Özge Kopuz
Özge Kopuz
Özge Kopuz

Bu hafta sosyal medyada en çok konuşulanlar

İlkbahar- yaz döneminde ünlülerin markalarla olan iş birlikleri sosyal medyada ön planda.

Haberin Devamı

Herkese merhabalar, bundan böyle bu sayfada sosyal medyada haftanın öne çıkanlarını inceleyecek olmaktan büyük heyecan duyuyorum.

Şu anda içinde bulunduğumuz zamanda, özellikle de bu ilkbahar- yaz döneminde ünlülerin markalarla olan iş birlikleri ön planda. Buna bağlı olarak da bu hafta inceleyeceğimiz başlıklar, Buse Terim for DeFacto 2016 İlkbahar–Yaz Koleksiyonu, Murat Dalkılıç ile yola çıkan “Bize Her Gün Kinetix” sloganıyla Kinetix reklam filmi serisi ve Elçin Sangu’nun Boyner’in 2016 İlkbahar/Yaz koleksiyonuyla bir araya gelişi olacak.

Buse Terim Bahçekapılı (@buseterim) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

Buse Terim'in kadınlar için yazın vazgeçilmez olan beyaz rengini kullanarak hazırladığı Defacto İlkbahar- Yaz koleksiyonunda, soft renklerin yanı sıra kendisininde şıklığını tamamlamak için en çok kullandığı çizgili desenler yer alıyor. Hem gündüz hem de gece şıklığı için tasarlanan bu özel parçalar, şıklığın yanında rahatlığı da göz önüne alarak tasarlanmış olacak ki koleksiyonda mini şortlar, yazın giyilebilecek gömlekler göz alıcı görünümleriyle yer alıyor. Parçalarda gün boyu şıklık için püskülleri kullanmayı tercih eden Buse Terim, gece şıklığı için ise payetleri kullanmış. Terim'in özenle hazırladığı bu koleksiyon yaza damgasını vuracak gibi görünüyor.

Haberin Devamı

muratdalkilic (@muratdalkilic) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

Kinetix' in hazırladığı reklam filmi serisinde ekrana gelen Murat Dalkılıç' ın çekimlerde giydiği ayakkabılar izleyicilerin epey ilgisini çekecek gibi görünüyor. Murat Dalkılıç ile yapılan Kinetix çekimleri dört gün içinde tamamlanmış, bununla beraber yedi bölümden oluşan reklam filmi serisinde Dalkılıç bazen aksiyon sahnesinde zorlu bir kovalamacanın içinde görünürken, bazen de hareketli bir dans kareografisi ile karşımıza çıkıyor.

ELÇİN SANGU (@elcinsangu) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

ELÇİN SANGU (@elcinsangu) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

Boyner'in İlkbahar- Yaz koleksiyonunda ise kendisi gibi hareketli ve enerjik parçaları taşıyan Elçin Sangu reklam yüzlüğü yapıyor. Koleksiyonda çoğunlukla vintage ve geleneksel parçalar yer alıyor. Benim oyunculuğunu da çok beğendiğim Sangu, sezonun trendini oluşturack parçaları da çok güzel taşıyor.