Sema Tezer
Sema Tezer
Sema Tezer

Yeni insana mektup

Dünya Muhteşem bir yer. Yaşamak muazzam bir deneyim. Doğa olağanüstü…

Haberin Devamı

“Dünya muhteşem bir yer. Yaşamak muazzam bir deneyim. Doğa olağanüstü… Haydi, hemen şimdi “beni” elinizde tutarken başlayın değişmeye…” 

Hoş geldin YENİ İNSAN… Doğum günün önce ülkemiz, sonra tüm insanlık için kutlu olsun! 

Bütünsel kalıcı sağlığa kavuşmuş bir dünyanın ilk adımlarından biri olsun!

Her sözün insanlara yeni derin bir nefes, her cümlen yenilenmiş hücrelerin müjdecisi olsun!

Sen doğmadan önce, tohumlarının ilk atılmaya başladığı günden itibaren varoluşuna şahitlik eden biri olarak; gözlemlerimi, düşüncelerimi, hislerimi biriktirdim. Şimdi dünyaya geldiğin bugünlerde, bu mektupla tüm bunları seninle paylaşmak isterim.

Sevgili Yeni İnsan; sen, seni dünyaya getirenlerin içine yıllar önce atılmış “Bütünlük” ve “gerçek insan” olma tohumlarının ürünüsün. Bu tohumlar ev sahiplerinin içinde önce teker teker bilgiyle, bilimle, deneyimle, meslekle, gözlemle, sezgiyle, duyguyla, derinlikle, çocuksu merakla, inançla, sevgiyle ve en önemlisi “insan aşkıyla” büyüdü, gelişti ve serpildi. Olması gereken en doğru ve uygun vakitte yaşam onları bir araya getirdi. Ortak amaç ve anlam tohumları birleştirdi, bütünleştirdi ve böylece tek bir vücut haline gelen YENİ FİDAN büyümeye başladı.

Haberin Devamı

Üç yaratıcının ellerinde, yeni fidan olarak; adanmışlıkla, çalışkanlıkla, özenle, emekle, dostlukla ve sevgiyle büyüdün, büyütüldün. Her bir dalın, yaprağınla “sağlık” kavramı yeşerdi yenilendi, tohumunun özündeki “bütünsellikle” zenginleşti. Sen geliştikçe çiçeklerinden “kalıcı sağlık” damlamaya başladı.

Bir gün artık sen yeterince gelişmiş genç bir fidan olunca, dallarının budanması, toprağının gübrelenmesi, kuruyan yapraklarının temizlenmesi gerekti. Hayat işte…Tesadüf mü dersin, plan mı bilmem ama bir kahraman çıkageldi günün birinde. Uyumla, aynı noktadan, aynı resme bakarak, heyecanla, coşkuyla üç adanmış yaratıcını destekledi. Bakımlı, etkili ve heybetli bir ağaca dönüşmen için canla başla çalıştı.

O güne kadar uzaktan tanıdım seni. Oluşumuna dışarıdan şahitlik ettim. Seni bol bol dinledim yaratıcılarından. Ve bir gün geldi, benim seni resimlerle süslemem istendi. Seninle tanışacak olanlar seni daha iyi anlayabilsin, tanıyabilsin diye, çiçeklerinden damlayan “kalıcı sağlık” gözlerinin önünde canlansın, hayat bulsun diye…

Haberin Devamı

İşte böyle YENİ İNSAN… Günler geçti, aylar geçti, yıllar geçti… Sen şimdi heybetli, ulu bir ağaç gibi aramızdasın. Elimizdesin. Her satırından yenilik, yaşam, sağlık, her cümlenden “Gerçek İnsan” damlayarak binlerce insanın yaşamını aydınlatacaksın…

Tekrar hoş geldin dünyamıza…