Niobe Aslı Temel
Niobe Aslı Temel
Niobe Aslı Temel

Jüpiter bize şans ve bolluk getiriyor

Bu hafta Jüpiter bize şans ve bolluk getirecek

Haberin Devamı

Bu hafta rutin akışın dışında ekstra çaba gerektiren gelişmeler söz konusu olabilir. Fakat yılmamalı ve güçlü durmalıyız. Özellikle fiziksel olarak bizi zorlayan alanlarda başarılı olmalıyız. Emeklerimizin karşılığını hemen göremeyebiliriz. Fakat zaman içerisinde bize olan getirilerini fark etmeye başlayacağız. İlişkilerimizi uzun soluklu yürütmemizde fayda var.

Yan yana bile durmakta zorlanan kişiler bu hafta bir araya gelebilir. Bu noktada her iki taraf için de dengeyi sağlamak sizin göreviniz.

ADRENALİN VE MACERA ARAYIŞIMIZ ARTIYOR 

Uranüs'ün konumu bizi sıra dışı alanlara yöneltebilir. Adrenalin ve macera arayışımız artıyor. Yaratıcılığımız harekete geçiyor ve hayatımıza yenilikler katıyoruz. Sosyal ilişkiler olarak da desteklendiğimiz bir hafta olabilir.

JÜPİTER BİZE SANŞ VE BOLLUK GETİRİYOR

Bu haftanın esas konusu elbette Jüpiter’in konumu. Jüpiter bize hemen hemen her alanda şans ve bolluk getiriyor. Hayata daha pozitif ve umut dolu bakmaya başlıyoruz. Ekip çalışmaları, seyahatler, eğitimler, yurtdışı bağlantılı işler ve hukuki konularla meşgul olsak da; iç huzura ulaşacağımız yepyeni bir haftaya giriyoruz. Her ne iş olursa olsun, hepsi tek tek halloluyor.

Haberin Devamı

KARİYERİMİZDE ÖNEMLİ BİR SIÇRAMA OLABİLİR

Bu hafta üzerinde çalıştığımız tüm işlerde ilgi ve beğeni toplayabiliriz. Bu aynı zamanda kariyerimiz için de önemli bir sıçrama anlamına geliyor. Fakat görev ve sorumluluklarımızın yeterince üzerine düşersek…

KENDİNİZİ YALNIZ VE YORGUN HİSSEDEBİLİRSİNİZ

Özel hayatımızda kendimizi bir nebze yalnız ve zihnen yorgun hissedebiliriz. Sevdiklerimizle aramıza mesafeler girebilir. Fakat karşılıklı güven sağlandığında bu durum da düzelmeye başlayacaktır.

SONRAKİ HAFTA DOLUNAY, CANIMIZI BİRAZ SIKABİLİR

Kısaca özetlemek gerekirse; bu hafta bizim için olumlu gelişmelerin ağırlıkta olacağı bir hafta. Fakat bir sonraki hafta meydana gelecek Dolunay biraz can sıkıcı olabilir. Yine de pozitif bakmaya devam edelim.

HAFTALIK BURÇ YORUMUNUZU OKUMAK İÇİN TIKLAYIN