Şenay Tanrıvermiş
Şenay Tanrıvermiş
Şenay Tanrıvermiş

Gülmemin sebebi yok, bahanesi çok

Hürriyet Aile üşenmemiş, hiçbir zorluktan kaçınmamış ve bir anket yapmış. Hahahahahahaaaa! Okuyucular 2012 yılının en sevilen dizisinin ‘Yalan Dünya’ olacağını öngörmüşler. Sonuca hahahahaha katılıyorum ama gülmekten değil gerçekten katılıyorum. Hahahahah

Haberin Devamı

Hürriyet Aile üşenmemiş, hiçbir zorluktan kaçınmamış ve bir anket yapmış. Hahahahahahaaaa! Okuyucular 2012 yılının en sevilen dizisinin ‘Yalan Dünya’ olacağını öngörmüşler. Sonuca hahahahaha katılıyorum ama gülmekten değil gerçekten katılıyorum. Hahahahaha!

Hahahahaha HAAAHAHHHAHHAAAAA PUAHHHHHAAAHHHHA!

Neden mi gülüyorum? Kumandayı kaybettim, bulamıyorum Hahahahahahhhhhhaaaaaahaaaaahhhhaaaa!

Bunda gülecek bir şey yok mu?

HAAAAAAAAAAHAHAHAHAH HAHAHAHAHAHA! Bir sebebi olması şart değil maksat pozitif olmak, ayrıca kumandayı bulamamam da cabası.

Derin bir nefes alıyorum sonra ekrana doğru kahkaha püskürüyorum. Bir Saba, bir ben! Bir ben, bir Saba! Coşuyoruz, kükrüyoruz, zıvanadan çıkıyoruz. Kahkaha taşlaması yapıyoruz! Yardıra yardıra karnımı, çatlata çatlata ciğerlerimi, akıta akıta gözlerimi, ayıra ayıra ağzımı gülmekten ölüyorum.

Haberin Devamı

İlk bir iki kahkaha da azıcık zor oluyor, sonra alışıyorsunuz. Puahhhhhaaaahhahahahah, HAHAHAHAHAHAHAAAAHA! Güldükçe gülesi geliyor insanın. Yeterince kademeli ilerlerseniz en az yarım saat puahhhhahahahahaha devam edebilirsiniz. Allah canınızı almasın e mi?

HAHAHAHAHhahaha!

Bir sabah ansızın gelişiverdi her şey. En başarılı kadın programcının atakları aniden gelişen bir olay gibi patlak veriyordu. Gitttikçe artan dozuyla patlama büyüyordu. Kumanda elimde değildi, saldırıya maruz kalarak ekran başında panikledim ama aslında hayati tehlike arz etmediğini biliyordum. Yine de çok korktum, ekrandan içeri dalacak suratımıza yakın plan kahkahayı patlatıp, hepimizi yutacak sandım. Kriz uzadıkça uzadı ve bitti derken tekrar başladı. En yakın masa altına girip kafamı ellerimle korumaya çalışarak bekledim. Bir saat, iki saat derken her tarafım tutuldu. Üzerime esen uzun kahkaha fırtınası altında çaresizdim. "Ya Allah bismillah" diyerek karşı atağa geçtim. Avazım çıktığı kadar gülerek kumandayı bulmak üzere masanın altından çıktım açık alınla. Muhtaç olduğum asil kan damarlarımda mevcuttu. Saba güldükçe ben de bastırıyordum. Ama nasıl gülüyordum, nasıl gülüyordum, ayyy ayyy ayy kahramanca gülüyordum. Derken kumandayı buldum, can havliyle bastım tuşlara. Gel gör ki gülmeyi durduramıyordum! Bir de ne göreyim!

Haberin Devamı

Yılların tiyatrocusu melek Melek Baykal, Martha Stewart’ı atmış stüdyodan sabah programı yapıyor. Üstelik çok da başarılı ama ben gülmekten yerimde duramıyorum. Hahahahahahahhaaaa! Asla taklit dekorla dalga geçtiğimi zannetmeyin! Öyle sandıysanız çok komiksiniz yahu! Kıh kıh kah kah kah hahahaha HAHAHAPuaahhhhhhhhhhaaaaaaaaaahhaaaahhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaahahahahahahah!

Kaliteli olduğunuzu ispatlamak için kendinize Amerika’dan ithal format atmak zorunda mıydınız deeeermişim, kıh kıh kıh kıh kıhhhhhhahahahahahaha!

Hahahaha HAHAHAHAHA HAHAHAHAHHHHHHHHHHHAAAA! 

Hürriyet Aile'nin yaptığı anket ve sonuçları:

Sizce 2012 yılına hangi dizi damgasını vuracak?

Yalan Dünya - % 56
Koyu Kırmızı -  % 2
1 Erkek 1 Kadın - % 9
Son - % 8
Muck -% 5
Kalbim 4 Mevsim -% 5
Diğer - % 14