Şenay Tanrıvermiş
Şenay Tanrıvermiş
Şenay Tanrıvermiş

Yeteneksiz misiniz?

Ne kadar yeteneksiz varsa yeteneksizsinize çıkmaya başladı. Zaten kendilerini ilan edip perişan oluyorlar, bir de ben yazmayayım diyorum ama buna bir son verilmeli artık.

Haberin Devamı

Ne kadar yeteneksiz varsa yeteneksizsinize çıkmaya başladı. Zaten kendilerini ilan edip perişan oluyorlar, bir de ben yazmayayım diyorum ama buna bir son verilmeli artık.

Allahım neler neler çıkıyor ekrana?

Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne başvuruyorum, belediyeye duyuru yapıyorum, buradan ilan ediyorum. Aşağıdaki listede yer alan herhangi bir yetenek yarışmaya başvurursa topluca beddua (negatif enerji yollamak) edelim...

1- Michael Jackson dansı yapmak, yapmaya çalışmak, yapmayı düşünmek vs, yani her türlü maykılımsılık halinde rüyalarınıza komple Jackson ailesi girsin.


2- Göbek dansı, oryantal, Shakiramsılık, Asenacılık  yapan (hepimiz kıvırabiliyoruz, sadece bazılarımız kıvırmamayı tercih ediyoruz. Bu bir yetenek değil, tercih meselesidir.) bel, boyun, karın fıtığı olsun. Düz duramasın inşallah! Panpişleri durduk yere dışarlara fırlasın.


Haberin Devamı

3- Allah rızası için sihirbazlık yapamadığınız halde başınıza şapka takıp cebinizden habire kurdele çıkartmayın, yapmayın, etmeyin. Durun fenalık geçiriyoruz, daralıyoruz, bunalıyoruz. Sihirbazlık yapanın evini tavşanlar, güvercinler bassın, pisletsin.


4- Yalvarırım ‘I will always love you' türevi İngilizce şarkıları büyük bir ciddiyetle uzattırarak bağırmayı kabiliyet sanmayalım. Size de günah bize de yazıktır be! İngilizce uzun hava okuyanların hepsi izdivaç kuşaklarında bile kısmet bulamasın.


5- Metin Akpınar taklidi yaparsanız ocağınıza incir ağacı dikilsin, Süleyman Demirel taklidi yaparsanız Allah'ınızdan bulun ama Burhan bey ya da Yıldız Tilbe taklidi yapan iki cihanda gülmesin inşallah. Ya komik değil, ayrıca yetenek değil sadece ayıp.


6- Kedisini, köpeğini eğitip kendini yetenekli zannedenler bilsin ki kedisiyle köpeğiyle övünerek kepaze oluyorlar. O kedi köpek uğraşıp sizi dans ettirirse, hop hoplatırsa, zıp zıplatırsa yarışmaya katılabilirsiniz. Aksi takdirde kuduz, uyuz filan olun, mevsimsiz tüy dökün ve kısırlaştırılın ya da barınaklarda kimsesiz kalın.

Ya zaten gerçekten yetenekliyseniz bu yarışmaya asla katılmayın. Çünkü jüri yetenek değerlendirebilecek kadar jüri değil. Jüri başkanı Acun'un lafının üstüne laf söyleyebilmek programın örf ve adetlerine ters. Acun gülerse çok komik, kızarsa çok yazık, üzülürse çok fena oluyor. Kriter Acun'un yorumlarında saklı. Lütfen herkes kendi fikrini söylesin. Ve söylerken de göz ucuyla Acun’a bakmasın.

Haberin Devamı

Aslında Amerika’da yapılan programda da durum bizimkinden pek farklı değil. Aynı tarz yarışmacılar ve aynı türden yorumlar. Neden her yerde bir yetenek bulma çabası var anlayabilmiş değilim. Bu arada geçen sene ve bir evvelki sene birinci olan yeteneklere ne oldu? Bilen var mı?