Özlen Çopuroğlu
Özlen Çopuroğlu
Özlen Çopuroğlu

Kokuludur Eylül

Bin şükür yılın en sevdiğim dönemi başladı. "Kokulu günler" diyorum ben bu günlere. Aralık sonuna kadar dışarıdaki soğuğa inat, herkesin evlerinde, yüreklerinde sıcacık olduğu.

Haberin Devamı

Bin şükür yılın en sevdiğim dönemi başladı. "Kokulu günler" diyorum ben bu günlere. Aralık sonuna kadar dışarıdaki soğuğa inat, herkesin evlerinde, yüreklerinde sıcacık olduğu.

Güneşi ben de severim elbet ama öyle yakıcı hali ile değil, böyle bulut arasından kendini gösteren, ısıtan hali ile.

9 yıl aradan sonra ikinci çocuğum Ali’yi doğurup geçen yıl Ali’nin ayaklandığı ilk yazında, ilk kez çalışma hayatıma ara verip uzun yazlıkçı anneler gibi olmuştum ben.

Aralıksız ilk ve son tatilimi yapmıştım.

Geçen yıl tam bugün evime dönmüştüm çocuklarımla, hayatımda yaptığım en uzun, upuuuuuzunnn Alaçatı tatilimden.

Sonbaharda dokunulmazlığımı ilan ederim kendi içimde, ürettiğim, coştuğum, en sağlam kararları aldığım dönemdir benim için. Tutkudur, beslendiğim, rengi bile bir başka olacak şimdi doğanın, hevesle bekliyorum soğuğu da, yağmurları da, yaprakları da, rüzgârı da.

Kokuludur bana sonbahar...

Haberin Devamı

Okuduğumda yüreğimde hissettiğim bir erkeğin karısı için sözlerini paylaşmak istedim. Karısını aşkla hayata döndüren bir adamın kendi sözleri ile karısını anlattığı sözler bunlar kendi cümleleriyle...

Kokuludur Eylül

Brad Pitt’in karısı hakkındaki konuşması

‘Karım hasta. Kişisel yaşamı, işi, kendi hataları ve çocukların sorunlarından dolayı sürekli gergindi. Karım 14 kilo verip, 40 kiloya kadar düştü. Çok sıskaydı ve sürekli ağlıyordu. Karım mutlu bir kadın değildi. Devamlı başı ağrıyordu, kalp ağrısı vardı ve kaburga arkasında sinirleri sıkışıyordu. Sağlıklı bir uyku düzeni yoktu, sadece sabahları ve çok yorgun olduğu zamanlarda hemen uykuya dalıyordu. Bizim ilişkimiz bitmek üzereydi, ayrılma eşiğine gelmiştik. Karım kendi güzelliğini bırakmıştı, gözlerinin altında torbalar vardı, yüzüyle alay ediyordu ve kendine bakmayı bıraktı. Kendisine gelen tüm filmleri ve rolleri reddetti. Artık ben de umudumu kaybetmiştim, yakında boşanacağımızı düşündüm… Ama sonra bir şeyler yapma kararı aldım, sonuçta dünyanın en güzel kadınıyla evliydim. Dünyanın erkek ve kadınların yarısından çoğunun idolüydü ve sonra onun yanında uykuya dalmaya, ona sarılmaya başladım. Çiçeklerle beraber duş almaya, onu öpmeye, övgüler söylemeye başladım. Onu her dakika memnun görüyordum ve çok şaşırdım, ona hediyeler alıyordum. Sadece onun için yaşamaya başladım. Onun hakkında basınla sadece ben konuştum. Bütün olayları onun yönetimi altına aldım, onun ve ortak arkadaşlarımızın yanında onu övdüm, inanmayacaksınız ama yüzünde çiçekler açtı, daha iyi hissetti. Kilo almaya başladı, sinirlenmiyordu ve beni hiç olmadığı kadar çok seviyordu hem de beni bu kadar sevebileceğine dair hiçbir ipucu yokken. Ve sonra bir şey fark ettim: Kadın, erkeğinin yansımasıdır. Eğer erkek kadını deliler gibi seviyorsa, kadın gelecektir…’

Haberin Devamı

Brad Pitt

İtiraf edeyim, Brad Pitt’e beğenim nötr olmakla birlikte oynadığı filmler dışında o da eğer film güzelse şans vermişimdir. Ama kalp başka, yürek başkaysa eğer, yürekliymişsin be BRAD!

Kesin ve inadına “Her şey aşktan”...