Merhaba

Tanıyanlar bilirler… Çok uzun yıllardır Hürriyet Gazetesi’nde aile ve çocuk yazıları yazıyorum.

Haberin Devamı

Tanıyanlar bilirler… Çok uzun yıllardır Hürriyet Gazetesi’nde aile ve çocuk yazıları yazıyorum. Bu alanda yazmanın çok önemli olduğunu düşünüyorum. Çünkü aile ve çocuk, toplumun atar damarı. Eğer orayı doğru kaynaklarla besleyebilirsek toplumdaki hasarlı noktalar iyileşebilir. Üstelik bu alanda gazetecilerin yazması da çok çok önemli. Çünkü gazeteciler, karşıt görüşleri sentezleyebilir, bir tek görüşten hareketle yazı yazmak yerine çok yönlü düşünerek aktarabilir. Yani her alandaki insanlarla bir araya gelerek çeşitli çıkarsamalarda bulunup, görüşler alır ve birbirine karşıt olan görüşleri de sentezden geçirerek halka sunabilir… Böylece bir doğruya ulaşılması için çok sesli bir tartışma ortamı yaratılır.

Kimi uzmanların yazılarına baktığımda çoğunlukla tek merkezli bir yaklaşımı gözlemliyorum. Herkes kendi öne sürdüğü görüş çerçevesinde yazılarını kaleme alıyor. Elbette ki her görüş değerlidir ve ‘yanlış’ da değildir, ancak zenginleşmesi için farklı görüşlere ihtiyaç var. Ben de çok uzun yıllardır bu çerçevede yazılar yazmaya, çocuk yetiştirmek konusunda farkındalık oluşturmaya katkı sağlamak istiyorum. Artık Hürriyet Cumartesi ve Hurriyet.com.tr’deki yazılarımın yanı sıra Hürriyet Aile’de de çeşitli röportajlar, çocuklu etkinlikler ve yazılarla karşınızda olacağım. Bu ilk yazıyla da herkese ‘merhaba’ demek istiyorum.

Haberin Devamı

                            

Haberin Devamı

HADİ GİDELİM

Aile içi iletişimi geliştirmenin yolları

10 aydır devam eden “LC Waikiki Aile Buluşmaları”nın bu ayki durağı Ankara. Prof. Dr. Üstün Dökmen ve LC Waikiki CMO Yardımcısı Gamze Oktar ile “Aile içi iletişimi geliştirmenin yolları” konusunu konuşacağız. Ayrıca herkese editörlüğünü benim yaptığım ve Hürriyet Kitap’tan çıkan “200 Adımda Çocuk Yetiştirme Rehberi” kitabımızı armağan edeceğiz. Herkesi bekliyoruz. Tüm Ankaralıları bekliyoruz.

Yer: Ankara-Yenimahalle Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi
Tarih: 23 Şubat Cumartesi
Saat: 14.00
Fiyat: Ücretsiz
Tel: (0312) 344 08 98

Merhaba

Yazarın Tüm Yazıları

DİĞER YAZARLARIMIZ

TÜM YAZARLARIMIZ