Bir sivilce bu kadar mı güzel sıkılır?

Sevgili Sandra, sen iste ben seninle hiç ücret almadan yıllarca sivilce sıkmaya razıyım yemin ederim...

Haberin Devamı

Her şey facebook'ta mail kutuma gelen linki tıklamamla başladı. "Sedef, bu videolar tam senlik, bayılacaksın" demişti gönderen. 

Daha önceden de bahsetmiştim çocukluğumdan beri çok severim kesme biçme işlerini izlemeye. Elime dikiş atılırken ya da bir başkasının yarılmış kafası dikiş atılırken öyle istekli ve dikkatli izliyordum ki ta o zamandan belliydi cerrah olacağım :)) Cerrahlığın sadece kesip biçme olmadığını çok geç anladım ama elimden de tutan olmamıştı hayallerime kavuşmam için. Ben de fırsat buldukça bu küçük kesilere dikiş atılırken izlediğimle, oyuncak bebeklere ameliyat yapmışlıklarımla kaldım. Son yıllarda video platformlarında yayınlanan videoları izleyerek cerrah olma arzumu biraz olsun perçinlesem de bence ölene kadar bu isteğim baki kalacak bende.

Haberin Devamı

Beyin ameliyatı, doğum, by-pass, estetik ameliyatlarını zaten yedim yuttum sayılır. Birkaç ay önce tanıştığım bu videolar ise onlardan biraz daha farklı.

Bir sivilce bu kadar mı güzel sıkılır

Sosyal medyada kısa sürede Dr Pimple Popper yani 'Doktor sivilce sıkıcı' olarak ünlenen Kaliforniya'lı Dermatolog, Cilt Kanseri Uzmanı ve Estetik Cerrahı olan Sandra Lee'nin videolarını kime izletmeye kalksam "ıııy" diyerek midelerinin bulandığını söylüyorlar. Tamam biraz mide bulandırıcı olduğuna katılıyorum ama sivilce sıkarken kullandığı aletler, sivilce gibi görenen şeylerin içinden çıkan o tarif edilmez şeyler gerçekten çok etkileyici.

Anladım ki bu videolar sadece beni etkilemiyormuş. Sandra'nın takipçi sayısı oldukça yüksek. Şimdiden 1.2 Milyon takipçisi var. Videoları bugüne kadar yaklaşık 400 Milyon civarı izlenmiş.

Hastalarının videolarını onların izniyle ve isimlerini açıklamadan yayınlıyor ve onlara bunun karşılığında ücretsiz cilt temizliği yapıyormuş. Sevgili Sandra, sen iste ben seninle hiç ücret almadan yıllarca sivilce sıkmaya razıyım yemin ederim :) Benim de neremde varsa sıkabilirsin istediğin kadar :)

Haberin Devamı

Adı sivilce sıkıcı olabilir ama insanların vücutlarından saniyeler içinde o ilginç aletleri ile sadece sivilce değil öyle değişik şeyler çıkarıyor ki gerçekten inanılmaz. Hele bir kist temizleme operasyonları var ki tarif edilemez...

Buraya bahsettiğim videolardan ya da fotoğraflarından koymamak için kendimi zor tutuyorum midenizi bulandırmasın diye ama en azından kullandığı aletleri koymak istiyorum izninizle.

  Bir sivilce bu kadar mı güzel sıkılırBir sivilce bu kadar mı güzel sıkılır

Bence bunlar aletten öte bence sihirli bir değnek adete.

Dr. Sandra Lee'nin takipçilerinin en çok merak ettiği sorulardan bir tanesi de bu aletler zaten. Tıpkı benim gibi bu aletlerin nereden temin edilebileceğini soran insan sayısı hayli fazla... Kullandığı aletlerin internetten alınabileceğini belirten Lee "Sıcak bir duş sonrası, aletleri çok bastırmadan temizlemeye özen gösterin, yoksa kalıcı kızarıklıklara sebep olabilirsiniz!" diyerek bu merkalı hayranlarını uyarmayı ihmal etmiyor.

Haberin Devamı

Acaba diyorum, ben bu aletlerden şipariş versem, kimseden para almadan içi dolmuş sivilceleri sıkıp videoya çekmek istesem kaç kişi gönüllü olur bu işe :) Valla 5 kuruş para istemiyorum, bedava cilt temizliği de yaparım yeminle...

Benim Sandra'dan neyim eksik diplomam haricinde :)

Önemli not: Önceki yazılarımdan birinde öksürük şurubu yerine kendi yaptığım karışımı içtiğimi yazmıştı, birilerinden senin mesleğin ne ki böyle bir şey yazıyorsun diye tepki gelmişti. Şimdi de doktorculuk oyunu mu oynuyorsun sen diye tepki gelmemesi için bu notu ekliyorum. Şaka şaka...

Yazarın Tüm Yazıları