Pemra Uğural
Pemra Uğural
Pemra Uğural

En Yeniler Top 10

Yurt dışına seyahatlerin artacağı,'Yılbaşı hediyesi ne alsam?' diye düşünülüp durulacağı günlere doğru geri sayım başladı.

Haberin Devamı

Yurt dışına seyahatlerin artacağı,'Yılbaşı hediyesi ne alsam?' diye düşünülüp durulacağı günlere doğru geri sayım başlamışken; dünyadaki trendlerden, son haberlerden, piyasaya yeni çıkan ürünlerden en çok beğendiklerimi sizlerle paylaşmak istedim. Faydalı bulmanız, keyiflenmeniz, kullanmanız ve bugün için değil ise başka zamanlar için akıllarınızda tutmanız dileğiyle...

IPAD KORUYUCU KILIF 'iGUY':

Çocuklarınızın ellerinden düşmek bilmeyen iPad'iniz birgün gerçekten düşüverirse hiç de iyi olmaz diye düşünüyorum. iPad'inizi çocuklardan koruyan en yeni tasarım iGuy, şık, renkli ve kullanışlı. Oyun oynarken elele tutuşuyor, film seyretme zamanı geldiğinde ayakları üzerinde dimdik durabiliyor. Tüm iPad modelleri için uygun, buna iPad mini de dahil. Şoka dayanıklı ve yumuşacık iGuy'lar 35 dolar civarlarında...

Haberin Devamı

En Yeniler Top 10

MACLAREN BMW PUSET:

İşin içine BMW girince, 'Maclaren hızlanıyor mu?' sorusu geliyor akıllara. En hızlı puset olarak ön plana çıkmasa da, kesinlikle daha çevik ve stil sahibi. Annenin söförlüğünü yaptığı bir araba rahatlığında olan yeni Maclaren'da 4 tekerlek süspansiyon oldukça kuvvetli. Tüm döşemeler deri, BMW logosu kemer kilidinden tekerleklere kadar her yerde. Maclaren, tüketicilere otantik BMW kalitesini aile yaşamlarında bir kez daha deneyimlemeleri için fırsat sunuyor. Puset, Ocak 2013'te satışa sunulacağından, henüz fiyatı ve detayları hakkında bir açıklama verilmiyor. Sadece turbo motoru eksik bu puset için şimdiden ön siparişler alınmış bile…

En Yeniler Top 10

HARRODS'DA YENİ DISNEY MAĞAZASI:

Geçtiğimiz ay Noel teması olarak vitrinlerini Disney Prensesleri ile giydiren Harrods, 1. Ocak. 2013'e kadar yerini koruyacak yeni bir Disney Mağazası yarattı. 4. katta yer alan mağaza, çocuklar için büyüleyici bir atmosfer ve eğlenceli alışveriş imkanı sunuyor. Saray odalarından ilham alınmış giyinme kabinleri, insan boyundaki karakterler, oyuncaklar ve kıyafetlerle donanmış bu sihirli dünyada, erkek çocuklar için Toy Story kahramları, Cars oyun ve aksesuarları ve "Eğlence Köşesi" bir o kadar gözalıcı. Mağazanın birçok kısmında hayal kahramanları ile fotoğraf çektirme imkanları, Disney temalı tabaklarla servis edilen çocuk menüleri, özel kostümlü personeli ile Harrods geri sayıma başlamış gözüküyor.

Haberin Devamı

En Yeniler Top 10

BAMBU DİŞ FIRÇASI BOGOBRUSH:

Eko dostu yepyeni bir diş fırçası. Sapı bambu ağacından, kılları geridönüşümlü naylondan üretilmiş BogoBrush'ın. Ömrü tükenip kullanmak istemediğinizde tekrar toprağa geri iade edebilirsiniz. Plastiğin doğada yok olması 500 yılda, doğal elementlerin ise 1 yıldan az bir sürede gerçekleştiği düşünüldüğünde, bu hem zarif tasarımlı hem de doğa dostu diş fırçasını firma bilinçli çocuklar yetiştirmek için 2013 Şubat'ta satışa sunuyor.

