Özlem Erkan
Özlem Erkan
Özlem Erkan

İlişki canavarı

Hem cam kenarı olsun, hem şoför arkası hem de 25 kuruş kafası!

Haberin Devamı

Birbirini bir vesile ile görüp beğenmiş, buluşup hoşbeş etmeye karar vermiş bir kadın ve bir erkek..

- Merhaba
- Merhaba
- En çok bakışlarından etkilendim, ne kadar anlamlı bakıyorsun
- Sen de çok zarifsin..
- Yalnız şimdiden söyleyeyim, beklenti yaratmak istemem, aradığım bir ilişki değil
- Yaaa ben de evleniriz diye düşünmüştüm…

Ne çok karşılaşmıyor muyuz birileri ile tanışmaya can atan ancak daha ilk hamlede aradığının ilişki olmadığını söyleyen kadın ve erkeklerle? Tek derdimiz dürüstlükse ve aradığımız tek gecelik bir ilişkiyse bile bilebilir miyiz henüz karşımızdakini tanımadan, paylaşmadan bu iletişimin neye evrileceğini? Yoksa korkularımız mı var bu peşin hükümlülüğün altında? Bağlanmaktan, sorumluluk almaktan ve bu sırada başka alternatifleri kaçırmaktan mı korkuyoruz en çok? Sınırsız alternatifler arasında tek bir kişiye bağlı kalmak mı ürkütücü olan? Ya da yeni biri ile, yeni deneyimler yaşarken karşımıza çıkacak farklılıklar, farkındalıklar mı bizi kendi konfor alanımızda tutmaya iten? Bu yüzden mi fast food tarzı tüketmemiz ilişkileri?

Haberin Devamı

İlişki canavarı

Hem cam kenarı olsun, hem şoför arkası hem de 25 kuruş kafası! Biri olsun ama canım ne zaman isterse o zaman onu göreyim, bazen başkalarını da göreyim, sıkılırsam kafamı kuma gömeyim, çok istersem göklere çıkarayım, sonra adam veya kadın gökten yere çakılırken arkamı dönüp gideyim.

Hızla akan günlük yaşamın içinde daha da hızlı akan sosyal medya dünyasında kendin olmaya, gerçeğini yaşamaya pek vaktimiz kalmıyor. Yapılması gereken işler, yetişilmesi gereken insanlar var hayatımızda. Bu akışın içinde gerçek ilişkiler yaşamayı ıskalıyoruz bazen. Birinin gözünün içine gerçekten bakmayı, onu görmeyi, onun seni görmesini, bazen nefesini sevmesini, bazen bir el hareketini sevmeyi, uyurken sırtını örtmeyi, arkasından hayran hayran izlemeyi, birlikte büyümeyi, çoğalmayı ve renklenmeyi kaçırıyor muyuz aslında?

Haberin Devamı

Bu kez bir değişiklik yapın ve ta kalbinizin orta yerinden merhaba deyin ona. Ket vurmadan, sınır çizmeden gerçek bir merhaba ile başlayın. Bakalım hayat bu kez size nereye götürecek?

İlişki canavarı