Şenay Yangel
Şenay Yangel
Şenay Yangel

2014 yılbaşı gecesine özel renginiz, kristaliniz ve yıl boyu enerjinizi doğru kullanmanız için şifreniz

Yeni bir yılı karşılarken o anın gezegensel enerjilerinin yansımasıyla ruhsal ve bedensel enerjimizi yükseltecek renkleri ve kristalleri tercih etmeliyiz.

Haberin Devamı

Sayın Cemil İpekçi ile birlikte hazırladığımız yılbaşı gecesi renklerinin hepinize sağlık, huzur, bolluk ve bereket getirmesini diliyoruz. Yeni bir yılı karşılarken o anın gezegensel enerjilerinin yansımasıyla ruhsal, bedensel enerjimizi yükseltecek renkleri ve kristalleri tercih etmeliyiz.

KOÇ

Renginiz: Turuncu - Dışa dönük olmanızı sağlar. İkili ilişkilerinizde iletişim ve uyumu sağlamanıza yardımcı olur ve sosyal ilişkilerinizi kuvvetlendirir. Maddi konularda şans getirir.

Yılbaşı gecesi kristaliniz: Lal

Şifreniz: İnandığım gibi yaşıyor, ruhumu iyileştiriyor, gücümü ele alıyor, yaşamıma başarı ile yansıtıyorum.

BOĞA

Renginiz: Mor - Zenginliği, asaleti, lüksü ve ihtişamı yansıtır sizlere. Ruhsal enerjinizi artırarak yeteneklerinizi ve hayallerinizi hayata geçirmenize yardımcı olur.

Haberin Devamı

Yılbaşı gecesi kristaliniz: Yeşim

Şifreniz: Sevginin en yüce halini tüm saflığı ile yaşıyor, aşkla çalışıyor, üretiyorum. Zenginliği aşkla karşılıyorum.

İKİZLER

Renginiz: Fıstık yeşili - Umudu, yeniliği, gençleşmeyi ve yeniden canlanmayı tüm ruhunuza yansıtacaktır. Paylaşım ve uyumun rengidir.

Yılbaşı gecesi kristaliniz: Krizopras

Şifreniz: Meleklerimin varlığını hissediyor, güçleniyor, dünü ardımda bırakıp anda kalıyor, yeni başlangıçlara kararlılıkla yol alıyorum.

YENGEÇ

Renginiz: Gök mavisi - Saflığın ve temizliğin simgesidir. Huzur ve güven duygunuzu harekete geçirir. Düşünce gücünüzü kuvvetlendirir. Gök mavisi, aradığınız huzuru bulmayı ve ruhsal olarak içinden çıkamadığınız konuları fark etmenizi sağlar.

Yılbaşı gecesi kristaliniz: Kalsedon

Şifreniz: Geçmişin ağırlıklarını ardımda bırakıyor, Yeniliğe Aşka başarıya sağlığa Aşkla yürüyor başaracağıma tüm kalbimle inanıyorum.

ASLAN

Renginiz: Kırmızı - Sizleri harekete geçirerek, değişim enerjisine zorlanmadan ayak uydurabilmeniz için sizleri destekleyecek. Duygusal anlamda ise mutluluğunuzu, azim ve kararlılığınızı artırır.

Yılbaşı gecesi kristaliniz: Sarı Topaz

Şifreniz: Ruhumu özgür bırakıyor, yaralarımı iyileştiriyorum. Yaşamın bana sunduğu zenginlikleri, aşkı ve başarıyı şükürle kabul ediyorum.

Haberin Devamı

BAŞAK 

Renginiz: Beyaz -  Ruhunuzun tüm saflığını özel hayatınıza yansıtmanıza ve aşkta saflığı, duruluğu bulmanıza yardımcıdır.

Yılbaşı gecesi kristaliniz: Yeşil Akik

Şifreniz: Özgür irademe güveniyor, yeteneklerimi kararlılıkla ortaya koyuyor, başarıya ve isteklerime ulaşabilmiş olmanın mucizelerini yaşıyorum.

TERAZİ

Renginiz: Altın sarısı (Gold) - Ruhsal olarak aydınlanmanızı sağlayacağı gibi üretim ve verimliliğinizi artırır. Yaşama sevincinizi yükselterek hedeflerinize kararlılıkla gitmenize yardımcı olur. Bilgi ve bilgeliği ifade eder. İş hayatında başarılı olmanıza katkıda bulunur.

Şifreniz: Yaşamın bana kattığı olgunluğu içimdeki çocuğun bitmek tükenmek bilmeyen coşkusu ile harmanlıyor, sil baştan yaşıyorum hayatı.

Haberin Devamı

AKREP

Renginiz: Gök mavisi - İş hayatınızda maddi konularda rahatlamaları getirirken, aradığınız huzuru bulmanıza ve ruhsal olarak içinden çıkamadığınız konuların da farkına varmanızı, bunları çözüme kavuşturmanızı sağlar.

Şifreniz: Gerçekleri kabulleniyor, korku ve kaygılarımdan uzaklaşıyor, cesaretle yeni başlangıçlar yapmayı seçiyorum.

Yılbaşı gecesi kristaliniz: Kırmızı Mercan

YAY

Renginiz: Turkuaz - Ruhunuzun özgürleşmesine yardımcı olur. Kendinizi güçlü ve huzurlu hissedip, yükselen enerjinizle mücadele gücünüzü kazanırsınız.

Yılbaşı gecesi kristaliniz: Güneş taşı

Şifreniz: Her doğan günle yenileniyor, arınıyor, güce ve sağlığa kavuşuyorum. Yeteneklerimin mükafatını bolluk ve bereketle alıyorum.

Haberin Devamı

OĞLAK

Renginiz: Mor - Bilinçaltında yatan problemlerinizin çözülmesine katkıda bulunur. Söylemek isteyip de söyleyemediklerinizi ifade edebilme gücünü özel hayatınıza yansıtmanıza ve aşkta saflığı, duruluğu bulmanıza yardımcıdır.

Yılbaşı gecesi kristaliniz: Peridot

Şifreniz: Bilinçaltımın yorucu enerjilerinden sıyrılıyor, beyazın ışığına aşkla yürüyorum. Kendimi sevmeyi öğreniyor, sevginin güçlü enerjisi ile yaşamın güzelliklerini keşfediyorum.

KOVA

Renginiz: Fuşya - Ruhsal anlamda sizlere canlılık vereceği gibi aşk hayatınızda oluşturduğunuz blokajlarınızı aşmanıza yardımcı olur.

Yılbaşı gecesi kristaliniz: Akuamarin

Şifreniz: Beni ben yapan değerlerime sahip çıkıyorum. Tekrarlardan uzaklaşıp yeni başlangıçlara aşkla yürüyorum.

Haberin Devamı

BALIK

Renginiz: Koyu mavi - Sonsuzluğu, otoriteyi ve verimliliği simgeler, bu alanda size yardımcı olur. İş ve özel yaşamınızda insanların üzerinde başarılı ve güçlü imaj bırakmanıza katkıda bulunur.

Yılbaşı gecesi kristaliniz: Ametist

Şifreniz: Yaşamın güzeliklerini görmeye niyet ediyorum. Bana bahşedilen şansı, bereketi, huzuru, aşkı ve başarıyı tüm kalbimle sevgiyle kucaklıyorum.

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun…