Özlen Çopuroğlu
Özlen Çopuroğlu
Özlen Çopuroğlu

Zarfını sen doldur...

Her yeni yılın ifadesi yeni heyecanlardır hepimizin hayatında kuşkusuz... O içimizdeki heyecanda ve geri sayımda, yeni yıla ilişkin her bir değer, aslında sadece yeni umutları, sadece geleceğe ilişkin hayalleri ifade eder.

Haberin Devamı

Her yeni yılın ifadesi yeni heyecanlardır hepimizin hayatında kuşkusuz...

O içimizdeki heyecanda ve geri sayımda, yeni yıla ilişkin her bir değer, aslında sadece yeni umutları, sadece geleceğe ilişkin hayalleri ifade eder.

Ben kendi adıma çok değişik bir yılı sonlandırıyorum, çok inanılmaz bulduğum deneyimlerle bitiriyorum bu yılı. Türlü insanları tanıdığım, türlü insanları hayatımdan hiç geriye dönüp bakmadan çıkardığım, çok şey öğrendiğim, asla’larımı bir hayli sıfırladığım, bir başka geleceğe doğru yol alıyorum.

Tüm artıları ve eksileri ile yılımın özetine baktığımda; yaşadığım ve deneyimlediğim her şeyin bana çok büyük faydası olduğu sonucuna vardım.

Hesap özetim ortada,

Eşine, dostuna daha da bağlı, ailesine çok daha düşkün, kendine daha iyi davranan, aşkına çok daha sahip çıkan, evliliğinin kutsallığına bir kez daha inanan, "İyi ki bu adamı seçmişim, evlenmişim, çocuk da yapmışım" diyen, çocuklarını (şimdilik bir ama iki tane olunca ikisini birlikte) çokça koklayan, bol bol yazan çizen, anılar biriktiren, kendine daha da bir yakın, kötülükleri, zayıflıkları, acizlikleri gördükçe kendine daha da bir güvenen...

Haberin Devamı

Eşini hem seven, hem de çok sayan, sükunetine, sakinliğine, hayata bakışına özenen ve onunla güçlenen...

İyi günde de, kötü günde de kavramlarını hayatının bu yıl her aşamasında, test sürüşü ile falan değil, tam yol sürüş teknikleri ile deneyimleyen ve bu testlerden hiç hasarsız sertifikasını alıp "Yeni yıla hazırsınız" vizesi alan ben...

Yeni yılda kendime hiç haksızlık yapmayıp, artık vaktimi sadece seçtiklerimle geçirmeyi öğrendim ve karar verdim.

Endişelerden, paniklerden, lüzumsuz her türlü negatif enerjiden soyutlayarak yaşamayı tercih eden biri olarak, yaşanacak her olumsuz doğal süreçte bile olumlama gücümü, neşemi, uslübumu ve tavrımı hiç değiştirmeden yaşamayı seçtim.

Adaletin her zaman yerini bulduğuna inandığım ve aksini daha görmediğim bu dünyada, her şeyin layığını bulduğuna seyirci kalıp, "Yolları açık olsun" demeyi de bildim.

Çok sevdiğim bir sözü hayatımın mottosu yapmışken bir kaç yıl önce, hayatımdaki amaçlarımda değişen hiçbir şey olmadığınıda gördüm.
"Seçtiklerim yanımda, seçmediklerim yolunda" diyerek o güzel enerjilerinizle yola devam arkadaşlar...

Haberin Devamı


    Zarfını sen doldur...    

Zarfınızın açılmasını falan beklemeyin, siz doldurun içini...

Her derde tek çare bu, sabahları uyandığınızda kollarınızda aşkınızla, çocuklarınızla, sevdiklerinizle uyanıyorsanız eğer, bilin ki en şanslılardansınız.

Yanlızlıkların artık bir seçim değil, bir terkediliş olduğunuda biliyoruz artık.

Bugün ve hergün, şükretmemiz gereken en önemli şeyin sevdiklerimizle birlik beraberlik ve koşulsuz güven olduğunu da öğrendik.

Kalabalıklar içinde yalnız olmadığınız ve yalnız kalmadığınız her günü bir öncekinden de yenilik ve iyilik dolu yaşadığınız, aynaya baktığınızda önce kendinize kocaman gülümseyen, tertemiz, pırıl pırıl enerjinizle, ışık saçarak dolandığınız ve enerji yaydığınız bol neşeli bir yıl diliyorum hepinize, hepimize taaa içten...

Haberin Devamı

Tek emin olduğum bir şey var, aynaya baktığında neysen işte tam da O’sun...

En sıkıntılı hallerde bile aynaya baktığında o enerjiyi alıyorsan kendinden,

O neşeyi, kendine olan inancını, sağlamlığını, güvenini tazeliyorsan eğer her seferinde, gerisi önce vızıltı oluyor sonra da hikaye arkadaşlar...

Kendi kutup yıldızınız olmayı unutmadan ve kendinizden hiç uzaklaşmadan hayata en güzel yerinden devam ediyor oluyorsun, seni bekleyen çokça güzelliklerle...

Ama en önemli sırrımız bu bence, her gün güne tapteze, pırıl pırıl, efil efil başlayıp aynada her göz göze gelişimizde kendimize iyi davranmakla başlıyor gün, içimizdeki bütün güzelliklerin yüzümüze yansımış umutlu halleri ile...

Haberin Devamı

Özlen ben, değişimin içinde her şeyiyle değişen ve bundan keyif alan...

Şu sıralar en sevdiği şarkı Kenan Doğulu’dan "Neler neler gördük biz, bunlar da geçer"i yüksek sesle hem çalıp, hem söyleyen, bir de dans eden :)