En Yeniler Top 10

BİBERONDA DOĞALLIĞA DÖNÜŞ, MİMİJUMİ:

Biberonun başını kavrayan bir halka ve bu halkanın takıldığı boyun kısmı yok. Renginden dokusuna, şeklinden yumuşaklığına kadar anne göğsüne en benzeyen biberonlardan Mimijumi. 'Very Hungry' (240 ml) ve 'Not So Hungry' (120 ml) adlı iki çeşit boyu var. Biberonlar ve meme başlıkları BPA ve latex içermez. Açması ve kapaması çok kolay, tek elle monte edilebiliyor. Anti-kolik havalandırma sistemi sayesinde bebeğin ara verilerek beslenmesine gerek kalmaz, bebeği olası kolik belirtilerinden korur. En yüksek kalite İsviçre yapımı malzeme kullanılarak üretilen Mimijumi; Nashville/Tennesse'de yer alan modern aileler için basit, güvenli ve doğal ürünler tasarlayan LCC firmasının bir ürünü.

Haberin Devamı

En Yeniler Top 10

YENİ IPAD UYGULAMASI 'COASTER CRAZY':

Oyun kendi içinde birçok bölüme ayrılıyor. Diğer türlerinden farkı, kendi raylarını tıpkı bir puzzle misali kendiniz yaratıyorsunuz. Kazanılan puanlarla yaratabilecekleriniz oldukça fazla ama sınırsız değil. Gerçek parayla parkınızı genişletmek isterseniz, dolmasını beklemeniz gereken süreler var. Grafikler muhteşem, akıcı bir oyun. Herkesin kolaylıkla oynayabileceği, kullanabileceği eğlenceli Coaster Crazy 3 boyutlu görseli ile harika.

En Yeniler Top 10

KİŞİYE ÖZEL MİNİ ALBÜM KİTABI: Çocuğunuza aile üyelerini, sevdiklerinizi tanıtmanın, hatıra olarak saklamanın en güzel yolu sevdiğiniz resimlerden oluşan bir albüm kitabıdır şüphesiz. Pinhole Press sayesinde oturduğunuz yerden bu albüme sahip olabilirsiniz. www.pinholepress.com'a giriyorsunuz, fotoğrafları ve yazmak istediğiniz isim veya notları ekliyorsunuz, istediğiniz görünümü seçip ödeme detaylarını girmeniz yeterli. Uluslararası teslimat mümkün, bence şimdiden yeni yıl için kişiye özel hediye düşünüyorsanız, farklı ve unutlmaz olmanın tam zamanı. 

Haberin Devamı

En Yeniler Top 10

NUNA LEAF BEBEK KOLTUĞU:

Tasarımından renklerine kadar son derece zarif ve modern düşünülmüş bu koltuk, bebeklikten 3 yaşa kadar değişik amaçlı olarak kullanılabiliyor. Pili yok, kablosu yok, sesi hiç yok. Üzerini kaplayan kumaş tamamen organik pamuktan üretilmiş olan Nuna Leaf'in ayakları çok kolay yerinden çıkartılabiliyor ve kullanılmadığı zamanlarda yer kaplamıyor.

En Yeniler Top 10

PARİS LE GRAND PALAIS'DE BUZ PİSTİ AÇILIYOR:

Aralık 13'ten itibaren Paris'e yolu düşeceklere yılın en beklenen haberi. Dünyanın en güzel binalarından Le Grand Palais'de çocukların hayalleri gerçek oluyor. Noel dönemini en ihtişamlı karşılayan tarihi yapı, 13. Aralık'tan 6. Ocak'a kadar hergün 10.00-21.00 arasında buz pateni pisti, bu görsel şöleni yaşamak isteyen herkese açık. Çocuklar için ayrı bir bölümü mevcut, giriş ücreti çocuklar için 6 euro, yetişkinler için 12 euro.

Haberin Devamı

En Yeniler Top 10

KATLANABİLİR KAYKAY 'SNAP':

Kaykayı ile seyahat etmeyi, yola gitmeyi, sırt çantasına atıp gezmeyi seven çocuklar için harika bir konsept. Kaykay tahtası 96.5 cm, katlandığında ise 48cm. 8 katlı Kanada akçaağacından üretilen Snap'in menteşeleri paslanmaz çelikten. İki hareket ile katlanabiliyor; arada oluşan boşluğa kolunuzu geçirerek, çanta gibi taşımak için çok da ağır değil, yaklaşık 3 kg.

En Yeniler Top 10