Şenay Tanrıvermiş
Şenay Tanrıvermiş
Şenay Tanrıvermiş

Yaz Zapping Kampları 2

Evet sevgili izler-okurum, yaz zapping kamplarımız bu haftada devam ediyor.

Haberin Devamı

Evet sevgili izler-okurum, yaz zapping kamplarımız bu haftada devam ediyor. Geçen hafta hiç ilgi görmediği için halkımızı hem cezalandırmak hem de kendi fikirlerimi illa ki dayatmak için ısrarlı tutumumda tutturuyorum. Şimdi can yeleklerinizi ve paletlerinizi takınız, havlunuzu koltuğunuza seriniz, uzanınız. Bir şey yapmayacağım sevgili izler-okurum, sadece hızlı bir zapping turuyla başınızı döndürecek, tansiyonunuzu yükseltecek, aklınızı oynatacağım. Ama tabii burası da en az Gezi Parkı kadar kıymetli bir mekan olduğu için her aklına esen içeri giremez. Bazı ön elemeler sonrası kampımıza katılabilirsiniz.

Yaz Zapping Kampı başvuru koşulları:

1- Eğer şimdiye kadar hiçbir yarışma programına katılmadıysanız bari hemen birçok yarışma başvuru formunu doldurunuz. Elinizdeki başvuru formlarının sayısıyla bizleri şoka sokmaya çalışın, ama biz neler gördük izledik! Şaşıracağımızdan değil, maksat kampçılarımızı yüreklendirmek. Yarışmacı geçmişi köklü adaylar her zaman yaz zapping kamplarının gözdeleridir. Artık televizyonlarda en az 3 yarışma deneyimi olmayana kız bile vermiyorlar. Bu yazı yarışmadan bitirirseniz seneye denize girmeniz bile yasaklanabilir. Yaptırım üzerine yaptırım uygularlar üzerinizde, demedi demeyin. Gidin yarışın siz de! Kendinizi en az 3 kere rezil edin ki egonuz yumuşasın, insanların yüzüne bakacak haliniz kalmasın, ezilin, büzülün, üzülün ve artık kim ne derse yapacak kıvama gelin.

Haberin Devamı

2- Doktorlar dizisini her yaz olduğu gibi bu yaz da izleyin, bunu elbette vatandaşlık görevi bilin. Çünkü zapping kampı başvurusunda ‘doktorlar’ esprisi yapabiliteniz yüksekse öncelik kazanacağınız bilinen bir kriterdir. Jürimiz, elemeler sırasında dizinin gezdiği kanalları, dizi yayındayken tekrar edebilite potansiyeli gibi basit sorular yerine içerik üzerinde duracaktır. Çünkü kampımız ezberci değil analitik düşünceye önem veren güzide bir kurstur.

3- Aşk-ı Memnu dizisini 4 kez tamamlama sertifikanız yanınızda olsun. Ancak 4 seferden az izlediğiniz halde katılmak istiyorsanız lütfen sizlere özel yapılacak 3 günlük test için hazırlıklı olun. Matmazel’in odasının kaçıncı katta olduğundan veya Adnan Bey’in ilk eşinin mezar taşı renginden haberiniz yoksa lütfen gelmeyin! Çünkü bu bilgiler konunun içeriğini de derinden etkilemiştir, dolayısıyla ezbere girmez. Temel bilgilerdir. Mesela Matmazel’in odası üçüncü katta olsaydı birçok kritik mevzuyu bilmeyecekti gibi gibi, bla bla… (Yabancı dil şart!)

Haberin Devamı

4- TV şeflerinden öğrenilmiş 24 adet özgün yemek tarifi, Seda Sultan, Saba Tümer veya Müge Anlı’dan 6 adet özel içerikli, şok edici trajik yaşam öyküsü, her kanala tartışmacı olarak katılan en az 8 açık oturum insanı ismi ve Nihat Hatipoğlu’ndan 4 özlü çok sıradan sözü yanınızda bulundurunuz. Gerekli donanıma sahip zapping kampçılarına 10 parmak kumanda kullanma dersleri ücretsiz verilecektir.
Lütfen pasaportlarınız yanınızda olsun, aniden yabancı kanallara zappinglemiz an meselesidir. Yaz zapping kamplarında hayat sürprizlerle doludur…

NOT: VÜCUDUNUN HERHANGİ BİR YERİNE KUMANDA KAYNAMIŞ, EKLEMLENMİŞ, GİRMİŞ İZLER-OKURLAR BİR ÜST KURA DİREKT BAŞLAYACAKLARDIR. KABUL EDİLENLERİN İSİMLERİ ÖSYM’NİN ANA SAYFASINDA REZİL EDİLECEKTİR.

BAŞARILAR