Şenay Tanrıvermiş
Şenay Tanrıvermiş
Şenay Tanrıvermiş

At bir Saba Tümer kahkahası

Sevgili TV koçum geçen hafta sizin önerdiğiniz üzere nefes egzersizleri yaparak zapingliyordum.

Haberin Devamı

Öncelikle tüm okur-izlerlerimi olumlayarak ve hiç vakit kaybetmeden sizlerden gelen sorunsallar ve %100 çözüm odaklı cevaplara geçiyorum. Çünkü yıllardır bilinçsiz TV izleme sonucu halkımızın durumu içler acısına ve yüce dağ başlarının doruklarında karlanmaya yol açmıştır.

İlk okur-izlerim Dölbahar Kuantürk’ün çıkmazına çare olmak üzere dinliyoruz. Lütfen sevgili-izler okur sen de kendine ders çıkart. Sonuçta Kimesoka eyaletinde 25 dakikalık workşoka katılan kaç aydınımız var ki? Hemen kendime nazar değmesin diye kendimi olumluyorum: ‘Ben benim kaşıma gözüme kurban olayım, ben benim fevkaladeliğimin farkındalığıyla liderlik konumunda hoplayayım’. Sakinleşip Dölbahar’a kulak veriyoruz.

Sevgili TV koçum geçen hafta sizin önerdiğiniz üzere nefes egzersizleri yaparak zapingliyordum. Burnumdan derince aldığım havayı soluk borumdan aşağı itmek yoluyla iç organlarımı havalandırıyor ve ağzımdan veriyordum. Üç nefesten sonra zappingleyerek uygun kanal arayışıyla ahenkli, uyumlu ve kaliteli bir tutum sergiliyordum. Böylece beynimin iki yarımküresi dengeli çalışıyor, yaşam enerjim yükseliyordu. O sırada hayat boyu her şeyleri bilinçsizce yapan ve yaşamına ne uyku, ne ölüm, ne hastalık, ne de dans koçu gibi tek bir koç girmemiş öküzler gurusu kocam içeri girdi.

Haberin Devamı

Kendisi benimle Ebru Şallı izlerken Kundali Aerobik Pilatesti bilem yapmıyor. Hatta zorla yaptırdığım birkaç hareket sonrasında gaz çıkarmak suretiyle beni şoklara, kendisini de gülme krizine soktu. Yani yok böyle bir hayvan sevgili Şenal koçum. Haliyle ağzımdan alıp burnumdan mı vericem, burnumdan alıp ağzımdan mı vericem şaşırdım. O günden beri düzensiz solunumla gün be gün soluyorum. Neremden alıp neremden vermeliyim, kısacası neremden solumalıyım?

Öncelikle kocanı negatif olumluyorum, hayvanoğlu hayvan bir yapıya sahip belli ki. Bu hayvansal yağlar ve kaslardan oluşan bünyeyi neden hemen bir hayvan barınağına yatırmıyorsun? Bırak onunla belediyemiz ilgilensin. Gitmemekte direnirse ‘sen oradan atlarsın’ diye gaz ver, gitsin yarışmaya katılsın. Bütün yarışmacılar sakatlandı, seninki de sakatlanır Allah’ın izniyle. Allah büyüktür, belki gider kendiliğinden atlar oradan.

Haberin Devamı

Yarışmanın sunucusu Serdar Ortaç’ın sevgilisiymiş. Türkçe bilmeden program sunarken espri bile yapıyor. İşte bu yüzden yarışmacılara deli cesareti geliyor ve koşa koşa atlıyorlar. Senin yüzme bilmeyen bol GDO’lu duygusal kocan orada Türkçe bilmeyen sunuculara kendini ifade edene kadar ölür, sen de mevlitine hepimizi çağırırsın. Şimdiden kendisine ‘3 el-fatiha’ ve ‘bir ihlas’ surelerini paket olarak ücretsiz okuyorum. Amin.

Nefes meselesine gelince, kolaylık olsun diye ilk hafta mandalla solunum yapacaksın. % 100 organik bir mandal alacaksın, istersen benim web sayfamdan ‘nefes mandal’ına tıkla sipariş ver, hemen eve gelsin. Burnundan derin bir nefes alıp ağzından kolayca verebilmek adına ağzından nefesi verirken burnuna mandalı takacaksın. Burnundan nefes alırken mandalı çıkaracaksın ve ağzından verirken tekrar takacaksın yoksa ağzın burnun birbirine karışır. Nefesi burnundan getirmemek adına mandal odaklı çözüm yöntemi kendi icadımdır.

Haberin Devamı

Ayrıca oda sıcaklığında günde 3 çarpı 1 dizi yazıyorum reçetene. Bu aralar tartışma programlarından hele hele Aguhan Salça hanımefendinin üç gazeteciyle beraber tüm ülkeyi delirttiği ‘4 tarafım hain zulası’ndan uzak duracaksın. Kumandanı o taraflara zaplama!

Sabahları komik bir şey olmasa da at bir Saba Tümer kahkahası, bak nasıl da güzelmiş dünya!

Karşılıklı sevgiler, saygılar, duygusal bakışmalar, alkışlar!