Niobe Aslı Temel
Niobe Aslı Temel
Niobe Aslı Temel

Tutulmalar darbe girişimini tetikledi, etkileri devam ediyor

7 Mart'ta "1997 Tutulmaları Tekrar Ediyor’" başlıklı yazımda Temmuz ayı ve Temmuz ayına kadar neredeyse birebir yaşadığımız ve yaşamaya devam edeceğimiz olayları kaleme almıştım.

Haberin Devamı

Merhabalar sevgili dostlar,

Uzun süreli okuyucularım bilirler. Ben yazılarımda olumlu düşünceyi, milletin refah ve mutluluğunu ön plana alan, önemli olayları açıklarken olumsuzlukları gösteren üstü kapalı ifadeler veya benzetmeler ya da olumsuzlukları dengeleyen iyimser cümleler ekleyen bir astroloji uzmanıyım.

Dolayısıyla, 6 Mart haftasında Astroskop köşemizde etkisi 6 ay sürecek olan Mart ayı tutulmalarını anlatırken, ‘’1997 Tutulmaları Tekrar Ediyor’’ başlıklı ve içerikli 1997'de yaşananları hatırlatan olayları yaşayacağımıza işaret eden ve Temmuz ayı ve Temmuz ayına kadar neredeyse birebir yaşadığımız ve yaşamaya devam edeceğimiz 97 yılının olaylarını yazmış ve olabilecek olayları bu şekilde ifade etmiştim.

Hatta ‘’28 Şubat darbe süreci’’ bile demenin yanlış anlaşılabileceğini düşünmüş, ‘’28 Şubat süreci’’ olarak 97’de yaşananlar listesinde ilk sıraya koymuştum ve çok daha ilgincini açık açık hatırlatmıştım. Daha fazla net bilgi ve detay kronolojik listedeydi, okuyunca fark edebilirsiniz. Astroskop köşemizden geçmişe dönük bu yazımı okumanızı öneririm Niobe’ce.

Haberin Devamı

07-03-2016 TARİHİNDE YAZILMIŞ "1997’DEKİ TUTULMALAR GERİ GELİYOR!" BAŞLIKLI KÖŞE YAZIM

Açıkçası çok fazla vatandaşımızı yitirdik. Bu yazıyı hatırlatmak istemiştim, ama malum konu astroloji bu kadar önemli olaylar yaşanmışken, en azından insanların kırkı çıksın öyle yazarım demiştim. Ancak hayat hızlı akıyor. Ne kadar idealist olsan da bir noktada hayatın akışına uyman gerekiyor. Rahatsızlık verdiysem şehitlerimizin ailelerinden çok özür dilerim.

Tüm ülkemize tuzaklardan, müdahalelerden uzak, huzurlu, güvenli, aydınlık günler dilerim.

Sağlık ve sevgi ile kalın...