Pemra Uğural
Pemra Uğural
Pemra Uğural

Anneler alışverişte ÇABAladı!

ÇABA Derneği, geleneksel kermes etkinliğinin dördüncüsünü geçtiğimiz hafta perşembe günü Four Seasons Bosphorus Oteli'nde gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

ÇABA Derneği, geleneksel kermes etkinliğinin dördüncüsünü geçtiğimiz hafta perşembe günü Four Seasons Bosphorus Oteli'nde gerçekleştirdi. Toplumun ihtiyaç duyulan her alanında yer alan faaliyetleri ile bugüne kadar pek çok projeye imza atan Çaba Derneği'nin bu harika organizasyonunda alışveriş yaparak katkıda bulunmak için gelenler dışında, birçok ünlü isim emekleri, destekleri ile görev aldı. Türkan Sabancı, Melda Kosif, Hülya Avşar, Murat Aksu, Pınar Tezcan Özçapkın, Nalan Aksoy, Pınar Altuğ Atacan, Demet Kutluay, Işıl Reçber, Selma Türkeş kermese katılanlar arasındaydı. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’nun eşi Gül Mutlu’nun yaptığı açılışla başlayan kermeste tüm gün boyunca özel etkinlikler yer aldı. Bildiğimiz bilmediğimiz 90'a yakın marka, rengarenk stantlarıyla annelere ve anne adaylarına çeşitli hediyelik eşya sunmak için oradaydı. Kermeste elde edilen olan tüm gelir, Florya Çocuk ve Gençlik Merkezi binasının inşaatı için harcanıyor.

Haberin Devamı

Anneler alışverişte ÇABAladı

Four Seasons Bosphorus Oteli balo salonu fuaye alanından içeri girdiğinizde ilk gözünüze çarpan, ışıkların ve spotların altında çektiği 'Anneler ve Çocukları' fotoğraflarını kermes yararına satışa sunan Merve Hasman'dı. Ünlü antikacı Uğur Batur saat 15:00 ve 19:00’da iki ayrı müzayede düzenleyerek aynı amaca gönül verdi. Kahve Dünyası'nın durmadan kahve ikram eden ekibi sağ olsun kaç tane kahve içtiğimi bilmiyorum bile. Bu arada her dolaştığımda önüme çıkan 4Moms firmasının Origami puseti, bir tuşla nasıl kendi kendine açılıp kapandığını göstererek en çok gezen ürün oldu bence. Anneler Günü'nün vazgeçilmezi olan çiçeklerin kraliçesi İrem Yargıcı'nın, terasta kurulan dev 'Ceremony Flowers&Events' standı büyüleyiciydi. Küçük çocukları ile gelenleri de ihmal etmeyen Gymboree oyun alanı, birçok anne için hayat kurtarıcı oldu. Sunumuyla, ürünleriyle ve sıcak yaklaşımları ile en beğendiğim markalar Kidamore, Five O'Clock, Mynita, Jacadi ve Maia oldu. Kermes saat 20:00 itibariyle Elif Özel ve orkestrasının canlı gerçekleştirdikleri muhteşem müzik performansı eşliğinde daha da renklenmeye başladı. Olduğu yerde şarkı söyleyenler, dans edenler kermesteki çocukları da şenlendirdi.

Haberin Devamı

Anneler alışverişte ÇABAladı

ÇABA Derneği Başkanı Özlem Cankurtaran, Organizasyon Komitesi Başkanı Alev Kaman ve tüm ÇABA gönüllüleri yine harika bir ev sahipliği yaptı, yine çocukların geleceği için harika bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. Gönülden kopan çalışmaları ile ÇABA'yı, isimlerine yakışır 5 yıldızlı servisleri ile Four Seasons Bosphorus Oteli'ni ve bu kadar insanı bir araya getirmeyi başaran Bernaylafem İletişim ve Marka Ajansını tebrik ediyorum. 

Anneler alışverişte ÇABAladı