabilirsiniz.