Şenay Yangel
Şenay Yangel
Şenay Yangel

28 Mayıs İkizler burcunda Yeni ay ve burçlara etkileri

Bil ki güneşe bakmaya cesareti olmayan, gölgede kalmaya; gölgeyi ışık sanmaya mahkumdur.

Haberin Devamı

KOÇ:

Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Kapımıza değil, kalbimize vuran buyursun. (Şemsi Tebrizi)

Güçlü enerjilerle dolu bir hafta karşılıyor sizleri. 28 Mayıs'ta İkizler burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi, iş ve eğitim hayatı devam eden Koç'ların yüzünü güldürecek. Kendinize olan güveninizi artıracak gelişmeler, finansal konularda rahatlamalar, yaşamış olduğunuz haksızlıklarla ilgili gelişmeler karşısında şaşkınlığı ve mutluluğu bir arada yaşayacaksınız. Fakat arkadaşlarınız ya da eş tarafından akrabalarınız ile ilgili sorunlar söz konusu olabilir finansal konularda "Hayır" demeyi bilmeli ve kazancınızla ilgili kimsenin işinize burnunu sokmasına izin vermemelisiniz.

BOĞA:

Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Yolun ucunun nereye varacağını düşünmek beyhude bir çabadan ibarettir. Sen sadece atacağın ilk adımı düşünmekle yükümlüsün. Gerisi zaten kendiliğinden gelir. (Şemsi Tebrizi)

İş ve özel hayatınızda yapmak istediklerinizi hayata geçirebileceğiniz, yenilenerek sıkıntıları ardınızda bırakıp güzel olanı şekillendireceğiniz bir haftadasınız. Gerekli cesareti gösterebilirseniz eğer. 28 Mayıs'ta İkizler burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile sağlığınıza fazlası ile önem vermeli, iş ve aile hayatınızda tartışmalardan uzak durmalı, mümkünse gergin ortamlarda bulunmamalısınız. Ayın son günleri ortaklığı olan Boğa’lar, duygularınızla değil aklınızla ilerlerseniz zarar görmezsiniz.

İKİZLER:

Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Kalp ruha der ki: Ben severim, aşık olurum ama acısını nedense hep sen çekersin. Ruh da cevap verir: Sen yeter ki sev. (Şemsi Tebrizi)

Aşk hayatınızda gerçekten sevdiğinize inanıyorsanız emek vermekten, sevginizin peşinden gitmekten alıkoymayın yüreğinizi. 28 Mayıs'ta burcunuzda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile yapmayı planladığınız fakat sürekli ertelediğiniz her düşüncenizi gündeminize almalı ve zamanı akıllıca kullanarak bu düşünceleri gerçeğe dönüştürmek için çaba sarf etmelisiniz. İş ve eğitim hayatınızda önemli anlaşmalar, işbirlikleri gerçekleştirebilir, hayallerinizi gerçeğe döndürebilmiş olmanın maddi ve manevi zenginliklerini deneyimleyebilirsiniz.

YENGEÇ:

Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Anladım ki: İnsanlar susanı korkak, görmezden geleni aptal, affetmeyi bileni çantada keklik sanıyorlar. Oysa ki biz istediğimiz kadar hayatımızdalar. Göz yumduğumuz kadar dürüstler ve sustuğumuz kadar insanlar. (Şemsi Tebrizi)

28 Mayıs'ta İkizler burcunda gerçekleşecek Yeni ay enerjisi kariyerinizle ilgili konularda etkili olacak. Elinizden geleni fazlası ile yapın, eleştirileri yapıcı olarak değerlendirin ve iş birliklerinin güçlü enerjisine ayak uydurun. Maddi ve manevi olumlu enerjiler sizinle birlikte ilerlerken aldığınız her nefesi daha anlamlı hale getirmek sizin iradenizde. Öyleyse, ne duruyorsunuz iradenize güvenin ve hayatın güzelliklerine güzellik katın.

ASLAN:

Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Bir şey yap, güzel olsun. Çok mu zor? O vakit güzel bir şey söyle. Dilin mi dönmüyor? Öyleyse güzel bir şey gör veya güzel bir şey yaz. Beceremez misin? O zaman güzel bir şeye başla. Ama hep güzel şeyler olsun. Çünkü, her insan ölecek yaşta! (Şemsi Tebrizi)

28 Mayıs'ta İkizler burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi sağlığınızla ilgili konularda etkili olabilir. Bu dönemde ruh ve beden sağlığınıza özen göstermeli ve öfke kontrolünü başarmalısınız. Kariyer hayatınızda ise yükselen enerjiniz ve başkalarından gelecek olumlu teklifler söz konusu olabilir. Bu dönemde aktif ve girişimci davranın. Hızlı düşünüp hızlı kararlar almalı ve işinizle ilgili gelişmelerde gizliliğe önem vererek hareket etmelisiniz. Öğrenci Aslan burçları, sizler de bu sure içinde başarılı sonuçlar alarak eğitim hayatınızda istikrarlı bir dönemin kapılarını aralayabilirsiniz. Bekar ve ilişkisi olmayan Aslan burçları, Yeni Ay enerjisi duygusal hayatınızda sürpriz ve olumlu etkileri beraberinde getirebilir.

BAŞAK:

Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Sana affedilemeyecek kadar büyük hata yapan birine, akıl sınırlarının bittiği yerden başlayacak ceza vermek istiyorsan; bütün samimiyetinle affet.Hissedilen her şeyi arşivleyen kader, kendisiyle en iyi biçimde ilgilenecektir. (Şemsi Tebrizi)

Siz dünü ardınızda bırakın, gün ışığının size gösterdiği yolda ilerlemeyi seçin. 28 Mayıs'ta İkizler burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi bekar Başak burcu kişilerin evlilik kararı almasının başlangıcını verebilir. Aşkta yüzünüz gülmeye başlıyor. Özel hayatınızdaki istikrar iş hayatınıza da olumlu bir şekilde yansıyacaktır. Bu olumlu enerji hukuksal sorunları ve geçmişe dayalı alacakları olan Başaklar'ın başarılı sonuçlar almasına, beklenmedik kazançlar elde etmesine de sebep olabilir.

TERAZİ:

Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Yaşarım, mutlu olurum; yaşarım, mutlu ederim. Tabii ki mutsuz da olurum ama yaşadığım sürece umutsuz, şükürsüz olmam. Aldatmaya çalışanlar aldanırlar, güvenim kaybedilir hep ama ben hep kazanırım. (Şemsi Tebrizi)

28 Mayıs'ta İkizler burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile bekar Terazi'ler, aşk hayatınızda uzun zamandır ilgi duyduğunuz o özel insanla yakınlaşabilir ve keyifli bir beraberliğe adım atabilirsiniz. Mutluluğa giden yolda kimin ne dediğine bakmadan siz kalbinizin sesine kulak verin yeter. Yaşamdan kazandığınız tecrübeleri yaşamınıza aktarmanız gereken bir aydasınız. Yeni Ay enerjisi ile bilgiye olan merakınızı giderebileceğiniz birçok imkanla karşılaşacaksınız. İş ve eğitim hayatınızda hızlı ve önemli gelişmeler söz konusu. Kariyer ve özel yaşamınızda köklü değişimlerin yaşanacağı bu özel sürecin keyfini çıkarın..

AKREP:

Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Aradığın şey o kitaplarda değil, aradığın şeyi okuyarak bulamazsın. Sende eksik olan şeyi gözlerinle tamamlayamazsın. Aradığın şeyi Dünya’da arayacaksın, aradığın şeyi yüreğinle bulacaksın. Dünya’daki tüm kitaplar, tüm hesaplar, akıl oyunları, sayfalarca laflar, sevginin yerini tutmaz. Okuyarak öğreneceksin ama severek anlayacaksın. (Şemsi Tebrizi)

28 Mayıs'ta İkizler burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile sabrınızın ve sizi seven insanlardan gelen desteği karşılıksız bırakmamış olmanızın mükafatını almaya başlayacaksınız. İş hayatınızda bir yıldız gibi parlamasanız da birçok insanın dikkatini çekecek ve yaşamadığınız önemli gelişmeler yaşayacaksınız. Kendinize olan güveninizin artması ve gerçekçi olmanız sizi her alanda daha cesur kılacak ve yapabildiğinizin en iyisini yapmanızı sağlayacak. Aşk hayatınızda ise kalbinizde sönmek bilmeyen ateş doğruyu bulmanızı sağlayacak.

YAY:

Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir diye endişe etme. Nereden bilebilirsin hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını? (Şemsi Tebrizi)

28 Mayıs'ta karşıt burcunuz İkizler'de gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile evli Yay burçları, eşinizin hukuksal konularda yaşayacağı olumlu bir gelişme ile finansal konularda umudunuzu kestiğiniz büyük bir gelir elde edebilir, ay sonunda uzun zamandır hayalini kurduğunuz bir gayrimenkulun sahibi olabilirsiniz. Değişime ayak uydurun, hayatın akışına doğru kulaç atın, kazanın, Kendinizi geri planda tutmak gerçeklerden uzaklaşmanıza fırsatları değerlendirememenize neden olacaktır.

OĞLAK:

Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Bil ki güneşe bakmaya cesareti olmayan gölgede kalmaya, gölgeyi ışık sanmaya mahkumdur. (Şemsi Tebrizi)

28 Mayıs'ta İkizler burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi, işinizle ilgili yolculuklar ve iş birliklerini gündeminize getirebilir. Değişmekten korkmayın, gelişime ayak uydurun ve kazanın. Yaptığınız ya da yapmayı düşündüğünüz işlerle ilgili gerçekliği olmayan konuşmalar duyabilir, paniğe kapılarak yanlış değerlendirmelerle kendi kendinize sorunlar çıkarabilirsiniz. Sorun etmeyin, yükseliyorsunuz ve birileri bundan rahatsızlık duyuyor. Siz yolunuza bakın. Unutmayın, aynası iştir kişinin; lafına bakılmaz. Özel yaşamınızda ise sevdiğiniz, kalbinizin merkezinde olan insana aşkınızı haykırın; sözleriniz, davranışlarınız aşk dolu olsun. Olsun ki karşılığı size aşkla dönsün.

KOVA:

Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: "Nazlı nazlı yükselir köpük, derken pat diye sönüverir. Her zaman başkalarından öğrenmeye açık ol. En iyi bildiğin konularda bile köşeli düşünme, büyük konuşma. Cümlenin sonuna nokta değil, ünlem değil, virgül yahut üç nokta koy. Açık bir kapı bırak daima. Ne kadar bilsen de hiçbir zaman yeterince bilemeyeceğini unutma. Tevazudan şaşma. Ancak o zaman kurtulabilirsin bilginin cehaletinden." diyor dost! (Şemsi Tebrizi)

28 Mayıs'ta İkizler burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile yeni insanlar tanıyabilir onlarla yeni başlangıçlar deneyimleyebilirsiniz. İş hayatınızdaki olumlu etkiler yaşamınızın tümüne yansıyacak. Siz yeter ki kendinizi engellemeyin. Yine bu dönemde uzun zamandır bir rahatsızlığınız varsa şifa bulabilirsiniz. Kronik bir sağlık probleminiz çözüme kavuşabilir. Kurban olmaktan uzaklaşabilmenin hafifliği ile farklı ve keyifli deneyimler yaşayacaksınız. Bu dönemde iş hayatınızda aşırı uçlarda ve var olan şartlarınızı zorlayacak davranışlar içinde olmamalısınız. Özellikle ayın son günleri finansal konularda yatırımlardan uzak durmalı, borç alma dengesini ayarlayarak hareket etmelisiniz.

BALIK:

Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Ey Gönül! Şimdi sorarım sana: Hangi aşk daha büyüktür? Anlatılarak dile düşen mi, anlatılmayıp yürek deşen mi? (Şemsi Tebrizi)

28 Mayıs'ta İkizler burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile kendi yakın çevreniz ya da aile bireyleriniz ile ilgili konularda adil davranmalısınız. Duygusal davranır, olayları görmek istedikleri şekli ile değerlendirirseniz size değer veren insanları üzer; onlar tarafından da üzülürsünüz. Geçmişte yaşadığınız hoş olmayan olaylardan olabildiğince uzak durmalı, hırs ve öfkeden uzaklaşıp iradenizi ortaya koyarak hareket etmelisiniz. Bastırdığınız hatta yok saydığınız sezgilerinize güvenmeyi öğrenmeli, duygularınızı özgür bırakmalısınız. Ruhsal gelişiminize önem vermeli ve ruhunuzun gizemli kapılarını aralayarak kendinizle yüzleşmelisiniz. İş hayatınızda iş birlikleri size fayda sağlayacak, şartlarınızı iyileştirerek başarılı olmanıza katkıda bulunacaktır. Özel yaşamınızda ise evli ve uzun zamandır birliktelikleri devam eden Balık burçları, eş yada sevgilinize kuşkucu tavırlar sergilememeli, uzun yıllar önce deneyimlediğiniz olumsuz olayların sorumlusu oymuş gibi suçlamalarda bulunarak ona ve kendinize acı çektirecek davranışlar içinde olmamalısınız.

Gökler rehberimiz, yolumuz ışık olsun.