Niobe Aslı Temel
Niobe Aslı Temel
Niobe Aslı Temel

Şans ve fırsat kapıda

Yılın en güzel, en pozitif etkileri bu hafta başlıyor.

Haberin Devamı

TERAZİLER İÇİN FIRSATLARLA DOLU BİR HAFTA BAŞLIYOR! 

Şans ve fırsat kapıda

Genel hatlarıyla hala tutulmaların etkisindeyiz. Ancak yılın en güzel, en pozitif etkileri bu hafta başlıyor. Jüpiter’in insanı canlandıran, huzur veren ve yenileyen enerjisini derinden hissedeceğiz. Fiziksel ve ruhsal olarak tam anlamıyla şanslı bir sürece giriyoruz. İşte de aşkta da olumlu etkiler altındayız. Üst düzey kişilerden destek görebiliriz. Bu esnada yeni yolculuklar, yeni ilgi alanları ya da yeni girişimler için de uygun günlerdeyiz.

BU DÖNEMİ BOŞA HARCAMAYIN!

Jüpiter yeni projeler için attığımız somut adımlarda bize olumlu sonuçlar verecektir. Sürpriz gelişmeler, övgüler ya da maddi – manevi yardımlar gündeme gelebilir. Fakat tüm bu güzelliklerin ötesinde, kendimize hakim olmalı ve aşırılıklardan uzak durmalıyız. Aksi takdirde bu dönemi boşa harcamış oluruz.

YENİ AY, UFAK TEFEK GERGİNLİKLERE DE NEDEN OLABİLİR

Şans ve fırsat kapıda

Bu hafta yeni ayın oluşumu da söz konusu olacağı için, bu şanslı haftanın etkileri daha da güçlenecek ve fırsatları ikiye katlayacak. Yeni Ay'ın Terazi’de ve Jüpiter ve Satürn'le belli görünümlerde olması, her türlü ilişkide bizi öne çıkaracak. Potansiyelimizi, becerilerimizi ve tecrübemizi ortaya koyma şansı verecek. Fakat işle ilgili anlaşmalarda adaletli ve toleranslı olmamız gerekiyor. Öte yandan Yeni Ay'ın ne yazık ki sadece olumlu etkileri yok. Fazla etkili olmasa da ufak tefek gerginlikler de yaşanabilir.

TERAZİ BURÇLARI İÇİN EN ŞANSLI DÖNEM

Özellikle Terazi burçlarının ilk haftası doğanlar için son 12 yılın en şanslı dönemi olacak. Aynı zamanda, Kova, İkizler, Aslan, Koç ve Yay burçlarının ilk haftasında doğanlar ve yükselen ya da ay burçları bu burçlarda olanlar da bu sürecin olumlu yansımalarını görecek.