Light Eyes uygulaması ile göz altlarınız canlansın

Gözlerinizin altı mor olduğu zaman genelde birçoğumuz uykusuz ya da yorgunluktan kaynaklandığını varsayarız.

Haberin Devamı

Gözlerimiz aslında bir ayna gibi her şeyi anlatıyor ve mutluluğumuz, kıskançlığımız, nefretimiz bir çırpıda okunuyor gözlerimizden. Bu kadar duygu belirtisi okunuyorken gençliğimiz, yılların yorgunluğu, göz altına sakladıklarımız nasıl saklı kalsın? Çoğumuz bu durumları saklamak için elimizden geleni yapıyoruz. Fakat ilk önce vücudumuzun farkına varmalı ve göz altı morluklarımız ve göz altı çukurlarının neden oluştuğunu öğrenmeliyiz.

Göz altı morlukları ve çukurları neden oluşur?

Gözlerinizin altı mor olduğu zaman genelde birçoğumuz uykusuz ya da yorgunluktan kaynaklandığını varsayarız. Normalde göz altı morluğu ve çukuru gibi bir sorunu bulunmayanlar bile birkaç gün uykusuz kaldıklarında veya aşırı derecede bilgisayar başında oturduklarında kısa sürede bu durum gözlerinize yansıyacaktır. Çok sayıda kişiler gözaltı morluklarından ve çukurlarından dert yanmaktadır ve aşırı yorgunluktan başka birçok nedeni olmaktadır. Bugünkü yazımızda bunun nedenlerini tek tek bulabileceksiniz.

Haberin Devamı

Kemik yapısı

Çukur göz altı olarak da tabir edilen, içe çökük göz yapılarına sahip olanlar, kemik yapılarından dolayı gözaltlarında gölgeler oluşur. Bu durumda göz altları olduğundan daha koyu renkte görülmektedir.

Uykusuzluk

Uykunuzu yeteri kadar alamadığınızda ve dinlenemediğinizde yüzünüz solgun bir görünüm alarak göz altlarınız koyu görünecektir. Üstelik böyle bir durumda göz altı morluklarının yanında göz altı torbalarının da oluştuğunu göreceksiniz.

Güneş ışınları

Güneş altında aşırı derece de kalmak göz altı melanin seviyesinin artış göstermesine neden olur. Melaninler vücudumuzu güneş ışınlarına karşı korumakla görevlidir ve yok olduklarında güne ışınlarına karşı korunamayan göz altları morarmaya ve zarar görmeye başlayacaktır.

Hiperpigmentasyon

Cilde rengini veren melanin maddesinin vücut tarafından gereğinden fazla üretilmesi durumunda ciltte lekeler veya koyuluklar oluşturmaktadır.

Kötü beslenme

Düzenli ve dengeli beslenme tüm vücut için gereklidir. Doğru şekillerde beslenemiyorsanız cildiniz ve kanınız vücut için gerekli besinleri almadığı için göz altınızda morarmalar, çökmeler ve renk değişimleri olabilir.

Haberin Devamı

Göz altı morarmalarının diğer nedenlerini ise ilaç kullanımları, alerji, sinüzit benzeri hastalıklar, vücudun su tutması, kalıtım, yaşlanma ve yaşam tarzı olarak da sayabiliriz.

Göz altı morlukları ve çökmeleri nasıl tedavi edilir?

Göz altı morlukları ve çökmeleri için birçok tedavi şekilleri vardır. Göz altındaki morlukların seviyesine göre de tedaviler değişmektedir. Bugünkü yazımda sizlere en etkili olan tedavi yöntemlerini sıralayacağım.

Işık dolgusu uygulaması

Işık dolgusu, 8 aminoasid kollajen üretimi için hammadde oluşturuyor. Bunlardan 3 antioksidan, vitamin ve mineraller ile cildin dış etkenlere karşı savunmasının artmasını sağlıyor. Işık dolgusunda hyaluronic asid ile diğer vitamin, mineral ve antioksidan etken maddeler mükemmel bir uyum sağlıyor. Aynı zamanda ışık dolgusunun enjeksiyonlarda içerdiği lidokainanestezik maddesi ile hastanın konforu oldukça yüksek. Uygulamayı anlatmak gerekirse, 3 hafta aralarla yapılan 3 uygulama ile ilk uygulamadan itibaren gözle görülür ışıltı sağlanıyor.

