Şenay Tanrıvermiş
Şenay Tanrıvermiş
Şenay Tanrıvermiş

TV koçluğu ön çalışmaları

Pis Yedili’nin izleyicinin başına Doktorlar dizisi gibi musallat olacağı belirtileri gün geçtikçe kuvvetlenmektedir. Demedi demeyin şanssız okur, kaza geliyorum diyor.

Haberin Devamı

Sınav sonuçlarını açıklıyorum, Sedef Batı 100, Özlem Yumuşak 100, Gülbahar Mete 100, Sayra Tayhan adlı okurlarım 100 aldılar. İsmini okumadıklarım kaldılar. Hayır kağıdınıza bakamazsınız tabii ki! Gidin müdüriyete form doldurun, formu alın muavine verin, muavinden alın sekreterde bekletin, sekreterden disiplin kurulu az başkanına gidin (as başkanın yerine bakana az başkan denir, bilmiyorsun gülme sus), orada öylece bir saat durup geri dönün, aşağı inin, yukarı çıkın, şikayet edin beni. Şikayet etmeyi başarın da takayım size! Neyse şimdi yeni konulara geçiyoruz…

• Serap Ezgü’nün kısa saçlarının aslında kalpak olduğu yönündeki söylentilerin doğru olmadığını sevgili okurlarıma duyurmayı görev biliyorum.

• Engin Aysever programında ‘aaaaaaa’, ‘yaaaaaaa’, birden sinirlenip bağırmadığı veya uzun kahkahalar atmadığı, ajitasyona gerek duymadığı, laf kalabalığı yapmadığı, Hulki Cevizoğlu betonarme soğukluğunda konuşmadığı halde sorularını sormaya devam ediyorsa, sana da aferin okur.

Haberin Devamı

• Balçiçek Pamir’in zarif programına katılan Zeki Demirkubuz, mizah anlayışı soytarılık olan insanlara ironi yapınca hay binkunduz durumlara nasıl gelindiğini efendi efendi anlattı çok entel okur.

• İntikam dizisinde gündüz çaya, kafeye veya işe giden kadınların parlak saten, uzun dantel elbiselerle gezen kadınların zevkleri İsviçreli bilim adamları tarafından mercek altına alındı canım okur. Kimin kafası, nerenin modası soruları şimdilik iki bilim adamının intiharıyla sonuçlandı.

• Bizim Okul adlı komedi dizisi hiç espri yapmayan bir komedi dizisi olarak farklı bir tarz mı deniyor acaba, ben anlamadım sen çözebildin mi Einstein okur!

• Neredeyse tüm dizilerde iki erkek kardeşin hep aynı kıza aşık olup birbirlerine düşman kesilmeleri artık Freudian kuramla bile açıklanamıyor. Herkes hasta mı acaba çok sağlam okur?

• Müslüm Gürses babamızın oynadığı reklamdaki Catherine yenge çok fena sinir bozmaya devam ediyor. Ne yapsak bilemiyoruz çaresiz okur.

• NTV haber kanalının kültür-sanat kanalına doğru evrildiği veya devrildiği şüpheleri açıklanamıyor meraklı okur.

Haberin Devamı

• Cumartesi Sürprizi adlı programın Pazar, Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günlerinde de yayınlanması sürprizin tadını sanki biraz kaçırıyor gibi, haksız mıyım yandaş okur?

• Demet Akbağ’ın önceki hayatında Güneydoğu’da bir kasabada yaşadığı ve kendisinin, kasaba belediye başkanının karısı olduğu kesinleşti sinemasever okur.

• Muhteşem Yüzyıl dizisindeki uzun bakışmaların sabırsız izleyicide kalp krizi riski yarattığı tespit edildi. Uyarırım kıymetli okur.

• Pis Yedili’nin izleyicinin başına Doktorlar dizisi gibi musallat olacağı belirtileri gün geçtikçe kuvvetlenmektedir. Demedi demeyin şanssız okur, kaza geliyorum diyor.

• Ali Ayşe’yi Seviyor dizisi resmen fiş kıvamında ilerliyor ya da ilerlemiyor; Ali topu at, Ayşe bak okul, Emel ılık süt iç… Terli terli televizyon izleme değerli okur.

Haberin Devamı

• Yalan Dünya’da Bora’nın çok kıymetli bir şeyleri satıp sonra geri almaya çalışmasına gülmüyoruz artık değil mi akıllı okur?

• Kayıp Şehir dizisinin büyük oğlu hariç dizideki herkes ve tüm Türkiye, karısının hamile olduğunu biliyor. Hep beraber söylemeyelim tamam mı, okur dayanışması yapalım okur! Hay Allah biraz evvel öğrendi, sonuna kadar inkar edelim kardo okur!

• Öyle Bir Geçer Zaman ki’de Cemile öpüşsün devrimimiz gerçek oluyor galiba çok canım okur! Kadınlar öldürülmesin ve Cemileler sevsin sevilsin! Lütfen izin ver sevgili okur! Cemile öpüşünce reyting düşerse sen de gözümden düşersin bak vefakar okur!

• Kıvanç Tatlıtuğ hakkında yalan yanlış kötü haberler çıkaranların başına beteri gelsin. Çabuk ‘amin’ deyin küçük kemik kitle okurum! Tamamdır itaatkar okur!

Haberin Devamı

• Huzur Sokağı’ndaki şıklık, makyaj, süs, püs, takı, mücevher insanı imana getiriyor. O sokakta boş ev bilen duyan var mı? Size soruyorum, cevap ver imanlı okur!

• Hande Altaylı’nın çok satan Kahperengi kitabından uyarlanan Merhamet dizisi müthiş kadrosu ve senaryosuna karşın bir türlü başlamaya cesaret edemiyormuş galiba. 20 Dakika gibi havalı başlayıp sönük bitirmemek için, sönük başlayıp havalı mı bitirsek stratejisini uygun bulmuş olabilirler. Haklılar tabii anlayışlı okur, çünkü dizi piyasasında düşmez kalkmaz bir Allah!

• İşler Güçler’i 23.00’e almışlarsa almışlar, kader utansın deyip geçelim, inat edelim direnişçi okur. İşler Güçler’i sabah 3;47’ye koysalar seyredelim gülelim. Hayatımız olmuş işler güçler, tıfıtıfıtıfıtıfı…

Haberin Devamı

Yakında tvkologluktan TV Koçluğuna geçmek için çalışıyorum, artık bilinçsiz seyire son vereceğiz. Seyir detoksu ve gerekli yerlere reyting botoksu hatta TV seyrederken pilatesli patates oturtma tarifi bile vereceğim. Not al not, unutursun okur!