Ruh vampirleri

Hepimizin hayatında enerjimizi emen, bizi çoşkusuz bırakan insanlar vardır. Bu insanlara "ruh vampirleri" deniyor. Yan yana olduğumuzda içimizi karartmalarından, derin derin nefes alma ihtiyacı duymamızdan ve kendimizi bir an önce o ortamdan atma ihtiyacı

Haberin Devamı

Hepimizin hayatında enerjimizi emen, yaşam çoşkumuzu sömüren insanlar vardır. Bu insanlara "ruh vampirleri" diyoruz.. Yan yana olduğumuzda içimizi karartmalarından, derin derin nefes alma ihtiyacı duymamızdan ve kendimizi bir an önce o ortamdan atma ihtiyacımızdan bu insanları tanımak mümkündür.

Belki çok iyi insanlardır ama kısa sürede olmasa da süre uzadıkça onların yanında daralır, uzun süre kalamaz, ruhumuzu ve enerjimizi emdikleri için kendimizi kötü hissetmemize neden olurlar.

Ruhumuzu emen insanların temel özelliği onların da daha önce ruhlarının emilmiş olmasıdır. Ruhu uzun süre emilen insanlar artık bir süre sonra başka insanların da ruhlarını emmeye başlıyorlar. Bu insanların bildiğimiz vampirlerden farkı kan yerine ruh emmeleri olduğu halde verdikleri zarar belki diğerlerinden çok daha fazla oluyor.

Haberin Devamı

"İnsanın ruhu nasıl emilir?" diye merak ediyorsunuzdur belki de... Ruh emen insanları her şeye muhalif oluşlarından, bizden yana görünüp, sürekli bizi yerden yere vurmalarından, yanlarında olmadığımız ortamlarda sürekli hakkımızda konuşup, yan yana geldiğimizde "Seni sevmesem böyle konuşmam, ben senin iyiliğini istiyorum" demelerinden ayırt edebiliriz. Her ne kadar bunu istemesek de sırf bize iyilik olsun diye bunu yaptıklarını iddia ettikleri için onlara karşı koymak mümkün olmadığı gibi korunmak da bir o kadar zordur.

Bir süre sonra ruhumuz bunu hissedip bizi koruma amaçlı olarak bu insanlardan uzaklaşmaya yönelttiğinde kalbimizin sesini dinlersek az bir zararla kurtulma umudumuz vardır ama bunu yapmadığımızda zararın sonuçları büyümekte ve biz de bir ruh emici olarak diğer insanların ruhunu emmeye başlayan insanlar olmaktayız.

Ruhumuzu emilmekten kurtarmak ve ruh emici olmamak istiyorsak bu tür insanlardan uzak durmalı, çevremizde onların varlığını hissettiğimizde bir an önce oradan uzaklaşmalı ve kendimizi korumalıyız. Her zaman bu konuda uyanık ve dikkatli olunuz.  

Yazarın Tüm Yazıları