Şenay Tanrıvermiş
Şenay Tanrıvermiş
Şenay Tanrıvermiş

Benin de duamı kabul edesen...

Benim de dualarımı kabul edesen… Amin! Okurlarımın ilgisini Nihat Hatipoğlu gibi 7/24 daim kılasan...

Haberin Devamı

Benin de duamı kabul edesen, Nihat Hatipoğlu gibi meşhur edesen yarabbi!

Çok sevgili okurcuğum artık tüm televizyon kanalları inşallah, maşallah ile açılıp kapanıyor. Yılın 12 ayı Ramazan kıvamında! Dualar ve beddualar arasında temennilerle tüm aksiyonlar, fikirler ve tehditler temize çıkartılıyor. Haliyle bir TVKOLOG olarak ben de dualarımı beddualarımı sizlerle paylaşmaya karar verdim. Tabii yerel bir tat ile konuşan hocalara özenerek dualarımı temiz bir Urfalı şivesiyle lezzetlendirmeyi de ihmal edemezdim. Lütfen paragraf sonlarında amin deyiniz!

• Güldür Güldür’de hep aynı esprileri yaparak ve her skecin sonucunu absürt oyunlarıyla göbek havalarına bağlayan anlayış Allah’ından bulasan!

• İzdivaç programlarını basan anne babaların yaptığı fedakar ebeveyn haykırışlarını alkışlayan stüdyo sakinlerinin hepsi huzursuz bacak sendromuna tutulasan! Her gece yatakta bacaklarını zangırdatasan da çaresi bulunamaya!

Haberin Devamı

• Günde 5 çeşit "O Tarz Benim" programını halkına reva gören ve her birine bozuk türkçeli ithal gelini şart zanneden yapımcılar tez zamanda ithal malı damatlar tarafından öpülesen! İflah olmayasan, öpülmeye alışasan, öpemeyesen inşallah!

• 1001 odalı yalıda bir cümle konuşmak gerekince oyuncularını gayet normal yalının bahçesine çıkartan Paramparça senaristleri siz de karda kışta soğukta kalasanız! Donasınız, tir tir titrerkene karakterlerini ‘mutfak’ diyerek evin içinde sıcak sıcak dolaştıran Birol Güven’den ders alasanız! Pişman olasanız ve de yalvara yalvara ağlayasanız!

• Kurtlar Vadisi’nden ayrılan oyuncuların elinden silahı almayıp çeşit çeşit dizi de kurşun saçtırmaya devam eden akıllı yapımcılar ah o silahları kendi elinize alıp kendi kafanıza sıkasanız inşallah!

• O Ses Türkiye yarışmasında Ebru Gündeş’in sanatını, sesini ve siyasetini güya birbirinden ayırdığı için ayakta alkışlayan diğer sanatçılar, dizlerinizin bağı çözüle oturduğunuz yerde kalasanız! Allah size sadece para değil akıl fikir de vere! Böyle rezil rüsva olup sevenlerinizi de daha fazla üzemeyesiniz inşallah!

Haberin Devamı

• Yüce rabbim bu millete acıya, dualarını duya da Yeteneksizsiniz Türkiye ve Ben Bilmem Eşim Bilir zulmü bir son bula! Allah vere de bu bitmez çile dola, bu rezaletten sonunda vazgeçile…

• Ey büyük Allah’ım bazı kanallarda satılan otomatik kıbleli namaz öğreten seccade satıcılarının yanları, yönleri, yolları bozula! Duaları hep yanlış yere gide! Hatta sık sık abdestleri de bozula!

• Kaderimin Yazıldığı Gün’ün ciks ağası Kahraman’ı canlandıran Özcan Deniz’in geçirdiği ağır tribal kasılmalara doktorlar çare bulamazsa hacılar hocalar bir çare düşüne! Gelen geçen, bilen bilmeyen, seven sevmeyen acıya da okuya üfleye Özcan’a! Kasılmaktan oynayamayan adamcağız hayırlısıyla üflendikçe gevşeye ey güzel Allah’ım!

Haberin Devamı

• Ey yücelerin yücesi Allah’ım seni tesbih ve tasdik ederim. Bütün noksan sıfatlardan tenzih ederim. Sen bağışlayansın merhamet edensin. Senden bugünün ve gelecek günlerin hayrını istiyorum, bu günün ve yarının şerrinde sana sığınırım. Bu arada Allah’ım Karagül’de kaç sezondur yüzü gülmeyen ve her biri teker teker tanker tanker göz yaşı döken karakterlerin de yüzünü güldüresen! O konak hanesine de gün yüzü gösteresen! Gülmeyi unutan yaşlı gözlere derdi verensin, şimdi de derman veresen! Eh tabii sen benden daha iyi bilesen!

• Allah´ım hastalığı artan, şifası güçleşen, çaresiz kalan ve senden başka sığınak ve ümidi olmayan kullarına merhamet et! Dirilttiğin Ertuğrul’dan bizi kurtar, bize birazcık demokrasi veresen!

Haberin Devamı

Allah’ım benim de dualarımı kabul edesen… Amin! Okurlarımın ilgisini Nihat Hatipoğlu gibi 7/24 daim kılasan, beni de meşhur bir hoca edesen! Daha önce de belirttiğim gibi sen daha iyi bilesen!