Şenay Tanrıvermiş
Şenay Tanrıvermiş
Şenay Tanrıvermiş

Ayrılın ve evlenin hemen!

Evlenip çocuk doğurma seferberliği ilan edildi, haberiniz yok mu? Demokrasinin ilerisinden geri kalmayın!

Haberin Devamı

Ayrılın kadınlar, ayrışın, parçalarınıza bölünün! Öyle % 50 filan değil teker teker ayrılın. Herkes tek başına kalırsa bölünme, ötekileştirme, kutuplaşma olmaz. Ülkenin yarısına kadınlar yerleşsin birer birer, öteki yarısına erkekler adam gibi. Aynı evde kızlı erkekli yaşamayın, sevişmek isteyenler derhal evlenin, belirlenecek saatlerde çiftleşin, regl dönemlerinizi muhtarlığa belirtin, söylenecek saatlerde beslenin, istenilen günlerde doğurun, emredilen zamanda dağılın.

Herkes herkesten ayrılsın hemen! Sözlenmeyin, nişanlanmayın, kimseyle çıkmayın, flört etmeyin direkt evlenin. Sevgiliyle oyalanmayın, sonuca odaklanın.

Herkes koşa koşa çocuklarının elini tutsun ve en yakın evlendirme dairesine yetişsin! Yok yok el ele de tutuşmayın, yan yana koşun!

Haberin Devamı

Kadınlar bir tarafta erkekler bir tarafta boy sırasına dizilin. Birbirine denk gelenleri birbiriyle evlendirin. Mantıksız bir şey söylemiyorum, demokratik bir şey söylüyorum. Uzunu kısayla, şişmanı zayıfla denk gelmesin, dikkat edin. Çabuk çabuk, topluca, memleketçe dünya evine girin.

Evlenip çocuk doğurma seferberliği ilan edildi, haberiniz yok mu? Demokrasinin ilerisinden geri kalmayın! Nikah dairelerine koşarken birbirinizi ezmeyin ama mümkünse yolda beşik kertin, kız alıp kız verin, berdelden çekinmeyin.

Durmak yok doğurun, her yere aile, her yerde sülale kurun. Yatın kalkın Allah’ınıza şükredin! Neden diye sormayın, istemiyorum diye düşünmeyin, just do it!

Bu arada yine hamile kalın ve en az 3 tane doğurun, sonra 2 tane daha doğurursunuz! Çok mu zor yani? O zaman üçüz yapın, daha da kolayı var beşiz çıkarın ve bir avazda kurtulun. Seri olarak ürerken bile daha fazla üremenin yollarını arayın. Arayan bulur demişler, inşallah Allah’ınızdan bulun!

Çatınız mı dar, yeriniz mi yok, yoksa yeniniz mi dar? Ne var, ne var?

Yemeyin içmeyin, yatıp kalkıp milletin orasıyla uğraşın. Herkes herkesten ayrılmadıysa ihbar edin, yetkililerle işbirliğine girin, laf yetiştirin, kardeşi kardeşe düşürün, sevenleri ayırın. Konu komşunun yüzüne gülün, aniden çaya kahveye baskına gidin, evde kızlı erkekli oturan varsa insanlık namına yetkililere bildirin. Varsın size muhbir desinler, olsun size ispiyoncu desinler ne derlerse desinler yeter ki ispikleyin, yeter ki evlenin, yeter ki çocuk doğurun yırtılana kadar! Kızlarınıza kitap değil çeyiz alın, kütüphane değil sandık yapın, meslek değil koca bulun.

Haberin Devamı

Doğmamış kız çocuğuna kefen biçin! Doğmuş olanlara gelinlik diktirin. Mümkünse sadece cinsiyet ayrımcılığı yapmakla kalmayın; dil, din, ırk, mezhep ve etnik kökenlerine göre de insanları ötekileştirin.

Ayıracak ayrıştıracak, bölünecek, kırılacak, incitecek, ötekileştirecek kimseyi bulamadıysanız kendinizi ikiye ayırın. Hücrelerinizi, organlarınızı, liflerinizi, kaslarınızı, yağlarınızı ayıklayın, bölün, parçalayın, yönetin. İçeride bir yerde azıcık bir ruh bulursanız korkmayın, iyi para ediyormuş ve az bulunuyormuş diyorlar, hemen satın!