Şenay Yangel
Şenay Yangel
Şenay Yangel

2012 anne-bebek burç uyumu

Astrolog Şenay Yangel'in yorumlarıyla 2012 anne-bebek burç uyumlarını merak ediyorsanız tıklayın!

Haberin Devamı

KOÇ 2012

21 Mart 31 Mart 2012: Koç burcunun ilk 10 gününde doğan bebekler son derece hareketli, çabuk öğrenen, mücadeleci, tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran, kendini kanıtlayan, çabuk yürüyen ve konuşan bebeklerdir. Ailelerine son derece düşkün olurlar. Onların mimik ve davranışlarından, sevgi alışverişi yapabilirsiniz. En ufak gerginliği sezen ve buna tepki gösteren karakterleri, doğdukları andan itibaren şekillenmeye başlar. Anneleri onların üzerinde sevgiyle donatılmış bir disiplini sağlamayı başarmalıdır. Aksi halde ilerleyen zamanla birlikte ona söz dinletmekte ve isteklerini yaptırabilmekte fazlasıyla zorlanabilirler.

01 Nisan 10 Nisan 2012: Özelliklerini Aslan burcunun gururlu doğasıyla birlikte taşıyacaktır. Bu tarihler arasında doğan bebekler inatçı, hassas ve alıngandırlar. Fiziksel olarak son derece sağlıklıdırlar. Hakimiyet kurmaktan hoşlanan güçlü bir bünyeye sahiplerdir. Çabuk öğrenirler ve zekidirler. Anne, ona karşı hiçbir şeyi zorla ya da aşırı ısrarcı bir tutumla kabullendiremeyeceğini bilmeli ve ses tonunu ona karşı hiçbir zaman yükseltmemeli. Bu tarihler arasında doğan bebeklerin öğrenme hızı ve taklit kabiliyeti yüksektir. Sanatsal alanlarda başarılıdırlar. Birden fazla konuda yetenek sahibidirler. Onlar, beden dilini çok iyi kullanabilen küçük kral ve kraliçelerdir.

11 Nisan 20 Nisan 2012: Koç’un özellikleri Yay burcunun etkileriyle birleşir. Bu tarihler arasında doğan Koç bebeği oldukça idealisttir, duyarlıdır, toplumu ve dünyayı ilgilendiren konularda hassas davranır, evrensel düşünür, iyi niyetlidir, paylaşmaktan hoşlanır, tat alma duyusu gelişmiştir, her şeyi çabuk öğrenir, girdiği her ortama adapte olur, fiziksel özellikleriyle dikkat çeker, hitabeti kuvvetlidir. O, çok küçük yaşlarda meslek seçimi yapacak ve aldığı her sorumluluğu başarı ile yerine getirecektir. Bu tarihler arasında doğan bir bebeğiniz varsa iletişime fazlasıyla önem vermeli, onu ilgilendiren konularda mutlaka fikrine başvurmalısınız. Oldukça kıskanç bir doğaya sahip olacağı için ilginizin sürekli olarak üstünde olması onu mutlu edecektir ve güven duygusunun gelişmesine fayda sağlayacaktır.

Haberin Devamı

Tüm 2012 anne-bebek burç uyum yorumlarını görmek için foto-galeriye tıklayın!

[fotogaleri=345]