Somon balığı spermleri gençleştiriyor

Saç dökülmesi, göz çevresi kırışıklıkları, yanak sarkmaları gibi pek çok soruna çözüm oluyor

Haberin Devamı

Zaman hızla geçiyor cildimiz de bu durumdan etkilenmiyor değil. Zaman içinde nemini kaybeden cilt canlı görünümünü kaybederek kırışıyor. Bu durumdan rahatsız olan kadın ve erkek ise yeni çözümler aramaya devam ediyor. Bu çözümlerden birisi de somon balığı spermlerinden oluşan moleküllerin bulunduğu Pi sistem. 

PEKİ NEDİR BU Pİ SİSTEM?

Pi sistem cildin kırışmasından rahatsız olan hem erkekler hem de biz kadınlar için, cildinde yeniden onarım isteyenlere çözüm olabilecek bir cilt yenilenme protokolüdür. Bu protokolü diğer yöntemlerden ayıran en önemli öğelerden biri içerisinde bulunan karışımlardır. Pi sistem somon balığı spermlerinden oluşan DNA molekülleri ile saf hyaluronic asit kombinasyonudur.

Pi sistem sayesinde kısa sürede cildi çeşitli sorunlarından arındırmak mümkün. Hem kadınlar hem de erkekler için hemen hemen her yaşta uygulanabilen bu yöntemler kısa sürede daha genç, daha canlı, daha sağlıklı ve daha pürüzsüz bir cilde kavuşmak işten bile değil...

Haberin Devamı

Pİ SİSTEM KİMLERE VE NASIL UYGULANIYOR?

Gelelim okurlarımızın en merak ettiği sorulardan birine. Somon balığı spermlerinden esinlenilerek oluşturulan bu kombinasyonun kimlere ve nasıl uygulandığını merak ediyorsunuzdur. Pi sistem genç ciltlerde 4 seans, 40 yaş sonrası ile 6 seans uygulanabilir. Uygulamanın ilk seansında, cildin nemini kaybetmesi sonucu oluşan kırışıklıkları azaltmak için, cilde yoğun nem su kazandırmak için saf hyaluronic asit enjeksiyonu uygulanıyor. Uygulamada uygulanan hyaluronic asit dünyaya ilk geldiğimiz zamanlarda, bebeklik dönemimizde cildimizde, eklemlerimizde yoğun miktarda bulunur. Ancak zaman içinde, yaş aldıkça, sigara tüketimi ya da güneşin etkisi gibi nedenlerle azalmaya başlar ve cildin nemini kaybederek kurumasına, kırışmasına ve sarkmaların gözlemlenmesine neden olur. İşte son dönemlerin popüler ve gözde uygulamalarından biri olan pi sistemde saf hyaluronic asit cilde tekrar veriliyor.

SAÇ DÖKÜLMESİ, GÖZ ÇEVRESİ KIRIŞIKLIKLARI, YANAK SARKMALARI GİBİ PEK ÇOK SORUNA ÇÖZÜM OLUYOR

Uygulamanın yapıldığı bölgelerin geniş bir yelpazede olması sayesinde sadece belli bölgede değil oldukça geniş bir bölgede iyileşme sağlanıyor. Saç dökülmesi, alın kırışıklıkları, kaş çatma kırışıklıkları, çöz çevresi kırışıklıkları, göz çevresi aydınlatması, elastikiyet kayıpları, yanak sarkmaları, akne skarları, marionette çizgileri, dudak rejuvenasyonu, yüz ovali bozulmaları, kontür kaybı, boyun dekolte rejuvenasayonu gibi sorunların çözümünde baş vurulan yöntemlerin başında geliyor.

Haberin Devamı

CİLTTE OLUŞAN DNA HASARI ONARILIYOR

Uygulama sayesinde yeniden nem kazanan ciltte hızla kırışıklıklara, ifademizin kaybolmasına neden olan çizgileri açmak, cildin eski parlaklığını kazanmak için ise somon DNA uygulaması yapılıyor. Cildin dış etkenler sonucu oluşan DNA hasarı ise tamir edilmeye başlanıyor.

HER GEÇEN GÜN CANLANAN PIRIL PIRIL BİR CİLT

Uygulama sonrası her geçen gün canlanan, gençleşen bir cilt gözle görülebiliyor. Bu uygulamanın en avantajlı yönlerinden biri sosyal hayatı etkilememesi. Yani uygulamanın ardından dilediğiniz gibi yaşantınıza devam edebilir, çekinmeden ya da kormadan kalabalık ortamlara girebilirsiniz. Üstelik öğle arasında rahatlıkla uygulanması, yöntemin geniş kitleler sayesinde tercih edilmesini sağlıyor. İşlemde amaç cildi yeniden yapılandırma olduğu için seansların 2 hafta aralıklarla uygulanması öneriliyor.

Güzelliğinize..

Yazarın Tüm Yazıları