Şenay Yangel
Şenay Yangel
Şenay Yangel

Akrep burcunda gerçekleşecek tam Güneş tutulmasının burçlara etkileri

Yaşanan bu tutulma ruhsal olarak kendinizi yenilemenizi, adeta geçmişten bugüne uzanan yüklerinizden kurtulmanızı sağlayacak.

Haberin Devamı

Akrep burcunda gerçekleşecek tam Güneş tutulmasının burçlara etkileri

* 13 Kasım 2012 21:37 Tutulma Başlangıcı

* 14 Kasım 2012 00:11 Tam Güneş Tutulması

* 14 Kasım 2012 02:45 Tutulma Sonu

Akrep burcunda gerçekleşecek tam Güneş tutulmasının burçlara etkileri

KOÇ: Akrep burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması ve Yeni Ay’ın etkileri ile resmi dairelerle ilgili konular, sözleşmeler ve kontratlarda gecikmeler yaşayabilirsiniz. Yaşanan bu tutulma ruhsal olarak kendinizi yenilemenizi, adeta geçmişten bugüne uzanan yüklerinizden kurtulmanızı sağlayacak. Yeniden doğmuşçasına hür ve rahatlamış hissedeceksiniz. Ay boyunca iş ve eğitim hayatınızla ilgili önemli gelişmeler ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yurt dışı ile ilgili konuları iyi değerlendirmeli ve başkalarının etkisi altında kalmadan sezgilerinize güvenerek kararlar vermelisiniz.

Haberin Devamı



BOĞA: İlişkiler ve ortaklıkları temsil eden yedinci evinizde, karşıt burcunuz Akrep’te gerçekleşecek Güneş tutulması ve Yeni Ay enerjisi, özel hayatınızı bir hayli fazla etkileyebilir, ilişkinizi içinden çıkılmaz bir hale getirebilir. Bu dönemde sakinliğinizi korumaya çalışmalı, sessiz kalmanın haklılığını yaşayacağınızın bilinci ile hareket etmelisiniz. Ortaklıkları olan Boğa’lar da karşı tarafın hatalarından kaynaklanan zararlarla karşılaşabilirler. Son derece dikkatli ve kontrollü olunması gereken bir zaman dilimi.



İKİZLER: Akrep burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulması ve Yeni Ay enerjisi, sizi aşırı gergin ve endişeli bir ruh haline büründürebilir. Özel yaşamında ilişkisi devam eden İkizler burçları, eş ya da sevgilinizin daha önce fark etmediğiniz alışkanlıklarından tavır ve davranışlarından rahatsızlık duyarak ilişkinizi farklı bir boyuta taşıyabilir. Kısacası eş ya da sevgilinizle önemli bir yüzleşme yaşayabilirsiniz. Yeni bir ilişkinin içinde olan İkizler burçları ise birlikte olduğunuz insandan şaşırtıcı itiraflar duyabilir ve ilişkinizi daha fazla ilerlemeden sonlandırabilirsiniz.

Haberin Devamı



YENGEÇ: Akrep burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması ve Yeni Ay enerjisinden oldukça etkileneceksiniz. Uzun süredir devam eden dost, arkadaş ilişkileriniz ve kan bağı bulunan birinci dereceden yakınlarınızla aranızı açmak isteyen, sizi yanlış yönlendirerek kırıcı davranışlar içinde olmanıza sebep olabilecek kurnaz insanların oyununa gelmemelisiniz. 17 Kasım’a kadar işinizde gecikmeler, elektronik eşyalarınızla ilgili problemler söz konusu olabilir. Bilgisayarınızın yedeğini almanız yararınıza olacaktır. İletişimle ilgili hemen her konuda hassas davranmalısınız. Yaşanacak yanlış anlaşılma ve gecikmeler ciddi sorunlar yaşamanıza sebep olabilir. 17 Kasım sonrası etkiler biraz hafifliyor olsa da sorumluluklarınızın bilinci ile hareket etmeli ve disiplinli çalışarak ön plana çıkmaya gayret etmelisiniz.

Haberin Devamı



ASLAN: Akrep burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması ve Yeni Ay enerjisi, ailevi meselelerde fikir ayrılıkları üzücü olaylara sebep olmasına neden olabilir. Bu durumun üstesinden gelebilmek elinizde, uzlaşmacı davranın ve olabildiğince adil davranmaya özen gösterin. Aksi halde bitmez dediğiniz ilişkilerinizde yol ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Geri hareketine devam eden iletişimin efendisi Merkür’ün etkisi ile ev ve iş yerinizde otomobiliniz de dahil olmak üzere elektronik eşyalarınızla ilgili ciddi arızalar yaşayabilirsiniz. İşinizle ilgili anlaşma ve kontratları mecbur kalmadıkça bu hafta boyunca yapmamaya özen göstermelisiniz. Bekar ve ilişkisi olmayan Aslan’lar ise çalışma arkadaşınız olan biri ile duygusal bir yakınlaşma yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı



BAŞAK: Akrep burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması ve Yeni Ay enerjisi, yaşama olan bağınızı kuvvetlendirirken sizi kısıtlayan düşünce ve davranışlarınızdan da özgürleşeceksiniz. Sağlık problemleri olan Başak’lar, bu dönemde dikkat etmeniz gereken en önemli konu merkezi sinir sisteminize bağlı sağlık problemleri olmalı. Dikkatli olur, sağlığınıza gereken önemi gösterirseniz ruhsal ve bedensel olarak güçlenerek hastalıkları da ardınızda bırakacaksınız. Yönetici gezegeniniz Merkür’ün geri hareketi, uzun süredir devam eden özel yaşamınızla ilgili pek çok sorunu halledebilmeniz için fırsatlar çıkaracak önünüze. Olgunlukla davranmanız sizi fazlasıyla mutlu edecektir.

Haberin Devamı



TERAZİ: Bugün gerçekleşecek Akrep burcundaki Güneş tutulması ve Yeni Ay enerjisi ile alım-satım, kredi başvurusu gibi konulardan uzak durmalısınız. Her türlü resmi, hukuksal işinizde gecikmeler ve beklenmedik problemler yaşanabilir. Bu süreçten sonra artan kazancınızı değerlendirmek için yine acele etmemeli, yatırımlar için bir sonraki ayı beklemelisiniz. Yine bu dönemde işe yeni başladıysanız çalışma arkadaşlarınızı tam anlamı ile tanımadan, fazla samimiyetten kaçınmalı iş arkadaşlarınızla aranızdaki mesafeyi koruyarak hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise eşinizle daha yakından ilgilenmeli, romantik ortamlar hazırlayarak evliliğinizi renklendirmelisiniz. İlk adımın daima ondan gelmesini beklemek yerine bu kez o adımı siz atın. Göreceksiniz ilişkiniz şu anda olduğundan çok daha iyi bir hale gelecek.



AKREP: Bugün burcunuzda gerçekleşecek Güneş tutulması ve Yeni Ay enerjisi ile iş ve özel yaşamınızla ilgili önemli kararlar vermeden önce, gerçekten ne istediğinizi, nerede olmak istediğinizi iyi belirlemeli ve kararlarınızı bu doğrultuda vermelisiniz. Geçmişte yaşadığınız ilişkiler, arkadaşlıklar borç ve alacaklar bu dönemde yeniden karşınıza çıkabilir. Kendinizi tam anlamı ile baskı altında hissederek yanlış kararlar alabilirsiniz. Tutulma enerjisi içinizde biriken enerjiyi agresif bir şekilde dışarıya yansıtmanıza sebep olabilir. Öfke kontrolünüzü dengelemekte zorlanabilir, sudan sebeplerle hemen herkesle tartışma içine girebilirsiniz. Dikkatli olun, bu dönemde kendinizi ve duygularınızı net bir şekilde ifade edemeyebilirsiniz. Sizi gerçekten seven ve size değer veren insanları incitebilirsiniz. İş hayatınızda beklentileriniz istediğiniz hız ve doğrultuda ilerlemeyebilir, ödemelerinizle ilgili de gecikmeler yaşayabilirsiniz. Sabırlı olun ve fevri davranışlarla hakkınızı almaya çalışmayın. Bu dönemde yeni bir iş veya girişim için beklemede kalmalı, var olan şartlarınızı korumaya çalışarak hareket etmelisiniz.



YAY: Akrep burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması ve Yeni Ay enerjisi, sizleri öfkeli ve bir o kadar duygusal bir ruh hali içine sokabilir. Bu günlerde aile bireyleri ile tartışmaktan, onların kişisel olarak yaşadıkları sorunlara karşı takındıkları tavırdan duyduğunuz üzüntüyü kırıcı sözlerle ifade etmekten kaçının. Bu sürede ruhsal olarak kendinizi arındırmaya, farkındalığınızı artırmaya yönelik konularla ilgilenmeye çalışın. İbadet edin, meditasyon yapın, sevdiğiniz bir hobinizle yakından ilgilenin ve rahatlayın. İletişimin efendisi Merkür’ün geri harekette olması yeni bir düzen kurmak, taşınmak veya anlaşma yapmak üzere olan Yay’ların birçok gecikme ve aksilikle karşılaşmasına sebep olabilir. Bu tarz işlerinizi ayın son günlerine doğru yapma şansınız varsa bunu deneyin.



OĞLAK: Akrep burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması ve Yeni Ay enerjisi ile birlikte kendi iç dünyanıza yönelerek, adil bir şekilde değerlendirme ve tespitlerde bulunacaksınız. Ruhunuzu iyileştirmeyi, takıntı, kuruntu ve şüphelerinizden kurtulmayı başaracaksınız. Sizin gibi alışkanlıklarına sıkı sıkıya bağlı biri için yaşanacak kişisel bir devrimdir bu durum. Geçmişle hesaplaşmanızı bitirmenin huzuru, yaşama daha farklı ve özel anlamlar yüklemenizi sağlayacaktır. Bu dönemde finansal konularda temkinli olmalı, alacak verecek dengesini sağlamaya her zamankinden daha fazla dikkat etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise evli Oğlak’lar, kendi içinizde yaşadığınız yüzleşme ve arınmanın yansıması hayatınıza olumlu yönde yansıyarak, belki de bitmek üzere olan evliliğinizin aşkla, anlayışla, sevgiyle yeniden yapılanmasına vesile olacaktır.



KOVA: Akrep burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması ve Yeni Ay enerjisi ile birlikte ufak tefek problemler söz konusu olsa da, güzel gelişmeler ay boyunca etkili olmaya devam edecektir. Bu dönemde ne olursa olsun pozitif düşünmeli ve yaptığınız işe, yaşadığınız ilişkiye inanarak, ona sahip çıkarak hareket etmelisiniz. İletişimin efendisi Merkür’ün geri harekette oluşu, kişisel eşyalarınızla ilgili kayıp, hırsızlık ve arızalara sebep olabilir, dikkatli davranın. Bilgisayar ve telefonunuzun yedeğini alın. Ay’ın 17’sinden itibaren özel yaşamınızda uzun süredir arkadaşınız olan biri ile ilişkinizi kesebilir, evlilik hayatınızı gizli bir durumun ortaya çıkması ile bitirme kararı alabilirsiniz. Üzülmeyin! “Üzülmemek elde mi?” dediğinizi duyar gibiyim. Bu süreç sizler için sancılı olsa da ilerleyen günlerde yaşayacağınız yeni başlangıçlar ve gelişmelerle yaşadıklarınıza şükredebilirsiniz.



BALIK: Akrep burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması ve Yeni Ay enerjisi ile bu dönemde iletişime önem vermeli, tüm gücünüzü, konsantrasyonunuzu iş ve eğitim hayatınıza kanalize etmelisiniz. Finansal anlamda rahatlamalar yaşayabilirsiniz. İş arıyorsanız dost ve arkadaşlarınız aracılığı ile hayalini kurduğunuz işi yapma imkanını elde edebilirsiniz. Gayretlerinizin karşılığını almaya başlıyorsunuz. Bugüne kadar deneyimlediğiniz acı tatlı olayların ruhunuza kattığı bilgeliğin farkına varacak ve yaşamınızın her safhasında bu enginlikten faydalanarak başarılı olabileceksiniz. Artık uzun vadeli planlar yapmalı ve bu planlarınızı uygulamaya koymak için bir an evvel harekete geçmelisiniz. Özel yaşamınızda ise verdiğiniz değerin ve sevginin karşılığını aynı şekilde alıyor olmanın huzuru, daha mutlu ve pozitif bir kişiliğe bürünmenizi sağlayacak.