Özlem Erkan
Özlem Erkan
Özlem Erkan

Sırlarımızı paylaşalım mı?

Paylaşmak güzel çağrısı yapıyorum sizlere, gelsenize! Beynimizi, ruhumuzu, vücudumuzu özgürleştirelim!

Haberin Devamı

Dünyama hoş geldiniz… Sırlarımızı, bildiklerimizi, kahkahalarımızı paylaşalım, paylaştıkça çoğalalım, kısacası eteğimizde biriktirdiklerimizi dökelim diyorum, ne dersiniz?

Bir adım daha ötesine geçip toplumca tabu olarak nitelendirilen her şeyi de konuşalım mı? Yol bizi kendimizi bulmaya kadar götürecektir.

Heyecanlıyım ben. İçim pır pır hep. Bir inerim bir çıkarım, bazen uçar, bazen düşerim. Ben sizim. Yani biz; duyguları, zaafları, korkuları, aşkları, kararsızlıkları, kafa karışıklıkları olan, yürürken tökezleyen, tökezleyip düşen, yeniden kalkan, yeniden deneyenleriz. Hepimizin yolunu bulma yöntemi farklı belki ama iletişimin gücü inanılmaz. Paylaştıkça farklı perspektifler kazanmaya, daha çok sorgulamaya, daha çok okumaya, tamamen kaybolmaya ama en sonunda kendimizi bulmaya var mısınız?

Haberin Devamı

Kolay olmayacak konfor alanından çıkmak, güvenli alanın dışında yürümeye çalışmak. İçimizdeki kocaman sevgiyi başka bir forma dönüştürmek. En çok korktuklarımız, başardıklarımızdan hep daha küçük kalacak sonunda. Yapamam sandıklarımızı yapabildikçe daha neşeli olacak hayat. Değişmek, kendimizi doğurmak o kadar da zor değilmiş paylaştıkça göreceksiniz. 

Yaklaşık 7 yıl önce kendi sitemi kurduğumda herkes uzaylı gibi bakmıştı bana . Evli, çocuklu, eğitimli bir kadına mı düşmüştü cinsellik konuşmak? Yapacak başka bir iş mi yoktu? Ayıptı, tabuydu, utançtı, yasaktı cinsellik. Sanki hiç yokmuş gibi yaşıyor, varlığını tamamen yadsıyorduk. Bir gün bir cümle çıktı ağzımdan; hepimiz seks sonucu doğmuştuk, utanmak yerine bunu kutlamamız gerekmez miydi? Aşkla yapıldığında hayaller gerçeğe dönüşmez mi? Bir kişiye dokunduğunuzda iyilik ve bilgi, kelebek etkisiyle yayılmaz mı?

İşte tam da bu yüzden tanışalım istiyorum.

Merhaba ben Özlem Erkan…

Paylaşmak güzel. Haydi burada beynimizi, ruhumuzu, bedenimizi özgürleştirelim. Konuşarak, yazarak hafifleyelim. Her gecen gün daha güçlü olalım birlikte.

Sırlarımızı paylaşalım mı