Yeni yıla ‘güzellikle’ başlayalım

Geçen yıllar, dış etmenler, genetik faktörler, vb. etmenler cildimizin zaman içinde canlılığını, parlaklığını ve tazeliğini kaybetmesine neden olur.

Haberin Devamı

Yeni yıl; yaşayacağımız yeni günler, yeni heyecanlar, yeni mutluluklar, yeni gelişmeler demek. Hem kendimiz hem de ülkemiz için mutlulukların çok, üzüntülerin az olduğu bir 2015 dileklerimle Hürriyet Aile’de ‘yeni’ köşe yazarı olarak başlamak istiyorum sözlerime...

Yeni kelimesi küçük büyük herkesin içini ısıtan bir söz. Hayata yeni bir sayfa açmak, yeni bir araba almak, yeni bir kariyer yolculuğuna başlamak her zaman güzel ve özeldir. Biz güzellik uzmanları da insanların güzelliğinize güzellik katarken onlara hayatlarında yeni bir başlangıç yapma heyecanını sunuyoruz. İnsanların ümitsiz kaldığı, kendini biçare hissettiği o anlara şahit olduktan sonra yepyeni bir mutlulukla kliniklerimizden ayrılmaları, inanın bizleri işimizi yapma adına daha çok motive ediyor.

Haberin Devamı

Şimdi bu mutlulukları siz değerli Hürriyet Aile okurları ile paylaşmak ve uygulayacağınız pratik yöntemlerle yeni yılda bu keyfi birlikte almak istiyorum. Her hafta yayınlanacak yazı dizileri, pratik çözümler ve başarılı olmuş uygulamalar ile güzelliğinize güzellik katacak, hayatınıza taptaze bir başlangıç yapmış olacaksınız. Yıllarca uzman hekimlerimle yaptığım başarılı uygulamaları sizlerle bu köşede buluşturacak ve sizlerle etkileşimli olarak yazılarıma yön vereceğim. Yeni yılda bu yeni heyecanı sizlerle birlikte yaşamaktan dolayı çok mutluyum. Sizin de mutluluklarınızı buradan Hürriyet Aile okurlarımızla paylaşmaktan büyük keyif alacağım.

Güzellik uygulamaları için ilk yazı ve önerim olarak sizlere bu hafta altın çilek peelingi ile cildinizin nasıl ışıl ışıl parlayabileceğini ve tazeliğini koruyabileceğini anlatacağım. Hadi bakalım, başlayalım...

Altın çilek peelingiyle cildiniz yeniden ışıl ışıl olacak

Geçen yıllar, dış etmenler, genetik faktörler, vb. etmenler cildimizin zaman içinde canlılığını, parlaklığını ve tazeliğini kaybetmesine neden olur. Üstelik bu canlılığı korumak adına yapılan uygulamaların çoğu cildin soyulmasıyla sonuçlanır. Bu gibi sizleri üzen sıkıntılara aslında güzel bir çözüm bulunuyor. Öyle bir peeling sistemi düşünün ki cildinizi soymadan, sizi sosyal hayattan uzaklaştırmadan her geçen gün cildinizi güzelleştirecek ve cildinizin nefes almasını sağlayacak.

Haberin Devamı

Canlılığını yitiren, lekelerin oluştuğu, ince çizgilerin belirginleşmeye başladığı bir cilt özellikle kadınlarımız için en büyük mutsuzluk kaynaklarının başında gelir. Biz kadınlar için cilt sağlığı en önemli gündem maddesidir. Bahsettiğimiz bu sorunlar için birçok yöntem geliştirildi. Bu yöntemlerden biri de ‘altın çilek peelingi.’ İtalya’dan gelen altın çilek ekstreli ve büyüme faktörleri içeren peeling sistemiyle bu sıkıntılarınız hemen hemen tarih oluyor. George Clooney'in doktoru olarak da bilinen ünlü Estetik Uzmanı Riccardo Forte tarafından geliştirilen bu peeling sistemi içinde; cildin onarım sürecini destekleyen hücresel büyüme faktörleri, güçlü antioksidanlar yer alıyor. Antioksidanların başında ise hepimizin bildiği altın çilek ekstreleri yer alıyor.

Haberin Devamı

Gelelim bu sistemin ayrıntılarına. Peeling sisteminde jöle ye benzer bir baz krem bulunuyor. Her cildin problemine göre ayrı ampuller yer alıyor ve bu ampuller içerinde yer alan asit türevleri kremin içerisine karıştırılıyor. Bu şekilde hazırlanan peeling cilde uygulanıyor. Uygulama sırasında cilt giderek geriliyor ve uygulanan peeling ciltte donmaya başlıyor. Peeling yaklaşık 30 dakika bekletildikten sonra ince bir zar şeklinde çıkartılıyor. Gördüğünüz gibi oldukça kolay ve pratik bir yöntem.

Cildinize uygulanan peeling sayesinde cildinizdeki problemde kısa sürede değişim gözlemleniyor. Cildin problemine göre 4-6 seans önerilen uygulama sonrası sosyal hayatınıza anında dönüş yapabiliyorsunuz. Zaten bu peeling sistemini diğer peelinglerden ayıran önemli özelliklerin başında sosyal hayatı etkilemeden ve cilde herhangi bir tahribat yapmadan lekelerden ve ince çizgilerden kurtarıyor olması.

Haberin Devamı

Bu sistem matlaşıp canlılığını yitirmiş cildinizden yavaş yavaş kurtulmanızı sağlıyor. Uygulanan her seansın ardından kendinizi daha iyi hissedecek ve sizi görenlerden oldukça güzel övgüler alacaksınız. Biz hanımlar için de en önemli konu kendimizi güzel hissetmek değil mi zaten?

Güzellik, sağlık ve mutluluk dolu bir yıl geçirmeniz dileğiyle... 

Yazarın Tüm Yazıları