Haberin Devamı

Cildimizin nemli olması hem daha sağlıklı hem de daha güzel görünen bir vücut için gerekli. Işık dolgusu aynı zamanda cildimizin kaybettiği nemi geri kazanmasını sağlar. Özellikle de göz çevresinin nemsiz, çukur, mor halkaların ve çizgilerin olması sizi yaşlı gösterecektir.

Göz altları hassas bir bölge olduğu için çok dikkatli protokol hazırlanmalı ki ışık dolgusu, bu anlamda o bölge için hazırlanmış birçok probleme yönelik bir uygulama. Göz altı ışık dolgusuyla; yanak ve göz altları arasındaki oluklar, çöküklükler, alt göz kapağındaki torbalanmalar başarıyla tedavi edilebilirken göz altı morluklarında da belirgin bir azalma sağlanıyor. Işık dolgusu verildiği alana homojen bir şekilde yayılarak etkisini gösteriyor. İçinde bulunan protein, vitamin, aminoasit, antioksidanlar sayesinde göz altı morluklarına iyi geliyor ve göz altları hassas olduğu için ışık dolgusu genelde ince uçlu kanüllerle yapılıyor.

Haberin Devamı

Uygulama sonrası farkı hemen göreceksiniz ama farkın daha iyi anlaşılması, etkilerin daha anlaşılır hale gelmesi bir haftayı buluyor. Uygulamanın biz kadınları rahatlatan avantajı ise dolgunun 1 yıl kadar kalıcı olması. Bu sayede göz altınızda bulunan torbaların, halkaların, morlukların gözlerinizi kapatmasına izin vermemiş oluyorsunuz.

Light Eyes Ultra uygulaması

Göz mezoterapisi uygulamasında canlandırıcı kokteyl gözaltı ve çevresine enjeksiyon yöntemi ile uygulanmaktadır.

Bu uygulama göz altı şişkinlikleri, ödem, morluklarda, ince çizgilerde, göz altı ve çevresindeki deriye sıkılık kazandırmak içinde uygulanabilmektedir. İçerisinde hekzapeptid, askorbik, asit, meyve asitleri, salatalık, papatya, çobanpüskülü, biberiye ve yaban mersini vitamini yer alır. 10 günde bir uygulanan Lİght Eyes uygulaması, kişinin problemine göre 4-6 seans da uygulanabilmektedir.

Haberin Devamı

Light Eyes Ultra uygulaması; genetik faktörler, stres dolaşım bozukluğu ve gözlenen diğer nedenlerden dolayı göz çevresinde ki mor halkalara, çizgi şeklindeki ince kırışıklıklara ve göz altı torbalarına yönelik uygulanan bir yöntemdir.

Light Eyes Ultra uygulamasının sonuçları nelerdir?

  • Mikro kan dolaşımında artış,
  • Göz çevresinde elastikiyet,
  • Göz çevresi kırışıklıklarda düzelme,
  • Göz çevresinde drenaj sağlar.

Göz çevresi peeling uygulamaları

Uygulamaya başlamadan önce, özel solüsyon ile göz çevresi temizleniyor ve ardından kalem şeklindeki peeling solüsyonu göz çevresine uygulanıyor. Uygulama süresi sona erdiğinde mendil şeklindeki temizleyici ile işlem durdurulmaktadır. Ardından uygun serum kullanılarak işlem sonlandırılıyor. Bu uygulama, göz çevresinin aydınlanması, ince çizgilerin görüntüsün yumuşatılması ve renk koyuluğu problemi olan kişilerde uygulanabilmektedir.

Bir diğer peeling çeşidimiz de ise göz çevresine 3 farklı peelingin yer aldığı bir uygulama yapılıyor. İşlem öncesi özel mendil ile göz çevresi temizleniyor ve 2 aşamalı olan peeling, cilde krem şeklinde uygulanıyor. Ardından pembe renkli peeling nötralizan cilde uygulanıyor ve göz çevresi sarı renk alıyor. Uygulama sonrasında ise bu krem de ciltten yine bir mendil ile temizleniyor ve ardından cilde özel bir krem uygulanıyor. Bu peelingin uygulamasının en güzel yani ise anında göz çevrenizdeki koyu rengin açılmasını ve yine göz çevresinin canlanmasını sağlamasıdır. Bu tedavi için 6 seans önerilmektedir.

Güzelliğinize… 

Yazarın Tüm Yazıları